reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki! Widzę, że dzisiaj dzień wizyt. Trzymam za wszystkie kciuki!

Faktycznie muszę pomyśleć nad tymi badaniami, żaden lekarz nigdy mi nie mówił o nich. Miałam robioną tarczycę ze względy na to że mój synek ma niedoczynność i zastanawiali się czy nie ma po którymś z nas, no i wyszła u mnie w normie.

Kochana, zdecydowanie zbadaj tarczycę. Moja siostra badała ją sobie w ciąży i też miała dobre wyniki. A później okazało się, że ma chorbę Hashimoto. Podobno badanie tarczycy trzeba powtarzać, bo wyniki mogą być zafałszowane.

hej dziewczyny!!!
jakos mi tak bezsensownie bylam wczoraj u brata i bratowa pyta mnie czy nie wiem kto by chcial odkupic lozeczko, bujaczek, nosidelko, wozek po malej i oczywiscie musiala dodac "no bo tobie juz nie bedzie potrzebny" - przykro mi sie zrobilo, no i miala racje...burknelam tylko "wystaw na allegro, jak mi bedzie potrzebny to sobie nowe kupie".....wkurzylam sie mielismy isc na grilla, ale ja nie poszlam nie mialam ochoty i nastroju....takie glupie slowa, a taka sprawiaja przykrosc...

Nie przejmuj się głupią babą. Dobrze sobie poradziłaś. :-)

Miłego dnia Wam życzę i &&&

reklama
ehhh klaczek po co mi, jak i tak nic z tego:-(
nie mam juz zadnego celu w zyciu....to tylko taka wegetacja....na dodatek chory ojciec po zawale i dwoch udarach, nie mowiacy, zloszczacy sie o byle co, a my nie wiemy o co...czasami sobie mysle ze po to mi zabrano dziecko zebym sie teraz nim zajmowala....ehhh dol totalny....na dodatek mam tydzien urlopu zaleglego, wiec jeszcze bardziej mnie to dobija:-(

Nie pitol! Pisalam Ci - poznalam cudownego faceta majac 39lat. Zdecydowanie nie swiezynka, prawda? I jestem z nim w ciazy - trzeci raz, ale kto powiedzial, ze Ty nie urodzisz za pierwszym razem? Nie wmawiaj sobie, ze wszystko sie skonczylo bo tak nie jest. Masz kiepsciejszy dzien znowu, ale to tylko kiepski dzien i dlatego widzisz swoje zycie tak czarno. To nie jest tak jak dzis myslisz.

onaxxx przepraszam ze tak z grubej rury wystrzele ale powiedz mi jedno myslalas o banku spermy
ty maprawde bedziesz wspaniala matka i wieze w to ze jak juz bedziesz w bogoslawionym stanie to dotrwasz do konca przykro mi jest jak tak sie smucisz
wiesz bo moja kolezanka ma wstret do facetow nie wiem dlaczego ale dziecko by bardzo chciala i ona wlasnie bedzie szla do takiego banku stwierdzila ze sama da sobie rade w wychowanie nie potrzebuje obcego faceta do wychowywania dziecka
jeszcze raz przepraszam jak cie to zabolalo

onaxxx zależy na czym ci teraz bardziej zależy, na facecie czy na dziecku, bo jak na dziecku to kasia2011 ma 100% racji.
I tak sobie myślę, że jak już będziesz miała dzieciątko i się na nim skupisz to i facet się znajdzie

faktycznie dzis wizytowo, ,w takim razie czekam na pozytywne wiesci!

U nas bez zmian, nudzę się. Po tym leku na podtrzymanie serce mi wali jak dzwon i trzęsą mi się ręce i nogi tak przez pół godziny. I tak już biorę po pół tabletki.
Mąż mnie wkurza, miałam nadzieję, ze się nami bardziej zajmie...:-( a jak mu zwrócę uwagę to mi odpowiada ze egoistką jestem i nie obchodzą mnie jego potrzeby. Sorry, jakbym była egoistką nie dałabym się zaszyć i przygwozdzić do łóżka na bite 2 tygodnie, nie łykałabym tych leków i wogóle, pewnie nie żyłabym z nim w Egipcie. I nagle facet ma potrzebę, żebym się nim zajęła. nie wiem zazdrosny o dziecko czy co? Pewnie chodzi o to jak mu zwracam uwagę, bo zamiast grać słodką niewinną zagubioną sierotkę, ktora sobie bez niego nie poradzi to ja po prostu walę z mostu co mi na sercu leży
Poważnie zastanawiam się, czy nie wyjechac do Polski i tam sobie odpocząć i niech się facet zreflektuje co jest dla niego najważniejsze w życiu. Jak do niego nie dotrze, nie ma problemu, ja mogę sama wychowywać dziecko

Witam zostawić was na tydzień a już nie mogę nadrobić, tyle co pobieżnie poczytałam, a wieczorkiem postaram się nadrobić resztę
Przykro mi ze znalazły się wśród nas nowe Aniołkowe Mamusie i światełka dla Waszych dzieci
[*]
[*]
[*]
[*]
Emy dobrze ze po zabiegu ok. teraz leż wypoczywaj i każ się traktować jak królowa
Onaxx czasem ludzie coś bezmyślnie palna nieświadomie nas raniąc i chyba trzeba im to od razu powiedzieć, że to nie było miłe i że boli, bo nikt nie zdaje sobie sprawy z tego, poza nami, że zawsze się wraca myślami, tęskni i marzy jakby to było pięknie, gdyby los potoczył się inaczej, a on ma inny tor. Czasem nasze życie zmienia się całkowicie a czasem tylko zmienia się kolejność wydarzeń, to, że nam się coś nie udało nie znaczy wcale, ze tak już będzie zawsze. I tego się trzymajmy.
Kłaczek dziergaj niech maleństwo się nosi jak Lord. Hmm Lord JajkoJ, a może LadyJJ?
Ja byłam w czwartek na USG dzieciątko fika i ma się dobrze, moja ginka ustaliła mi termin wizyty w Łodzi na badania i jedziemy 14. 06 zobaczymy co nam powiedzą (moja Nika miała operacje wady serca jak miała 1,5 roku i chcą sprawdzić na wszelki wypadek ) mam nadzieje że jest ok.
Ten tydzień jakiś był ciężki, najpierw dowiedziałam się że kuzynka Z. Straciła kolejną ciążę w 8 tyg. A mają wielkie problemy z zajściem i teraz staram się schodzić jej z drogi, może to głupie z mojej strony, ale wiem jak ja chciałam krzyczeć każdej ciężarnej w twarz, Dlaczego? Dlaczego nam się nie udało? A potem że znajoma, która już raz straciła ciąże w 20 tyg. teraz leżała całą ciąże (jest teraz w 26) i miała masywny krwotok z łożyska; prawdopodobnie zrobili jej cięcie cesarskie i malucha wywieźli do Poznania, ale na 100% to będę wiedziała później. Ile człowiek musi się wycierpieć, zanim doczeka się swojego cudu.
Dobra babeczki na razie spadam, bo mi zaraz do domu wrócą a tu obiadu niet:) pa

Hajka ,
Spokojnie , Emy miała zabieg - w sensie szwu na szyjce :) Leży i wypoczywa , a dzidzia rośnie
Karolcia81 , no już sie nie moge doczekać , Twoje emocje i mnie się udzielają

reklama
Do góry