reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Laski: kiedy się robi badanie na prolaktynę? Jestem w 8dc, a w poniedziałek pójdę do tych krwiożerców, czyli będzie to 11dc. Git? Czy nie git?

reklama
Zjola - gratuluję i tu :happy: a serducho na pewno będzie!!! mi nawet dosyć wcześnie lekarz dał kartę ciąży, na dobrą wróżbę i kazał wypełnić dane personalne, ale ja tak się bałam żeby nie zapeszyć, że oczywiście nic nie wypełniłam :-p:-p:-p
Anilek - fajnie że sobie trochę odpoczniesz, a jak jest przedszkole zamknięte to też masz płacone czy jak to jest? ja prolaktynę badałam tylko raz, ale nie pamiętam w którym dniu cyklu to miało być, ale z tego co pamiętam to mój lekarz chciał z zupełnie innego dnia cyklu niż ja wyczytałam w necie że powinno się niby robić, więc najlepiej jakbyś lekarza spytała kiedy masz zrobić

hej dziewuszki...witam się porannie...bardzo porannie...od 4.00 już nie śpię, wczoraj w nocy było tak samo...wypiłam już ciepłe mleko, zrobiłam sobie melisę bo tamto nie pomogło:baffled:niedługo sfiksuję, bo ta bezsenność dopada mnie noc w noc...czy myślicie że jak powiem ginie o problemach to da mi coś na sen???ran dziewczyny ja nie pamiętam kiedy przespałam całą noc...nie budzę się na 10 minut tylko na cztery godziny. a w dzień nie mogę odespać bo Lila smęci i łażę jak zombi...:angry::wściekła/y:

Zjola fajnie że na razie wszystko Fasolinek rozwija się planowo...ja mam wizyt 2.08 i już strasznie trzęsę portkami...
Karola Kochana ja taki stres mam od początku ciąży...głównie czy podołamy finansowo. teraz mamy bardzo ciężko a jak jeszcze pojawi się mały Ssaczek to już w ogóle...ale jak to na forum już mówiłam...chęć posiadania drugiego dzieciątka była tak ogromna że przysłaniała zdrowy rozsądek. ja już tak mam, jak czegoś chcę to tu i teraz, jak dziecko...ale w tym wypadku nie żałuję rzecz jasna:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja chcę spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głowa mnie boooooliiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!:nerd::growl::growl::growl::hmm:

Ostatnia edycja:
bett: tak, mam płacone, bo ja na urlopie jestem przecież. To tak jak duże firmy zamykają na miesiąc- wszyscy sio na urlop i jest konserwacja maszyn. U nas maszyn nie ma, ale w tym czasie są remonty.
Idę w poniedziałek na to badanie i sru, bo potem wyjeżdżam.:tak:

Zjola super.Przyszedł czas i na nas.
Ja też się pochwalę i proszę o mega mocne kciuki
IMG_6780 (640x427).jpg

reklama
Do góry