reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No lecę lecę tylko muszę zapytać M czy ze mną nie chce lecieć bo jak tak to sobie na niego tu zaczekam powinien niedługo wrócić może razem jakieś zakupki zrobimy muszę jeszcze zakupy zrobić rajstopy kupić i takie tam M jakieś skarpetki by się przydały , a mam jeszcze do zarobienia sałatkę to zaraz się zmywam stąd będzie mi Was brakować przez te Święta buuuu chyba zabiorę ze sobą laptopa :tak:

reklama
Gatto- życzę udanej przeprowadzki, ja przeprowadziłam się do męża w Wielki Czwartek dwa lata temu, i jak na razie nie narzekam, myślę że czas wielkanocny jest najlepszy na przeprowadzki :-)
Kobietko- ja nie palę już ponad 4 lata- i można, chociaż łatwo nie jest, mózg robi mi takie psikusy- w nocy śni mi się, że zapaliłam a rano budzę się z moralniakiem, że uległam. co za pieruński nałóg, trzymam &&&& za ciebie

Bett- i tak trzymać, z tymi lekarzami to trzeba asertywnie

Lena- trzymaj się

Wam wszystkim życzę spokojnych, miłych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych

dzis juz lepiej sie czuje fizycznie bo wczoraj znowu zaczełam silniej krawic ale to sama jestem sobie winna bo troche z dziecmi siosty pospacerowałam... całe popłudnie przeleżałam z bólem podbrzusza:(... dzis dalej krawie ale juz nie tak mocno...i bolu juz nie czuje az takiego...to miały byc swięta z brzuszkiem tak sie cieszylismy a teraz co nam zostało ??:( wiem że mój A mnie kocha ale ta mojej głowy takie głupie myśli przychodza:(:(

karola- ładny wierszyk, masz racje z tymi ludźmi zachowują się tak jakby robili zakupy na cały rok, ja dzisiaj zostaje w domu, wczoraj zrobiłam zakupki co mam to mam, w końcu to tylko dwa dni.

Kobietko tylko uwazaj na druty jak bedziesz leciec :-p:-D
no i nie ma mowy o paleniu a kysz
karola biedoczku ale cie to musi wymeczyc te ciagle wymioty no ale coz , dziecie ci to wynagrodzi:tak:
gatto przepis na tiramisu dawaj:zawstydzona/y:zawsze sie przyda
bett szkoda ze nie mozna miec w domku usg nie?bysmy chyba dziennie robily
majra a skierniewice gdzie sa?
dziewczyna a tabletki jakies bierzesz?
JOLANTO?Ty aparatko co robisz?na czym nogi opieralas wczoraj?
AS &&&&&&&&& buziaczki dla KUBUSIA

COS TAM JESZCZE KOMUS mialam napisac ale juz nie pamietam

LENKO ale ty psychicznie bedziesz czuc sie zle, tylko nie zamykaj tego w sobie , mow o wszystkim, my tutaj chcemy abys tutaj byla z nami, pamietaj w grupie sila

Ostatnia edycja:
A ja jeszcze zadnych zakupow nie zrobilam :( Musze zostawic wszystko na jutro niestety co by juz do nowej lodowy wszystko wlozyc, a nie przekladac z jednej do drugiej....ech....bedzie jutro urwanie glowy, ale ciesze sie jak glupia!!
Ja moze tez juz Wam zloze zyczenia.....

Radosnych swiat!!!! Pelnych jajek kolorowych i zajaczkow fikajacych i zeby Chrystus Zmartchwywstaly tchnal to nowe zycie we wszystkie, ktore tego pragna. Zycze Wam spokoju w te swieta, zapomnienia o smutkach i przykrosciach i wszelkich problemach. Zeby ten wielkanocny czas byl najbardziej kolorowy ze wszystkich innych: w kropki, w ciapki, w paski i pelen nadzieji na nadchodzace dni!! Wesolego Alleluja!!

reklama

Wesołych Świąt babki moje kochane i niech wam zając przyniesie w koszyku wielkie jajo, z którego za 9 miesięcy wykluje się dzidziuś :), a tym które swoje kurczątko już mają, życzę, żeby zdrowo rosło!

Anulka - wczoraj wisiałam :), dzisiaj wrzucamy na luz :tak:. Jak zając będzie łaskawy, to za 15 dni zobaczymy dwie krechy :-)

Do góry