K
kobietka22
Gość
Prawie podwójna mamuśka- witaj zapalam światełko dla Aniołka(*) i cieszę się bardzo Twoim szczęściem trzymam mocno kciuki za Twój skarb w brzuszku i gratuluję szczęśliwie zakończonej ciąży , bardzo potrzeba nam takich przykładów szczęśliwego macierzyństwa fajnie ,że napisałaś do nas zostań z nami
Karolcia- super ,że wszystko ok bardzo się cieszę:-)
As- to faktycznie was wyrolowali z tą wyprawką, ale Ty się nie denerwuj tak kochana bo tak jak napisałaś Tobie nie wolno się denerwować.
Gosiulek - piękne to co napisałaś
Nanulika- ja myślę ,że dadzą ci L4 bez problemu.
Trzymam kciuki za staraczki , za wizyty i badanka .
My mieliśmy trochę grobów do obejścia w tym roku bo babcia jest w szpitalu i zapalaliśmy w jej imieniu, mieliśmy do obskoczenia 3 cmentarze w tym jeden dwa razy bo po południu byliśmy jeszcze na grobach z teściową.
Zapalam światełka dla naszych wszystkich Aniołków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Karolcia- super ,że wszystko ok bardzo się cieszę:-)
As- to faktycznie was wyrolowali z tą wyprawką, ale Ty się nie denerwuj tak kochana bo tak jak napisałaś Tobie nie wolno się denerwować.
Gosiulek - piękne to co napisałaś
Nanulika- ja myślę ,że dadzą ci L4 bez problemu.
Trzymam kciuki za staraczki , za wizyty i badanka .
My mieliśmy trochę grobów do obejścia w tym roku bo babcia jest w szpitalu i zapalaliśmy w jej imieniu, mieliśmy do obskoczenia 3 cmentarze w tym jeden dwa razy bo po południu byliśmy jeszcze na grobach z teściową.
Zapalam światełka dla naszych wszystkich Aniołków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)