reklama
lenka21*
2+3 = MY
Karola my tak naprawdę nie rozmawiamy o staraniach i o dziecku, to była rozmowa a propo tej kuzynki co czeka na trzecie dziecko a że M. był troszkę cyknięty to chociaż przedstawił mi swoje zdanie a nie to jego wcześniejsze nie bo nie. Kilka miesięcy temu też mówił może kiedyś za parę lat a jednak fasolka sie pojawiła. Ja już nie mam takiego parcia, owszem chcę maleństwo ale nie za wszelką cenę, jak będzie trzeba to poczekam, już mogę nawet o tym rozmawiać bez guli w gardle a dzisiaj mija równy miesiąc.
jest dobra wiadomośc, dzisiaj pierwszy dzień wzrostu temp, znaczy owulka była, czyli organizm wraca do normy, więc się cieszę
jest dobra wiadomośc, dzisiaj pierwszy dzień wzrostu temp, znaczy owulka była, czyli organizm wraca do normy, więc się cieszę
K
kobietka22
Gość
Endi- witaj zapalam światełko (*) bardzo mi przykro z powodu Twojej straty:-(
To bardzo boli psychicznie i strach potem jest ogromny ,ale warto go przezwyciężać i bardzo dobrze ,że się chcesz już starać ,ale warto pomyśleć o badaniach.Ja wiem ,że lekarze mówią ,że nie ma potrzeby ,ale warto zrobić badania tarczycy, tsh ft3, ft4 , warto zbadać się na cytomegalię, toksoplazmozę może przemyśl to ,a najlepiej zapraszam na wątek badania po poronieniu.
Zostań tu z nami i dziel się postępami w starankach mam nadzieję ,że szybko zajdziesz i urodzisz zdrowe dzieciątko z całego serca Ci tego życzę
To bardzo boli psychicznie i strach potem jest ogromny ,ale warto go przezwyciężać i bardzo dobrze ,że się chcesz już starać ,ale warto pomyśleć o badaniach.Ja wiem ,że lekarze mówią ,że nie ma potrzeby ,ale warto zrobić badania tarczycy, tsh ft3, ft4 , warto zbadać się na cytomegalię, toksoplazmozę może przemyśl to ,a najlepiej zapraszam na wątek badania po poronieniu.
Zostań tu z nami i dziel się postępami w starankach mam nadzieję ,że szybko zajdziesz i urodzisz zdrowe dzieciątko z całego serca Ci tego życzę
Witam wszystkie nowe Aniołkowe Mamusie,wiemy jak Wam ciężko dlatego zostańcie z nami.
Nie pisze tutaj zbyt często bo i nie ma o czym,dziś dostałam @ - czar po raz kolejny prysł....ale sie nie załamuje, będe walczyć, wiem że moje Aniołkowe Dzieciątko ześle mi tą upragnioną Kruszynke.Tego Wam wszystkim życzę!trzymajta sie Kobietki!
Nie pisze tutaj zbyt często bo i nie ma o czym,dziś dostałam @ - czar po raz kolejny prysł....ale sie nie załamuje, będe walczyć, wiem że moje Aniołkowe Dzieciątko ześle mi tą upragnioną Kruszynke.Tego Wam wszystkim życzę!trzymajta sie Kobietki!
mootyleek90
Początkująca w BB
Hejka!! dziewczyny alez piszecie, nie nadążam czytać a przy moim nie chce za bardzo żeby nie czytał mi tutaj, co ma wiedzieć to mu mówię ja dziś znowu byłam na b. Krwi, jeszcze hormony sie utrzymują więc w środę zalecili usg. Ale jestem dumna z siebie bo byłam dziś tez u GP i dostałam skierowanie na komplet badań krwi, chociaż tyle i napewno mnie to uspokoi) cały czas mooooocno trzymam kciuki za owocne cykle tych które sie cały czas starają ) pozdrowienia i buzki , dla was wszystkich !
mootyleek90
Początkująca w BB
Endi
[*] dla aniolka.. Trzymaj sie. Ja tez mam zamiar szybko wrócić do działań więc .. oby to była ostatnia @ na 9 miesięcy Trzymam kciuki za plemniczki Hihi
[*] dla aniolka.. Trzymaj sie. Ja tez mam zamiar szybko wrócić do działań więc .. oby to była ostatnia @ na 9 miesięcy Trzymam kciuki za plemniczki Hihi
Ostatnia edycja:
mootyleek90
Początkująca w BB
kobietka, martusia trzymam kciuki !! :-)
Ostatnia edycja:
karola1388
Poprostu żyj...
lenka no to rozumiem.bedzie dobrze kochana.jeszcze sie doczekasz.jesli ma byc ci dane to bedzie.endi popieram kobietke,ze warto porobic badanka.
dziewczyny,a ja dzis sie zaczełam zastanawiac czy nie spakowac sobie torby do szpitala...myslicie,ze za wczesnie??? tylko kurde zastanawiam sie tak,bo jakby mnie tak nie daj Bog cos zlapalo to juz moge do porodu ze szpitala nie wyjsc,a moj maz to raczej nie spakuje mi wszystkiego co powinnam miec...jak myslicie czy powinnam sie jesio ze 2 tyg wstrzymac??
dziewczyny,a ja dzis sie zaczełam zastanawiac czy nie spakowac sobie torby do szpitala...myslicie,ze za wczesnie??? tylko kurde zastanawiam sie tak,bo jakby mnie tak nie daj Bog cos zlapalo to juz moge do porodu ze szpitala nie wyjsc,a moj maz to raczej nie spakuje mi wszystkiego co powinnam miec...jak myslicie czy powinnam sie jesio ze 2 tyg wstrzymac??
reklama
mootyleek90
Początkująca w BB
Karola ja już bym chciała tez myśleć o pakowaniu Hihi a odpowiadając znając siebie i właśnie to ze mężczyźni zawsze o czymś zapomną pewnie będę miała sporo wcześniej torbę z wyprawka spakowana Czasu sporo nie ma sie co spieszyć do szpitala ale my kobitki już tak mamy