reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ania gratuluję z całego serduszka i życzę zdrowia Tobie i Twojemu bobo! Dbaj o siebie!
I jesteś kolejnym światełkiem, że jednak można...!;-) Cieszę się razem z Tobą :)

reklama
Zjola- jaki tam z Ciebie dinozaur no coś Ty:-D, dane Ci będzie zobaczysz:tak:.As zaniosła nasze prośby do tych na górze pamiętaj o tym.Ja myślę ,że Tobie się uda jeszcze w tym roku:tak:Odczuwasz wogóle kiedy masz owulację?Bo ja to mam taki ból ,że nie sposób przegapić tego.
Ania- nie martw się to maleństwu nie pomoże relaksik, książeczka tv no i koniecznie pisz tutaj z nami to bardzo pomaga.

Kobietko - jak mam owulację to chodzę zgięta w pół. Seksujemy wtedy ile wlezie, ale ciąży jak ni ma tak ni ma :( A jak była, to sama wiesz, jak to się skończyło.

Zjola- to widzę ,że masz tak jak ja też chodzę albo na klęczkach ,albo zgięta jak babinka , kurczę nie wiadomo od czego to zależy , my z M zaszliśmy dopiero jak sobie odpuściliśmy i stosowaliśmy metodę "na wyskok" wynika ,że jak się nie planuje to się zachodzi ,a jak się chce to nici z tego.Może nie chciej:-D, moja siostra ma trójkę dzieci przy każdym jak się dowiadywała o ciąży to płakała ,że nie chce ,wpadła 3 razy i jaka to jest polityka na tym świecie.Morał taki trzeba wpadać ,a nie chcieć z tym ,że z nami to jest tak ,że siłą rzeczy się chce no bo robimy te badania konsultujemy się z lekarzami i do dzieła niby można parcia za dużego nie mieć ,ale siłą ,rzeczy się człowiek stara o to maleństwo.

Kobietko - ja już dawno doszłam do tych samych wniosków. Trzeba nie chcieć, żeby zajść. Co za paranoja! Jak jednak mam nie chcieć, kiedy chcę. Tego się nie da przeskoczyć. My co prawda nie wpadliśmy w paranoję i nie nakładamy na siebie jakiegoś przymusu seksowania w dni płodne, ale, że obydwoje lubimy ten sport ;-), to zawsze w któryś dzień w okolicach dźgania w boku się wstrzelimy. Może ja rzeczywiście mam jakieś zrosty, które przeszkadzają? Zobaczymy, co histeroskopia pokarze.

Zjola- no może fakycznie rzecz tym leży , pożyjemy zobaczymy:tak:, ja uciekam robić obiadek dziś kurczak po chińsku z warzywkami , M wróci o 15.30 więc pomału się zabieram do pracy.Może później zajrze , coś produkcja nam tu spadła pustki takie tutaj
dziewczyny gdzie jesteście????

Zjola na spokojnie i pewnie traficie. Upodobanie do tego sportu jest podstawa!:-D

U nas dzis po prostu sponiewierana rybka z ziemniaczkami - nie chcialo mi sie wymyslac, konczylam to:

Dla naszego syncia oczywiscie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry