Ilona, zatkalo mnie. On jest niewyobrazalnie podly. Nie bierz tego do siebie. Cos Ci opowiem. Jest na swiecie jeden czlowiek ktorego nienawidze. NIe jestem z tego dumna, ale nienawidze go calym sercem - skrzywdzil bardzo moja rodzine, skrzywdzil moje dziecko w sposob ktorego nie mozna naprawic, wykorzystal fakt, ze traktowalismy go jak przyjaciela, ze przyjaznilismy sie z jego rodzina. Dosc ze kiedy moj mlody mial wypadek (potracil go na przejsciu samochod) i omal nie umarl, ten czlowiek na wiesc o tym powiedzial "dobrze mu tak". Minelo moze pol roku, on mial wypadek - wjechal samochodem pod ciezarowke - w wyniku ktorego do konca zycia bedzie kaleka. Polamana miednica i noga, ktora lekarze z trudem uratowali, ale kolano pozostanie juz na zawsze sztywne. Pozbyl sie przy okazji sledziony i jakichs tam mniej potrzebnych czesci zamiennych. Przyznam Ci sie, ze nawet nie przmknelo mi przez mysl wspolczucie, choc nie zyczylam mu tego. Ja kiedys, kiedy zrobil to co zrobil, przeklelam go - zyczylam mu, zeby odebral z nawiazka zlo ktore zasial.
Jujka ja przeciez na zime dziergam - termin mi na styczen wychodzi to trzeba bedzie nozyny ocieplac. A innych kolorkow i tak poszukam bo chcialabym jakies paseczki, wzorki...
Jujka ja przeciez na zime dziergam - termin mi na styczen wychodzi to trzeba bedzie nozyny ocieplac. A innych kolorkow i tak poszukam bo chcialabym jakies paseczki, wzorki...