reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Leia, zgadzam się z onemoretime. Masz w domu cudown, chodzący przyklad, ze to jest możliwe. Poki jednak strach jest paraliżujący, lepiej poczekać. Z pozytywnym nastawieniem zawsze szanse są wieksze. Niestety nie ma bezpiecznego momentu ciąży, wiec sił musi starczyć na cale 9 miesięcy. Niestety też in vitro jest obarczone dużo większym ryzykiem straty na wczesnym etapie, dlatego musisz być pewna, ze dasz rade. Myślę, ze ten moment przyjdzie w końcu. Będziemy się starać Cię nieco napełnić optymizmem :)

reklama
Witaj Leia .Ja mam 4 aniołki i trójeczkę ziemskich dzieci .Niezła gromadka nie ?:-D:-D
Ale gdyby lekarz mi pozwolił jeszcze raz zajść w ciążę to zrobiłabym to bez chwili namysłu .
Drugi synuś mi się marzy Niestety wiem ,że już mi nie wolno ,bo kolejnej operacji nie przeżyję .Tą przeżyłam cudem i moja mała też jako cudowne dziecko .Obie dałyśmy radę .
I to jest najlepszy dowód na to ,że jak się chce to można .Dopóki są możliwości to trzeba próbować .
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

As 76 dobrze tutaj widzieć kobiety,które są silne,nie poddały się ,są takim świadectwem.
Też wyslalam prośbę na pw.
Leila udało się Tobie już,więc trzeba mieć nadzieję że i tym razem tak będzie,masz zdolność donoszenia ciąży zdrowej,więc nie trac nadziei.Wiem że pewnie jest ciezko,jest.ale potrzebujesz czasu i pewnie znowu bedziesz miala odwage ,strach chyba każdej z nas zawsze towarzyszy o dobro maluszka o zdrowa ciaze,ale kiedy bedziesz gotowa fizycznie i pscyhicznie organizm latwo przyjmie nowe dzieciątko.Także nie strsuj sie i zostan nami jak najbardziej :)
zjola ale dawnO cI NIE widziałam,statnio myslalam o Tobie i o kłaczku
gdzie się podziałyscie.
enyaczyli dalsze oczekiwanie,mam nadzieje ze bedzie tak że w tym roku sie jeszcze uda zafasolkować,też zauważylam że Ciebie nie ma tak długo...

Pamietam ze po poronieniu mialam duży kryzys wiary,doszlo do tego że musialam wychodzić z kosciola bo trawily mnie mysli oskarzajace dlaczego? itd nie ptrafilam zniesc tej zlosci.jakis czas to trwalo,potem zelżalo i zaczelo się wszystko odnawiać,jakiś czas to wszystko trwalo zanim to zaciążylam ponownie,ale zanim to nastapilo jeszcze dluższy czas przed tym moja wiara sie naprawila.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki wszystkie prośby i intencje już przeczytałam ,ale dopiero jutro spiszę do notesu .Nadal czekam na kolejne ,gdyby któraś jeszcze się zdecydowała .;-)
Jak co roku intencje do 5 sierpnia ,bo potem już nie zaglądam :-D:-D tylko idę ,idę i idę ...

Dziewczynki zaglądam do Was co jakiś czas ale się nie odzywam bo w sumie póki co nie jestem staraczką więc tym bardziej nie w ciąży....Szczepienia póki co nie przynoszą odpowiedniego efektu, przy dobrych wiatrach dopiero w listopadzie będę staraczką:no:
Emy super że się znowu pojawiłaś i to w takim dobrym czasie:) Teraz na bank wszystko będzie OK:)
As proszę dopisz mnie do swojej listy bo ja mam póki co kryzys wiary i proszę wymódl dla mnie większą wiarę i cud jeszcze w tym roku;-)

As - czy mogłabyś wpisać mnie na swoją listę? Tak po starej dobrej znajomości. Pogubiłam się co prawda ostatnio i daru wiary nie mam ale tonący brzytwy się chwyta. Buziaki

reklama
as kochana proszę wpisz mnie też na listę;-) aby moja fasolinka miała się dobrze i wyczekiwała cierpliwie 8msc by przyjść na świat.Z góry dziękuję kochana buziam :*:*

Do góry