reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hona to,ze okazalo sie,ze masz torbiel to nie koniec swiata.moja mama i kolezanka mialy i normalnie po lekach albo sie wchlonelo,albo peklo,a luteine ci dal na wywolanie okresu,bo torbiel czesto zatrzymuje.kochana wiem,ze 4 miesiace to dlugo,ale popatrz na to z innej strony,ze nie mozesz zajsc wczesniej nie robiac z tym porzadq.jesli znowu sie cos stanie bedziesz sie obwiniac,a tak to poczekasz,zlikwidujesz to i bedziecie dzialac:tak::tak: badz dobrej mysli...ja ze starankami czekam juz pol roku...dziewczynki milego dnia:-)

reklama
hona, ja po drugim poronieniu miałam torbiel 6x5 cm!!! Też byłam wściekła, bo chciałam zacząć się starać, a dostałam tabletki anty na 3 cykle. Po 2 cyklach po torbieli nie było śladu, ale dla bezpieczeństwa wzięłam ostatnie opakowanie. Więc nie załamuj się. Lepiej tę torbiel zwalczyć, bo z nią się różne rzeczy mogą dziać. U mnie była tak duża, że ją czułam np. przy zginaniu nogi i gin mnie straszyła, że może się skręcić, a wtedy tylko operacja. Pobierzesz tabletki, nabierzesz sił, widocznie tak nam było pisane.:tak:aha, po odstawieniu tabletek od razu w drugim cyklu zaszłam, więc ma to swoje plusy. Ponoć po tabletkach łatwiej zajść.

Hona ja ze staraniami musiałam czekać rok! A teraz właśnie się staramy:-)

Dzisiaj w nocy śniły mi się dwie kreski na teście :) Oby to było jakieś proroctwo!

Witajcie moje kochane.... :-) wreszczie Was doczytałam...Ja nie wiem jak wy to robicie, że macie czas na BB, ja nie mogę ostanio w ogóle czasu wygospodarować. ciągle w biegu....
Witam nowe aniołkowe mamusie, pozdrawiam i ściskam Stare :-D
As i Kłaczku ale Wam suwaczki mkną do przodu, szok...
Ilona24 ku.............. a już myslałam, że będzie ok. Przykro mi bardzo..
:sad:
Gosiulku co tam u Ciebie???? Wszystko ok???

wiecie co dziewczyny, hmmmm...@ mi sie spóznia. Powinnam dostać 16go...a tu nic nie ma. Na 90% to chyba nie ciąża, bo nie działaliśmy, chyba że jakaś kropelka poleciala :blink: Wiecie, wystarczy kropelusia żeby zrobić z faceta tatusia.... W piatek zrobilam test, ale nic nie wyszlo... Poczekam jeszcze może do konca tyg przyjdzie @, jak nie to kolejny test.

Bella witaj.Jak dawno Cię tu nie było.
U mnie po staremu.Żadnych nowości niestety...
A jak po pożarze? Remont zrobiliście?
Co z Tobą?Nie znam się zupełnie na tym zatrzymaniu @ a braku ciąży.Może hormony? Po takim długim czasie powinien chyba pokazać dwie kreski gdyby coś...choć zdarzają się różne 'cuda'.

Ja też niedawno miałam torbiel w wyniku komplikacji doszło do początkowej sepsy ,miałam sepsę .
Odczekałam trochę i zobacz teraz już jestem w 12 tygodniu prawidłowej ciąży.
Będzie dobrze .

Witajcie.
Dopiero kompa odpaliłam.:baffled:
Nie miałam wcześniej czasu.
Jestem już po spacerze z psami,po zakupach,podłogi częściowo też pomyte ,więc źle nie jest jak na tę godzinę .:rofl2:
Przed 13 po małego do szkoły ,jakiś obiad też muszę zrobić .Mam trochę mięsa z pomidorowej to chyba dokupię kapuchy ,pieczarek i łazanki zrobię .
Oj dawno nie było ...;-):-)

Podobno na 19 mamy gości ,wiec trochę roboty przede mną ,bo nieco trzeba przyszykać.
Nie lubię siedzieć o pustym pysku .:baffled::rofl2:

Gosiulku już po remoncie :) w końcu mogę działać w kuchni, czekamy jeszcze na fronty mebli. Tylko teraz uważam na wszsytko, wącham czy gazu nie czuć. A jakpieklam miesko na obiad w piekarniku to co troche zaglądałam i drzwiczki otwierałam :) mam nadzieję, że 2 raz takiej przygody mieć nie będę..

As, jak prace remontowe w sypialni?:-D Poczytalam o tym malym demolancie i malo sie nie posikalam ze smiechu - ja bym ja utrupila chyba na miejscu (albo i nie - mialam demolki i przezyly), ale to musial byc cudny widok.
Bella, pomalutku idzie do przodu, idzie.

Dziekuje dziewczyny za wiadomosci o tej torbieli,wczoraj bylam przerazona,dzis troche uspokojona.Mialam nadzieje,ze bedzie tak jak mowili w szpitalu,w 3 cyklu mozna sie starac.A tu kolejne 4,kurcze,tak dlugo.Fajnie,ze tu trafilam i mam wiadomosci z pierwszej reki.

reklama
Do góry