reklama
boziu i pocoś mi to napisała, tosz ja teraz sie będe przyglądać za kazdym razem jak będe u ginaAnulka - może przywiązują bandażem do nogawki . !
Ostatnia edycja:
Ja tam mysle, ze po tysiecznej "dziurce" jest juz zobojetnialy, a do swojej ciagnie z milosci, a nie z wygladu
z miłości do pipki?Matko ja juz mam śmiechawke na cały dzień
ide juz stąd bo moje dziecko sie patrzy na mnie jak na wariatke...no bo ja jak zaczne sie smiac to sie opanować nie potrafię
Ostatnia edycja:
no wiem wiem że do żony , mówcie co chcecie , coś tym facetem kieruje jak idzie na ginekologa !
Zjola ochraniacz?nie no ja pierdziele , znam siebie i wiem ze zapomne o tym a jak będe na wizycie to mi sie przypomni
Miłego , pogodnego dnia! uciekam od was bo Wy tylko o jednym ha ha ha
Karola super że jesteś;-)))
Zjola ochraniacz?nie no ja pierdziele , znam siebie i wiem ze zapomne o tym a jak będe na wizycie to mi sie przypomni
Miłego , pogodnego dnia! uciekam od was bo Wy tylko o jednym ha ha ha
Karola super że jesteś;-)))
karola1388
Poprostu żyj...
hehehe kobitki jestescie niemozliwe sie usmialam.ja dzis mam wizyte u swojego i mam nadzieje,ze nic mi sie nie przypomni z tego co tu teraz przeczytałam zjola co do mojej wagi jestem chudzinka.zawsze nosilam rozmiar s teraz nosze m a przytyłam moze z 5kg w ciazy generalnie waze cos ok 56,57kg...martwie sie...
reklama
Lena2405
Fanka BB :)
jest mi ciężko...tak bym chiała znowu poczuć mojego aniołka a jeszcze dzis przyszly kompletne wyniki badan mojej krwi z dnia 27-28 ;( dobiło mnie...moje płytki najpierw trzymały sie 66 tys a 28 juz tylko 55 dali mi sterydy i podniosly sie do 58 ;( czemu to mnie spotyka moze mi ta anglia nie służy... sorki dziewczyny ze smuce ;( ale teraz sie boje sama o siebie.... ciekawe co mnie jeszcze tu spotka ?