reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lena Kochanie ale Ty nam smuć ile wlezie!jężeli czujesz sie zle to pisz , smuć, My pomożemy , tylko nie znikaj i nie zamykaj sie w sobie.
Będziesz Mamusią , zobaczysz , tylko dbaj też o swoje zdrówko bo Filipek patrzy na Ciebie i nie chce abyś była taka smutna, uwierz, ja jestem osobą wierzącą i wiem że własnie tak jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka , będziesz mamą - zobaczysz . Spróbuj się wyciszyć , musisz przed kolejną ciążą naładować baterie , dać organizmowi czas na powrót do formy i znów się starać . Otrzeć łzy , pierś do przodu i walczyć o swoje .
Pewnie ciężko będzie znaleźć przyczynę tego co Cię spotkało , bo jesteś za granicą . Ale może jakieś badania by coś rozjaśniły , żeby uniknąć znów tego samego. Buziaczki dla Ciebie , ściskam Cię mocno.

aniołkowa mama , mam nadzieję że już się nie rozmyśli , bo mi ochoty narobił...
kłaczek , no proszę - czuje że jeszcze mnie przegonisz kolejny raz . Całusy dla chłopaków K i R.
Zjola , a koniec kwietnia , będę w chorzowie - może chociaż godzinka , dwie na kawusi a Mc-u , co ????
Anulka , ja też dziś spożywkę kupowałam , tam gdzie zawsze i mam wrażenie że już dzisiaj podnieśli ceny , normalnie litr mleka 3zł , zawsze kupuje za 2,30
na każdym produkcie nieduża podwyżka , nie ma co robic zapasów na święta , bo się przepłaci . Kupiłam tylko to co niezbędne , staram się nie wpadać w tą idiotyczną gorączkę.

Anulka-pewnie większość facetów uważa że jesteś jak dorobiona idealnie, nie wiedziałam że jest H :laugh2: mi w ciąży pięknie rosną piersi osiągając idealne B :cool::cool:

Czarna a masz rację że podnoszą ceny, tez to zauważyłam dzisiaj. Ja tez niby niezbędne produkty ale jednak sie nazbierało.
Mój przyniósł szyneczki z wędzarni , poezja! tzn. nie jadłam bo poszcze ale czuje!
Majra ja z kolei nie potrafie pojąć po co kobiety powiększają cycki? ja nawet biustonosza zwykego nie kupię bo musze na grubszych ramiączkach a one nie zawsze są powiedzmy seksowne, a jak są no to te z górnej półki.

Ostatnia edycja:
Anulka- ja myślałam, ze to jutro się pości, pewnie nie masz lekko z kupowaniem biustonosza, ale przynajmniej nie wstydzisz się zdejmować :-D

ja też zauważyłam zawrót cenowy, i w marketach pozmieniali produkty na pólkach, niczego nie można znaleźć i trzeba po wszystkich półkach patrzeć, i niestety kupuje się więcej i wydaje więcej

melduję po wizycie, że jest w miarę w porządku, tzn, krwiak jest nadal, ale ciąża rozwija się prawidłowo, czekają mnie dalsze 2 tygodnie zwolnienia i leżenia, ale już na szczęście nie plackiem czyli będę mogła trochę połazikować. a no i święta mogę spędzić za stołem czyli nie muszę jeszcze informować rodziny o odmiennym stanie.
na krocze pana doktora nie patrzyłam, ale go rozbawiłam opowieścią o moim śnie, w którym poszedł spać w trakcie wizyty :-D
co do rozmiarów to ja mam 65D czyli takie całkiem niewielkie

reklama
emka01 - dziękuję Ci z całego serca, bałam się przeokrutnie i w sumie to nadal się boję...
a tak w ogóle, to czy powinnam się przenieść z tego wątku gdzieś indziej? do tej pory pisałam tylko tutaj, bo bałam się zapeszyć...

Do góry