reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny!
Przede wszystkim EDYTKA - gratulacje!~!!!! to cudownie, że tak się stało:)

Enya - jesteś silna babka i wierzę, że los Ci to wynagrodzi. Nijako już to zrobił dając Ci zdrową córę, a po szczepieniach będzie i rodzeństwo! Maż na pewno kocha, tylko okazuje po swojemu - tak to niestety już jest... Trzymam kciuki za Ciebie!

Pleni - kochana tak się cieszę, że wszystko ok i że już mówisz o wyprawce. to jest niesamowite dopiero co zaszłaś.

Emka - dzięki za pamięć i zainteresowanie:) Ogromnie się cieszę, że Twoja multka córeczka siedzi grzecznie i zdrowo w brzuchu.

Neta, Katherine - Trzymam kciuki za Was tak mocno jak i za siebie:)

Karola - to ile jeszcze musisz wytrzymac?

U mnie dziewczyny lipa - ja się bardzo cieszę, że wszytskie dziewczyny zachodzą, ale nie będę ukrywać , że boli, że ja nie i że jakoś marne szanse są:(:( Owulacji jak nie było tak i nie ma mimo dawki 3 Clo dziennie:( endometrium ok -gotowe na zarodek, ale pecherzyka Graffa nie ma, wiec i ciązy być nie może. Zaczynam sie dołować... Mam skierowanie do szpitala - zaraz po majówce. I to jest moja ostatnia szansa. Bardzo Was proszę o kciuki i pozytywne myśli, bo zaczyna mi być naprawdę cieżko. Ja jestem silna i staram się, ale ile można znosić wciąż przeciwności losu..

reklama
katka: kciuki dla ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i pozytywne fluidki ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Będzie dobrze! :tak:Wierzę w to. W końcu byłaś już w ciąży, to znak, że możesz zajść.

Edytka - gratulacje ogromne!!!! :tak: Oby wszystko było w porządku.

Mamusia synka, avensis - wy chyba macie krótkie cykle, ja ciąge tylko jedną @ mam za sobą

Kratka - wczoraj też miałam mega smutek. Mąż wyjechał i pomyślałam sobie, że nie ma dwóch osób, które kocham - mojego synka i męża. Nawet ukochany psiak, który mnie pocieszał kilka lat temu odszedł. I siedziałam tak sama w pustym i cichym mieszkaniu...

Gdzieś za tydzień niby termin @, teoretycznie przez wyjazdy nie ma szans żeby się udało, ale wymiennie się nakręcam i karcę za to nakręcanie. Mam nadzieję, że majówkowy wyjazd pomoże mi upuścić trochę tego myślenia :confused2:

Ruda ja mam krótkie cykle, 26 dniowe, po zabiegu czekałam 24 dni, teraz powinnam jutro mieć @....... nosek do gory, wszystko sie ulozy, ja tez ciagle siedziałam sama, nie miałam do kogo buzi otworzyc, teraz mąz siedzi w domu bo zmienił pracę i czasami mam go dość..........

Edytka gratulacje !

Ja ostatnio jakoś źle się czuję, od trzech dni praktycznie nie jem, bo mi nic nie smakuje i mi wszystko śmierdzi :/ na siłę wmuszam w siebie po gryzie. I od tygodnia mam takie "pełne" piersi jakbym miała nawał mleka i leci mi siara. Staram się tak ubierać, żeby nie podrażniać piersi. Normalnie mam wrażenie, że organizm nie zauważył tej przerwy między poprzednią ciążą a tą. W pierwszej ciąży od 8 miesiąca miałam takie napompowane piersi, jakbym poprzedniej ciąży nie straciła to właśnie byłabym na przełomie 7/8 miesiąca.

Ostatnia edycja:
Ruda--> ja mam 27-dniowe cykle (jeśli liczyć cykl do dnia poprzedzającego następną @).
juchu--> w poprzedniej ciąży (straconej, niestety) mega mdłości miałam od 5tc i też wmuszałam w siebie jedzenie, żeby nie paść. Mogłam tylko pepsi pić. Zobaczymy jak będzie tym razem, mam nadzieję, że szczęśliwie i nawet mdłości przeżyję:tak:
katka--> ja wiem, ze to, co napiszę, to wyświechtany frazes, ale na pewno jeszcze będzie dobrze:tak:

Katka kochana kciukasy trzymane są za Ciebie cały czas i nadal będą z całych sił zaciśnięte:)))))Jesteś silną kobietką,bardzo dzielną,przecież nie możesz mieć ciągle pod górkę,los musi się odmienić i bardzo pozytywnie i szczęśliwie Ciebie i nas zaskoczyć:))))Będę to powtarzać non stop: jeszcze będzie wszystko dobrze,zobaczysz:))))Masz od nas fluidki ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Buziaki

Katka kochana a może jakoś razem zaskoczymy i będziemy razem z brzuchami chodzić? :-)Wierzę w Ciebie i trzymam &&&&&&&&&&&&&&

Dziś u mnie coś dziwnego - nigdy tak nie miałam - przez cały dzień przy podcieraniu się ciemnobrązowy śluz jakby na początek @. Wczoraj test owu dodatni (wczoraj był 16 dc) , więc podejrzewam, że to krwawienie okołoowulacyjne, wiem że czasem występuje, ale nigdy nie miałam, dziwne to jakieś.... Albo coś mi się porąbało z hormonami... oby nie.

Katko, OneMoreTime dziękuję Wam dziewczynki....Same jesteście jeszcze w grupie staraczek a pocieszacie mnie...Bardzo bardzo jestem Wam wdzięczna :sorry: :laugh2:

Katko a co będą Ci robić w szpitalu???

OneMoreTime
a na jakim ty jesteś kochana etapie???

Neta u mnie po raz pierwszy w poprzednim cyklu pojawiło się plamienie około owulacji i wiem że była z enpr:) Tak więc u Ciebie też może tak być:-) Kciuki za efekty!!!!

reklama
Loi super wieści, bardzo się cieszę, że córeczka jest zdrowa, oby już do końca ciąża była spokojna, to już 12 tc.. a pamiętam jak wstawiałaś suwaczek :-)

Edytko wielkie gratulacje! wiosna, piękny czas na zafasolkowanie ;-)

Do góry