reklama
Kurcze, bolec nie musi bo to wczesna ciaza... U mnie ruszylo po 2 tygodniach od obumarcia, z tego co tu mowili w UK, moze uplynac i 4 tygodnie i nie stanowi to zagrozenia dla matki. Musza hormony opasc. Wiem - chcesz miec to juz za soba. Chyba bedziesz musiala po prostu podjac decyzje czy czekasz, czy idziesz na zabieg. Ja mialam to o tyle prosciej, ze orientowalam sie w sytuacji, kiedy zaczynalo sie juz poronienie.
ciąża była bardzo wczesna, teraz niby koniec siódmego tygodnia... ale nie widziałam nic poza pęcherzykiem, najpierw okrągły pusty, potem zapadnięty i chyba też pusty - choć to trudno było stwierdzić.... Nic no, chyba jednak pojadę do szpitala w czwartek, niemogę sobie pozwolić chyba na zcekanie tak długo, L4 mam do końca tygodnia i boję się że to może się zdarzyć w pracy, a w sumie nie wiem jak będzie przebiegało:długo i powoli czy naraz gwałtownie.... Chyba pójdę na zabieg w czwartek, spróbuję poprosić o L4 na jeszcze jeden tydzień.... nie wiem, chyba tak zrobię... taki mętlik myśli w głowie....
Kurcze, nie wiem jak to sie moze zaczynac - u mnie za kazdym razem zaczynalo sie od plamienia i to plamienie trwalo kilkanascie godzin, powoli sie nasilajac nim przeszlo w krwawienie. Pomalutku to szlo. Kurcze, nie podpowiem Ci co masz robic... To co bylo dobre dla mnie, nie musi byc dobre dla Ciebie.
Emy
Fanka BB :)
kahaka, jestem jestem, ale udzielam się na wiesciach od ciezarowek... wpadnij tam czasem!
czarna tatuś owszem przejęty, chciaz zgrywa twardziela i wszystko dla niego takie normalne jakby to bylo jego piętnaste dziecko z rzędu... faceci są dziwni
dziewczynki trzymajcie się dzielnie, co nas nie zabije to nas wzmocni.....
dla naszych aniołeczków
[*]
[*]
[*]
czarna tatuś owszem przejęty, chciaz zgrywa twardziela i wszystko dla niego takie normalne jakby to bylo jego piętnaste dziecko z rzędu... faceci są dziwni
dziewczynki trzymajcie się dzielnie, co nas nie zabije to nas wzmocni.....
dla naszych aniołeczków
[*]
[*]
[*]
reklama
dla wszystkich aniołków
[*]
[*]
dziewczyny dajcie mi kopa... jakis pesymizm we mnie wstąpił... boję się... zgłupieje....
bolał mnie w nocy bardzo brzuch... ale się nie mogłam obudzić... i teraz nie wiem co myśleć... dziś też mnie ze 2 razy przeszedł taki prąd jakby od pępka w dół... ale narazie już nie boli... nie plamie.... boję się jak nie wiem.... chcę mi się płakać... ;(
a najgorsze że nie wiem czy ja przesadzam, a takie bóle czasem są normalne... czy jak?!!
[*]
[*]
dziewczyny dajcie mi kopa... jakis pesymizm we mnie wstąpił... boję się... zgłupieje....
bolał mnie w nocy bardzo brzuch... ale się nie mogłam obudzić... i teraz nie wiem co myśleć... dziś też mnie ze 2 razy przeszedł taki prąd jakby od pępka w dół... ale narazie już nie boli... nie plamie.... boję się jak nie wiem.... chcę mi się płakać... ;(
a najgorsze że nie wiem czy ja przesadzam, a takie bóle czasem są normalne... czy jak?!!