reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza w uk

My ze wzgledu na to by maya poszla do dobrej szkoly przeprowadzilismy sie dwa lata temu. Wtedy myslalam ze wiecej nie bedzie dzieci I jest 2 bedroom, ale na razie sie nie przeprowadzamy. A ile Wy dziewczyny placicie??

reklama
Joanna my z tego samego względu sie przeprowadziliśmy aby Wika dostała sie do dobrej szkoły, chodzi na Wimbledonie i jest mega zadowolona. Szkoła katolicka dla dziewcząt. My mamy 2 bed i płacimy ₤800 samego czynszu.

dziewczyny ale ceny! u mnie chyba najtaniej...za 2 bed w okolicach 600 w lepszej dzielnicy...u nas w dobrej dzielnicy za 750-800 dostanie sie juz fajny 3 bed dom z ogrodkiem i garazem.....

u nas one bedroom chodzi po 550 w gore a two bedroom to po 750 w gore. My teraz mamy two bedroom za 775. Ale chcemy zmienic, tzn nie mamy wyjscia bo landlord chce na chate wrocic mieszkac.
mummy- a gdzie Ty mieszkasz, ze ceny takie nad podziw tanie?

Ja mieszkam w |Londynie, okolice Wimbledonu to i tak tanio mamy bo od 2 lat nie podniósł nam czynszu a normalnie to w granicach 1000-1200 za 2 bed.

neska ja mieszkam w Leeds, wlasnie szukalismy 3 bed house z ogrodkiem i garazem w dobrej dzielnicy wiec troche sie zorientowalam, jakbym miala na wydanie 800f na rent miesiecznie to znalazlabym fajna chatke spelniajaca moje wymogi - bezpieczenstwo, dobra szkola, ogrodek normalnych rozmiarow (bo niektore sa normalnie na 2 kroki), garaz i w srodku bez zadnych problemow. jesli chodzi o 2 bed to tak dobrze sie nie orientuje bo my na swoim jestesmy, mamy2 bed flat w fajnym miejscu i placimy 450f mortgage plus 70 maintenance

mam pytanko- jak jest po angielsku- 1. nosi slady uzytkowania; i 2. zuzywa sie na skutek uzycia :) bo juz glupia jestem :D

reklama
Do góry