reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia, w ciąży rozpulchniona...a czy wysoko czy nisko, to chyba zależy od jej budowy...u mnie była raz wyżej, raz niżej...ale ja to ewenement jestem, u mnie wszystko jest inaczej ;)
Aaaa i jak Myszor pisze...jest meeeeeeeeeeega ciasno podczas sexu, znacząca różnica! Facet zadowolony wtedy ha ha ha ;))

Ostatnia edycja:
reklama
No babeczki jestem.

Dziękuję za wszystkie kciukasy i za to, że jesteście ze mną! Wizytę mam na 15-tą. Mam małego pietra, który rośnie z każdą godziną. Jutro zdam szczegółową relację, bo dzisiaj ciężko będzie z dostępem do konta.

Karolciu - nie odzywałam się od rana, bo skanowałam i drukowałam moje wypisy i wszystkie badania. Jak by chcieli, to mogę zostawić im ksero całej dokumentacji. Nigdy nie wiadomo, co im się przyda.

Buziam Was wszystkie bez wyjątku, cmok.

Karolcia jak jak pisałam wciązy ta szyjka jest mega napuchnięta,i podaczas stosunku ja i mój wyczuliśmy ze jesy inaczej niz zawsze :) aczy wysoko cvzy nisko to hmmmm...... nie mam pojecia ale na rozum to ona powinna byc wysoko !!!!!!! Mylę sie ???????????
a sprawdziłas sobie czy nie ???sprawdz nic nie zaszkodzi, ja tez myslałam ze nie wyczuje ale tego sie nie przeoczyć bo paluch ( heh sorki) ledwo wchodzi !!!!!!!!! :p:p :-p

Teraz nie ma co gdybać , okaże sie w praniu ale strasznie kibicuje zeby to sie okazała fasoleczka :D :D:D Ten śluz i ta rozpulchniona szyjka - coś mi tu mówi ze bedą II krechy na teściku :D Obym sie nie myliła :D
Kiedy testujesz???

Witam dziewuszki dzis rozpoczelam szykowanie mebelkow dla synka mamy meble ktorych nie uzywamy pomlujemy je bo stwierdzilismy narazie po co kupowac meble w miesie a jak podrosnie to mu sie ladne kupi i chyba zaczac czas na zakupy bo juz mi coraz ciezej a jeszcze nic nie mamy a to juz 28 tydzien a na ostatnia chwile nie ma co latac bo to roznie bywa same wiecie::):-)tak mysle na kai rozmiar kupowac od kolezanki mam jeszcze dostac ciuszki ale mysle ze pare na 56 i wiecej na 62 jak myslicie to moje pierwsze dziecko wiec nie znam sie za bardzo doradzcie mi kochane:-)POZDRAWIAM:-)

Lenka, na 56 mozna w zasadzie odpuscic, zaczac od 62. Zalezy jakie duze dziecko zamierzasz urodzic, ale... U mnie tylko bliznieta mialy po 55cm, reszta 58-60, czyli juz na starcie ubranka na 56 byly by male. Nawet jesli dziec sie urodzi na te 55cm, to za miesiac jest wyrosniety, a jak masz odrobine wieksze ubranka to rekawki sie podwinie i jest ok. Dluzsze spioszki jeszcze zadnego dziecia nie oszpecily. Mam jakies ciuszki na 56 bo byly w zestawie ktory kupilam, ale tak na dobra sprawe watpie czy mi sie przydadza bo dzieci zwykle mialam duze.

zjola - trzymam kciuki by było ok
Lenka - ja dużo ciuszków dostałam od znajomych, kupiłam tylko parę rzeczy min kombinezoniki 2 na zime jak podrośnie i trochę z urzywanych z alegro. Swierdziłam że nie będę szaleć bo napewno dużo ludzi którzy cie potem będą odwiedzać zawsze coś przyniosą (u nas to się nazywa "rożki") poza tym maluch szybko rośnie. Ja się bardziej skupiłam na rozmiarach od 3 mc do góry.
Też musze ruszyć mój szeroki kuper i pokupywać art. typu smoczek, butelki itp ale też bez szaleństw bo będę kupywać w miarę potrzeb. Slkepów na szczęcie nie brak i ich nie zamykają.
Ja też się już czuję duża, niezdarna i nic mi sie nie chce. :)

reklama
hej dziewczyny. Ja tu pierwszy raz piszę i nie wiem co ze mną jest nie tak.
Nasza Majeczka umarła w 11 tygodniu ciąży w grudniu 2010. od lutego z mężem staramy się o dziecko, ale nie wiem czemu nam się nie duaje. niby wyniki mam wszystkie w normie nie ma nic niepokojącego . A jednak. Każdy @ który sie pojawia to totalna deprecha. nie wiem co się dzieje. Czy któraś z was też tak miała że pierwsza ciąża- udało się za pierwszy razem a teraz już prawie pól roku i nadal nic z tego?

Też chciałabym już chodzić do sklepów i ywybierać wyprawkę dla maleństwa.
Pozdrawiam

Do góry