reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Och dziewuszki, dziewuszki... Siedzę sobie, popijam winko (bo teraz mogę...) z moim mężem- on coś tam ogląda w tv, a ja zerknęłam co u Was. :-) Jedne się do porodu szykują, inne do akcji ;-), a jeszcze inne liżą rany. I to wszystko na jednym forum. Czyż to nie piękne??? I jeszcze wakacje przed nami. :-D Przekazuję Wam pozytywne emocje, które teraz wzięły u mnie górę. :tak: MOCNO przekazuję wszystkim!!!!:rofl2:

reklama
Witajcie ja tylko przelotem

Wpadłam pochwalić się moim cudem
Wierzę,że wszystkie się takiego cudu doczekacie.
Trzymam za was kciuki

As fajna ta Twoja mała...:-)

Anilek
mnie wczoraj tak naszła ochota .. mamie zrobiłam whisky z colą i powąchałam i napisłabym się takiego drineczka...

Mootyllek no to zyczę Ci, żebyś jak najszybciej taką torbę mogła spakować..

hejka kobitki, wybaczcie, ze nie doczytam wszystkiego, jakos zakrecona jestem....
Karola wg mnie moglabys juz zaczac myslec o torbie, w koncu zawsze masz czas, zeby cos dorzucic lub wymienic....

Aniunnia ani mi sie waz!!!!!!!!:no:
Myszka meza se poklep:-p

Witam wszystkie nowe aniolkowe mamy
[*]
[*]
[*]

Witam kobietki,
zapalam światełko dla dzieciaczków nowych Aniołkowych mam
[*].

Ja napiszę krótko i treściwie, dziś 27 dc i już zrobiłam test, znowu negatywny. Nie czekam do jutra bo to bez sensu, test najczulszy bo 10 więc zero złudzeń. Idę poużalać się nad sobą, nie mam ochoty na nic.

Pozdrawiam wszystkie kobietki.

Plenitude - szkoda, że ty też zostałaś pozbawiona złudzeń :( Ja już nie myślę o staraniach i odpoczywam psychicznie. Z tym, że mi łatwiej bo M nie ma w domu. Przytulam Cię mocno i wierzę, że w końcu się uda:tak:

Dzięki zjolu i nawzajem.
Takie życie. Wiem, że nie ma sensu się dołować, że może kiedyś się uda, ale jednak doła mam zawsze gdy testuję, przejdzie ale w tej chwili mam wszystko w nosie, jestem rozczarowana i zawiedziona jak zwykle. Cieszę się, że odpoczywasz, ja bym to najchętniej rzuciła w cholerę i przestała się starać, ale wiem, że nie mogę bo wówczas mam zerowe szanse. Muszę zwiększyć dystans to tego wszystkiego ale to cholernie trudne.

reklama
hej kochane:-) lena 83 bardzo mi przykro,przytulam nie ma nic lepszego jak dobre nastawienie i nieustana walka a na pewno sie uda:-)martussia a noz widelec sie udało:tak:ja tez testowałam i negatyw ale bynajmniej wiem i sie nie nakrecam.W końcu sie nam uda glowa do gory;-)endi bardzo mi przykro zapalam swiatelko dla twego aniolka
[*]
trzymam kciuki zeby sie udało &&&&&&&&&&&&&&&& kasia trzymam kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&& as Karolinka jest przecudna,boziu jakie piękne maleństwo normalnie bym zacałowała:tak:plenitude kurcze te rozczarowania ze sie nie udalo sa najgorsze ale po chwili dalej jestesmy gotowe do walki a ty jestes silna babka i gory przeniesiesz by sie udalo,buziaczki:tak:gatto jak sie czujesz,pojawily sie jakies objawy?

Pozdrawiam kochane:-):-):-):-):-):-)

Do góry