reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anulka skad ja to znam, my tez ostatnio mamyciche dni, przewaznie ja zaczynam i tez przeraszam, jakos taka drazliwa sie ostatnio zrobilam ... Moze to wina tego ze @ cos jakos nie przylazi.
A ja nic nie chudne i brzuszek taki Jak byl taki jest, fajnie by bylo jakby go troche ubylo.
Anula daj znac Co tam Ci Gin powiedzial, cobys sie nam nie wykrwawila biedactwo :-(

reklama
Dzieki! Powoli. To blady poczatek - to ledwie 3 tydzien, wiec przed nami cale morze ze sztormami i rafami ktore trzeba pokonac lub ominac. Na razie gapie sie w te kreski i chce mi sie plakac. W porownaniu z wczorajszym testem... Nie ma porownania - tam, gdzie byl cien, jest kreska. Albo test byl slaby, albo beta zasuwa do gory. Ale jest - i to najwazniejsze.

kłaczek ja nie wiem co ty chcesz od tych kresek, super są, pamiętasz moje??? te to dopiero były blade
nie kombinuj, są i tyle
Wiesz, ze ja swoj test noszę w torebce? Wzięłam pokazac ginkowi na początku i do tej pory nie wyciągnęłam i nie wyciągnę jak sobie przypomnę to sięgam do bocznej kieszonki w torebce i oglądam test zeby uwierzyc..

Bibiana, ja na twoim miejscu poczekałabym jeszcze kilka dni, przezywasz trudny okres cykle mogły się rozregulować ze stresu, owulacja też. Za kilka dni jak@ nie przyjdzie zrób kolejny test.
Wiesz, ja gdybym poszla 4 dni po spodziew.@ do gina i wziela leki na wywolanie nic by z tej mojej ciazy nie wyszlo. zaszlam 2 dni przed@; a przez 8 m-cy mialam monitoring cyklu i za kazdym razem owulka wypadala w okolicach 17dc a nie 28dc, ale sie zdarzylo. Bądz cierpliwa

anulka nie nabaw sie tylko jakiejs anemii, mam nadzieje, ze gin ci pomoze
niedługo znikniesz jak w takim tempie bedziesz chudla

Ostatnia edycja:
TE sa super, Emy - sa dzisiejsze. Wczorajsze przy nich to cien ledwie zaznaczony. Te wygladaja naprawde solidnie i wiarygodnie.:-D Noz, kurka, W CIAZY JESTEM!!

KLACZEK nalezy Ci sie i ciesz sie swoim stanem ile mozesz!!!!oszczedzaj sie i dbaj o siebie!!!A ten wczesniejszy scan-po prostu idz do gp i powiedz ze dzien wczesniej krwawilas, posle ci na pewno, tzn.u nas tak robia.

O, to nieglupie jest! Sprobuje, ale jak pisalam - na razie to nie ma sensu bo i tak nic nie bedzie widac. Za wczesnie. Pasowalo by tak w 7 tygodniu - serduszko by bylo, a na pewno jesli by sie znow pusty pecherz zrobil, to by wyszlo na scanie. Chcialabym zobaczyc serduszko...

Klaczkugratuluje gorąco w dniu dzisiejszym. Sama pewnie wiesz najlepiej jak dluga, męczące i pełna stresów droga czeka cię aż do stycznia. Ale witam na niej gorąco. Testy już zrobiłeś, bety nie masz możliwości , lekarze i położne olewaja cię równo i nie chcą widzieć przez następne 2 miesiące. Nie ma lekko. Na wygnaniu trzeba jakoś sobie radzić. ClearBlue ma testy które pokazują tydzień ciąży. Pokazują one wiek płodu a nie tydzień ciąży. Wiec się nie przestrasz. Ale na nich można sprawdzić ze beta przyrasta. No i oczywiście kontrola majtow i dużo , dużo, przeogromnie dużo cierpliwości.

Powodzenia twardzielko.

Ja jutro idę na USG genetyczne i umieram z nerwów. Trzymajcie kciuki.

NO! A ty myslalas ze nie będziesz? Chyba wiesz jakie są konsekwencje "przytulania" bez piguly albo gumki! ;-)Wkoncu sie musialo stac.
I tylko zeby ta ciąza mogła krócej trwać......... dłuży się niemiłosiernie. Ciągle marudzę, ze chcę zeby byl listopad, albo zeby kobiety byly w ciazy tylko trzy m-ce, a małż mi odpowiada, ze bysmy sie nie pomiescili na tej planecie gdyby tak było...

Cholercia 12tydzien mija a ja ciągle łykam duphaston, chyba juz wystarczy nie wiem czy jeszcze sie ten progesteron przyswaja, lekarz kazal brac ale nie powiedzial do kiedy. wezmę te co mam i akurat do nastepnej wizyty za 2 tyg sie skonczą

reklama
Nie umieraj - mozesz sie jeszcze przydac, ktos musi urodzic!;-) Nie spotkalam sie z tymi testami o ktorych piszesz, najbardziej ubawil mnie fakt, ze na plytkowym jest napisane, zeby uzywac wylacznie po in vitro. Ale smieszne!! Sadzac z zachowania testow, beta podrosla - wczoraj bylo bledziutko, dzis juz ladnie. Jak w moczu to i w krwi pewnie...
Googlalam te testy, jest tego masa, ale to paski owulacyjne, wiec pewnie nie o to biega. Spokojnie, nie dajmy sie zwariowac (wiecej niz juz sie nakrecilam) - im wiecej spokoju tym zdrowiej.
Emy, ale ja od marca juz kombinowalam i lipa. No to jak sie udalo to... uwierzyc juz ciezko. No, mamy zalazek nowego, normalnie Jajko mi rosnie, no... No. I masz racje - ciaza mogla by byc krotsza. Bedzie sie wloklo.

Do góry