reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza w uk

Asiu oby te skurcze minely..do terminu jeszcze troszke zostalo,wiec niech maluszek posiedzi wbrzuszku :tak:&&&&&
Mummy irl.pln.,u nas nie ma polskich lekarzy,a ci tutejsi tyle wolaja :-(,w Dublinie mam taniej,ale doliczyc dojazd itd to wyjdize prawie tyle samo :tak:
ale jak nic zlego nie dzieje sie,(ufff) to nie mam cisnienia,aby isc prywatnie..tutaj dobrze sie mna zajmuja,wiec jestem spokojna..wiadomo,gdyby cos sie dzialo to kasa nie m znaczenia,ale tak..;-)
a ty kochana na razie odpusc sobie ten seks..na pewno nie jest latwo,ale pomecz sie troche..dla dobra dziecka..
dziwne ,ze tak cala ciaze krwawisz a oni z tym nic nie robia..:angry:

reklama
U nas w irl.pld na szczescie sa polscy lekarze, a ceny nie sa az tak wygorowane. No wiadomo ze w porownaniu do polski to tu duzo, ale w szpitalu mialam skan ktory trwal 1 minute, zobaczylam glowe, tulow i serce ze sie rusza czyli bije, a w polskiej klinice pomierzyli co mieli pomierzyc, lekarz dosc mily, mam zdjecie stopki na pamiatke, zaplacilam 80e fakt ale oplacalo sie.

Basiu mi duzy scan robili okolo 40 min.;-),dostalam 6zdjec ,zdjecie stopki tez mam :happy:
tazke ja nie mam potrzeby isc prywatnie,bo opieke mam tutaj bardzo dobra i za free ;-)

Basiu tez jestem mile zaskoczona..bo wczesniej balam sie byc w ciazy tutaj..jak widac niepotrzebnie..
to chyba wszystko zalezy na kogo sie trafi ;-)
z zadna moja ciaza nie chodzilam prywatnie do lekarza,ale narzekac nie moge,teraz tez jest dobrze i niech tak zostanie..az do rozwiazania :tak:;-):-)

Witajcie . kobietki nie bede klamala nie czytalam forum szczegolowo :(:no::no: mam pytanie moze wie ktoras z Was co powinnam spakowac do szpitala bo za 7tyg .mam planowany porod w uk i nie wiem co mam zabrac . pozdrawiam

Meza lub partnera;) reszte I tak mozna dostac w szpitalu:)
Ale serio to zajrzyj tu
http://www.polkadot.pl/pl/mama_i_dziecko/najczesciej_czytane/porod_pakowanie_torby_do_szpitala

reklama
No teraz napewno wezme cienszy szlafrok do szpitala :-D Tam jest tak goraco ze wyrobic nie idzie, ja prawie wogole nie spalam, po pierwsze z przejecia a po drugie normalnie mam temperature cos kolo 20 stopni w domu a nie 25 :szok:.
Ostatnio mo mój miły narzekał, ze znow przez porod bedzie musial przechodzic..wyobrazacie sobie? Taki biedny...hehe:-D

Do góry