majra
Fanka BB :)
Bett- to super, ze po wizycie jest dobrze i że możesz się troszkę poruszać. Ale skoro krwiaczek jest to lepiej sie nie przemęczać i rozsądnie poopiep**ać. Ta D niewielkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciesze, ze wizyta udana.melduję po wizycie, że jest w miarę w porządku, tzn, krwiak jest nadal, ale ciąża rozwija się prawidłowo, czekają mnie dalsze 2 tygodnie zwolnienia i leżenia, ale już na szczęście nie plackiem czyli będę mogła trochę połazikować. a no i święta mogę spędzić za stołem czyli nie muszę jeszcze informować rodziny o odmiennym stanie.
na krocze pana doktora nie patrzyłam, ale go rozbawiłam opowieścią o moim śnie, w którym poszedł spać w trakcie wizyty
co do rozmiarów to ja mam 65D czyli takie całkiem niewielkie
nie odejdzie, jak kocha to nie odejdzie.Dziekuje Wam!!!! ze mnie rozumiecie... mój narzeczony tez sie stara ale on nie wie co sie we mnie dzieje... jest na kazde moje zawolanie wiem ze mu zalezy... a ja sie boje ze wkoncu odejdzie.....to juz drugi nasz aniolek