reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie nareszcie:-) wczoraj dopiero odebralismy lacka z naprawy,bo poszla cala matryca jak sie okazalo i musieli go az do czech wyslac:cool: no,ale juz dziala i mam neta i moge napisac...przyznam,ze nie wiem za bardzo co sie dzialo na bb,bo za duzo tego;-) wyczytałam tylko,ze hona zaciazyła-gratki,u as wszystko narazie oki tak?? i tyle...:zawstydzona/y: co z emy?????? odezwala sie??? napiszcie mi co tam u was tak po skrocie:tak:

jesli chodzi o mnie to czuje sie dobrze.nie wymiotuje juz,czasem sie zdazy z rana,ale juz rzadko.martwi mnie tylko jedno-nie czuje ruchow...:no: dzis mam wizyte u swojego gina zobaczymy co powie...

reklama
Karola - Emy odezwała się parę postów wyżej :tak:. Ruchy powinnaś poczuć do 22 tygodnia i dopiero potem możesz się martwić. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

Kobietka wow, suwaczek dziala :)))

Karola, ale dlugo cie nie bylo!!! Moze twoj maluszek to leniuszek i nie chce mu sie ruszac??? Daj znac w kazdym razie co powiedzial gin! :)

Anulka ja tez lubilam bywac na Jasnej Gorze.....tyle tylko ze z czasem wszystkie sanktuaria staly sie rynkiem sprzedazy swiecacych Chrystusow lub samoodmawiajacych sie rozancow. Takie to smutne, ze takie miejsca sa otoczone sprzedawczykami od siedmiu bolesci. Ale niestety tak juz jest. Ja uwielbiam Sw. Antoniego w Padwie, mimo, ze Padwy nie cierpie, ale tam w srodku czuje sie tak dobrze....

As do przodu, do przodu....jeszcze z tydzien i bedzie ok!! Jestescie baaardzo dzielne!!! Nadal trzymam kciuki i mysle o Was!

aha nio to dobrze,bo juz sie o nia martwiłam.wiem,ze do 22tc,ale ja juz sie cykam...gatto moze faktycznie leniuch i mu sie nie chce.w kazdym badz razie bede chciala miec usg zeby zobaczyc co i jak.

Rob Karola wszystko co mozesz (moze nie przesadzajac), ale lepiej zrobic za duzo niz raz za malo.

Ten watek taki sie smutny ostatnio zrobil:( Musimy cos podzialac dziewczeta, zeby choc troche optymizmem tchnelo :)

Gatto - to ja optymistycznie :) Właśnie się staramy !!! Proszę o kciuki. Chciałabym pochwalić się za 17 dni dwiema kreseczkami :tak::tak::tak:

Karola - sorki, że zapytam, ale jak u ciebie z wagą? Pytam, bo mamusie suchotnice czują ruchy nawet w 16-tym tygodniu, a mamusie okrąglejsze nawet w 22-gim.

Kobietko juz jeden dzień bez papierosa!jupi!no chyba nie zapaliłaś co???:-D
Zjolka ja cały czas trzymam za Waszą Fasozjolke , zresztą za Wszystkie Kobietki!
dziś mam mega pozytywne nastawienie do życia, czasami musze troszke upaść, zeby potem wstac i zeby było lepiej i juz tak własnie jest. Puk puk w niemalowane. Miłgo dnia Kobietki i dużżżżooooo uśmiechu!

A iu jeszcze odnośnie wiary, komercji w kościołach- więc moje zdanie jest takie że \trzeba odróznic wiare od kleru który nieustannie mąci, afiszuje bogactwo i nie dając nic -wymaga. Ja wierze w Boga , kościól oczywiście to nie mury,!A współczesny kler nie ma nic wspólnego z nauką Jezusa.
J

Ostatnia edycja:
reklama
Bett :))))))))) spoko sen
u nas w Kcach jest taki jeden lekarz, który nawet przyjmuje do 24:00 i potrafi zasnąć między nogami pacjentki - podczas badania, i to nie jest ani sen, ani żart :D

Kobietka postanowienie rewelacyjne, trzymam kciukasy ;)

Enya trzymam kciki ;)

Kinga bardzo mi przykro. Z Tobą na pewno wszystko ok - masz dzieciaczki już :) Może to jeszcze nie ten czas i nie ta pora. A badania nie zaszkodzi zrobić ;)

Anulka tylko uważaj żeby się nie zarazić ;) i dbaj o swojego chłopa :D

Karola nie martw się jeszcze Cię pokopie :D

Za staraczki trzymam kciukasy ;)

Do góry