reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lena Kochanie ale Ty nam smuć ile wlezie!jężeli czujesz sie zle to pisz , smuć, My pomożemy , tylko nie znikaj i nie zamykaj sie w sobie.
Będziesz Mamusią , zobaczysz , tylko dbaj też o swoje zdrówko bo Filipek patrzy na Ciebie i nie chce abyś była taka smutna, uwierz, ja jestem osobą wierzącą i wiem że własnie tak jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka , będziesz mamą - zobaczysz . Spróbuj się wyciszyć , musisz przed kolejną ciążą naładować baterie , dać organizmowi czas na powrót do formy i znów się starać . Otrzeć łzy , pierś do przodu i walczyć o swoje .
Pewnie ciężko będzie znaleźć przyczynę tego co Cię spotkało , bo jesteś za granicą . Ale może jakieś badania by coś rozjaśniły , żeby uniknąć znów tego samego. Buziaczki dla Ciebie , ściskam Cię mocno.

aniołkowa mama , mam nadzieję że już się nie rozmyśli , bo mi ochoty narobił...
kłaczek , no proszę - czuje że jeszcze mnie przegonisz kolejny raz . Całusy dla chłopaków K i R.
Zjola , a koniec kwietnia , będę w chorzowie - może chociaż godzinka , dwie na kawusi a Mc-u , co ????
Anulka , ja też dziś spożywkę kupowałam , tam gdzie zawsze i mam wrażenie że już dzisiaj podnieśli ceny , normalnie litr mleka 3zł , zawsze kupuje za 2,30
na każdym produkcie nieduża podwyżka , nie ma co robic zapasów na święta , bo się przepłaci . Kupiłam tylko to co niezbędne , staram się nie wpadać w tą idiotyczną gorączkę.

Anulka-pewnie większość facetów uważa że jesteś jak dorobiona idealnie, nie wiedziałam że jest H :laugh2: mi w ciąży pięknie rosną piersi osiągając idealne B :cool::cool:

Czarna a masz rację że podnoszą ceny, tez to zauważyłam dzisiaj. Ja tez niby niezbędne produkty ale jednak sie nazbierało.
Mój przyniósł szyneczki z wędzarni , poezja! tzn. nie jadłam bo poszcze ale czuje!
Majra ja z kolei nie potrafie pojąć po co kobiety powiększają cycki? ja nawet biustonosza zwykego nie kupię bo musze na grubszych ramiączkach a one nie zawsze są powiedzmy seksowne, a jak są no to te z górnej półki.

Ostatnia edycja:
Anulka- ja myślałam, ze to jutro się pości, pewnie nie masz lekko z kupowaniem biustonosza, ale przynajmniej nie wstydzisz się zdejmować :-D

ja też zauważyłam zawrót cenowy, i w marketach pozmieniali produkty na pólkach, niczego nie można znaleźć i trzeba po wszystkich półkach patrzeć, i niestety kupuje się więcej i wydaje więcej

melduję po wizycie, że jest w miarę w porządku, tzn, krwiak jest nadal, ale ciąża rozwija się prawidłowo, czekają mnie dalsze 2 tygodnie zwolnienia i leżenia, ale już na szczęście nie plackiem czyli będę mogła trochę połazikować. a no i święta mogę spędzić za stołem czyli nie muszę jeszcze informować rodziny o odmiennym stanie.
na krocze pana doktora nie patrzyłam, ale go rozbawiłam opowieścią o moim śnie, w którym poszedł spać w trakcie wizyty :-D
co do rozmiarów to ja mam 65D czyli takie całkiem niewielkie

reklama
emka01 - dziękuję Ci z całego serca, bałam się przeokrutnie i w sumie to nadal się boję...
a tak w ogóle, to czy powinnam się przenieść z tego wątku gdzieś indziej? do tej pory pisałam tylko tutaj, bo bałam się zapeszyć...

Do góry