Edyta co do snów,to ja się boję tych snów.Teraz mam dużo i dzwinych męczących,ale w tych snach wiem że jestem w ciąży,jak cos robię to w śnie myslę,że muszę uważać...Przed wiadomością,że mój Aniołek odszedl,śniło mi się że miałam miec chłopca byl szczęśliwy,taki kochany,czułam że to miał być chłopczyk,dwa dni poźniej dowiedziałam się że serduszko nie bije.Wiem że maluszek się ze mną pożegnał.Natomiast zanim dowiedziałam się na 100% że jestem w drugiej ciąży,śniła mi się dziewczynka,ale drobna bardzo i wątła,ledwo zipiala,potrząsałam ją żeby nie odeszła-przerażające,ale może sen wskazuje,że będzie dobrze,może powinnam była traktowac je odwrotnie.Narazie nic innego mnie nie prześladuje,ale obawiam się tych snów,bo wiem jak bede przeżywać
Edyto,okropna sprawa z tą fermą,wszędzie się tego pozbywają a u nas jak zwykle na wszystko co gorsze przystają,tyle że to nie oni będą tak blisko mieszkać obok tego smrodu .Nie fajna sprawa,ja mam nadzieje że nie dojdzie do skutkudom to duża inwestycja i teraz pozbywać się tego....Naprawdę kiepska sprawa,mam nadzieje że to się poytywnie rozwiąże.No zabieg miałaś dość inwazyjny to i ślady są ,ale już się fajnie goi,oby było coraz lepiej,tego zyczę.Żeby 2014 był rokiem kolejnych narodzin na forum a Ty wśród tych szczęśliwych mam
pleni czekamy&&&&&&&&&&&
Edyto,okropna sprawa z tą fermą,wszędzie się tego pozbywają a u nas jak zwykle na wszystko co gorsze przystają,tyle że to nie oni będą tak blisko mieszkać obok tego smrodu .Nie fajna sprawa,ja mam nadzieje że nie dojdzie do skutkudom to duża inwestycja i teraz pozbywać się tego....Naprawdę kiepska sprawa,mam nadzieje że to się poytywnie rozwiąże.No zabieg miałaś dość inwazyjny to i ślady są ,ale już się fajnie goi,oby było coraz lepiej,tego zyczę.Żeby 2014 był rokiem kolejnych narodzin na forum a Ty wśród tych szczęśliwych mam
pleni czekamy&&&&&&&&&&&