reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tam mysle, ze po tysiecznej "dziurce" jest juz zobojetnialy, a do swojej ciagnie z milosci, a nie z wygladu :)

z miłości do pipki?Matko ja juz mam śmiechawke na cały dzień:-D
ide juz stąd bo moje dziecko sie patrzy na mnie jak na wariatke...:-Dno bo ja jak zaczne sie smiac to sie opanować nie potrafię:-D

Ostatnia edycja:
Ha ha ha, mialam na mysli kobiete! :-D Dziewczyny ide pakowac chalupe, bo sie nigdy w takim tempie nie przeprowadzimy, jak ja tylko na BB siedze:eek:

Anulka - zlituj się! Nie z miłości do pipki tylko do żony, o rany :shocked2::-D
A przywiązują pewnie bardzo starannie, albo może mają taki ochraniacz, jak hokeiści :-D:-D:-D:szok:

Gatto - po tej porcjii śmiechu, robota pójdzie szybciej :)

Biedne jajeczka :( przegrzewaja sie nieboraki, pozniej zolnierzyki z dusznosciami padaja jak muchy :( A wszystko wina bandazow :(

no wiem wiem że do żony:-D , mówcie co chcecie , coś tym facetem kieruje jak idzie na ginekologa !:-D
Zjola :-D ochraniacz?nie no ja pierdziele , znam siebie i wiem ze zapomne o tym a jak będe na wizycie to mi sie przypomni:-D:-D:-D

Miłego , pogodnego dnia! uciekam od was bo Wy tylko o jednym ha ha ha

Karola super że jesteś;-)))

Pa Anulka, pa.
Popiszemy sobie chyba dopiero w piątek, bo jutro organizujemy w pracy śniadanko Wielkanocne i nie będę siedziała przy kompie.

Buziaki

hehehe kobitki jestescie niemozliwe:-D sie usmialam.ja dzis mam wizyte u swojego i mam nadzieje,ze nic mi sie nie przypomni z tego co tu teraz przeczytałam:-D zjola co do mojej wagi jestem chudzinka.zawsze nosilam rozmiar s teraz nosze m a przytyłam moze z 5kg w ciazy generalnie waze cos ok 56,57kg...martwie sie...

reklama
:( jest mi ciężko...tak bym chiała znowu poczuć mojego aniołka :( a jeszcze dzis przyszly kompletne wyniki badan mojej krwi z dnia 27-28 ;( dobiło mnie...moje płytki najpierw trzymały sie 66 tys a 28 juz tylko 55 :( dali mi sterydy i podniosly sie do 58 ;( czemu to mnie spotyka moze mi ta anglia nie służy... sorki dziewczyny ze smuce ;( ale teraz sie boje sama o siebie.... ciekawe co mnie jeszcze tu spotka ?:(

Do góry