Cześć dziewczynki! Widzę, że dzisiaj dzień wizyt. Trzymam za wszystkie kciuki!
Kochana, zdecydowanie zbadaj tarczycę. Moja siostra badała ją sobie w ciąży i też miała dobre wyniki. A później okazało się, że ma chorbę Hashimoto. Podobno badanie tarczycy trzeba powtarzać, bo wyniki mogą być zafałszowane.
Nie przejmuj się głupią babą. Dobrze sobie poradziłaś. :-)
Miłego dnia Wam życzę i &&&
Faktycznie muszę pomyśleć nad tymi badaniami, żaden lekarz nigdy mi nie mówił o nich. Miałam robioną tarczycę ze względy na to że mój synek ma niedoczynność i zastanawiali się czy nie ma po którymś z nas, no i wyszła u mnie w normie.
Kochana, zdecydowanie zbadaj tarczycę. Moja siostra badała ją sobie w ciąży i też miała dobre wyniki. A później okazało się, że ma chorbę Hashimoto. Podobno badanie tarczycy trzeba powtarzać, bo wyniki mogą być zafałszowane.
hej dziewczyny!!!
jakos mi tak bezsensownie bylam wczoraj u brata i bratowa pyta mnie czy nie wiem kto by chcial odkupic lozeczko, bujaczek, nosidelko, wozek po malej i oczywiscie musiala dodac "no bo tobie juz nie bedzie potrzebny" - przykro mi sie zrobilo, no i miala racje...burknelam tylko "wystaw na allegro, jak mi bedzie potrzebny to sobie nowe kupie".....wkurzylam sie mielismy isc na grilla, ale ja nie poszlam nie mialam ochoty i nastroju....takie glupie slowa, a taka sprawiaja przykrosc...
Nie przejmuj się głupią babą. Dobrze sobie poradziłaś. :-)
Miłego dnia Wam życzę i &&&