reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anilek myslę że na początku sierpnia. mam do niego ponad 50km a chciałabym żeby już było coś widać.
Umówiłam się z nim że jak zobaczę dwie kreski i mam do niego dzwonić bo będę musiała brać clexan.
Tak więc poczekam do jutra albo jeszcze dziś wieczorem do niego zadzwonię. Chciałąbym zobaczyć dwie grube krechy.
Clexan w razie czego mam.

reklama
Aniii - współczuję tej bezsenności, mnie męczyła na początku ciąży i właściwie dopóki nie kupiłam poduszki do spania to nie potrafiłam się w nocy odpowiednio ułożyć i usnąć. nie wiem czy to rzeczywiście zasługa tej poduszki czy to kwestia podświadomości, ale jak się na niej ułożę, to przesypiam całą noc bez kręcenia się i zmieniania pozycji. mam nadzieję, że lekarz Ci jakoś pomoże żebyś się tak nie męczyła
Anilek - no to super że masz płacone, właśnie nie wiedziałam dokładnie jak to jest. a gdzie wyjeżdżasz?
Gosiulek - gratuluję i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& ale mamy fajny wysyp ciężaróweczek :-):-):-)

Gosiulek!! Janiepierdykam, GRATULACJE! To teraz do gina zasuwaj! Tez pryskalam wiecej testow zeby zobaczyc taka porzadna druga kreche - solidna krecha to solidna krecha i juz.:tak:

MAMY WYSYP!!:-D:-D:-D Ale sie nasialo...:-D:-D

widze, ze berek u Was zagoscil :-)))

Gosiu gratulacje :-))))))))))

Zjolka super wiesci po wizytowe, na nastepna juz pojdziecie razem :-)) alez bedzie radosci :-))))))

No,no,no super wiadomości:)) Tyle nowych Mamusiek się szykuje:) Gratulacje!!!
I usciski dla Cocos przeczytalam Twoja historie ze lzami w oczach.Wiesz,tutaj jest wiele,wiele kobiet po okropnych przejsciach nie wylaczajac mnie.Mimo,ze trudno mi bylo tego sluchac bedac na poczatku zaloby to jednak jest prawada,ze czas troche leczy rany.
Dajemy rade,usmiechamy sie,snujemy plany,nosimy pod sercem siostrzyczki i braciszkow naszych Aniolkow.
Zostan na tym forum,razem latwiej przez to przejsc.

łojeju...słuchajcie ale mam kochaną córcię...:tak:...po 6.00 jak usnęłam to już na dobre, rano byłam nieprzytomna i tylko powiedziałam Lili ze włączę jej bajki i niech mnie nie budzi:dry:.nie lubie tak robić ale to było silniejsze ode mnie.w oddali leciał beznadziejny Pinki i Mózg:baffled:. budzę się o 10 /przy czym Lila wstała po 8.00/ a tu moje dziecko umyte, ubrane, sama sobie śniadanko zrobiła...odgrzała mleko a mikrofale mamy wysoko z płatkami...musiała się wspinać po krzesle:nerd:...jak wstałam to jeszcze posłała swoje łóżeczko...normalnie to musze się prosić o te czynności atu proszę...Lili stwierdziła ze dziś się mną będzie opiekować:-);-)uwielbiam jak jest taka opiekuncza...od rana ma ode mnie same nagrody...moje cudeńko:tak:

Gosiulek gratulasy...to świetna wiadomość...oczywiście kciuki zaciśnięte:-D.
Wiecie ile po moim osiedlu chodzi brzuchatek...szok:szok:. czuję się wśród nich jak wśród swoich...
Miłego dnia Kochane

reklama
Gosiulek gratulacje :)))))

ja dzisiaj powtórzyłam :
dd9871b8ab246.jpg

Do góry