reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kurcze dziewczyny coraz bardziej bola mnie jajniki, chyba@przyjdzie:-(Cycki to mnie tak bolą, że nawet z myciem mam problem:( No cóż jak przjdzie@ to będe próbowac nadal, moze tez zaplanuje tak jak dziewczyny na czerwiec, będzie nam raźniej:-D

reklama
A u mnie no cóż paranoiczny lęk mnie nie opuszcza ale pewnie tak będzie albo do końca ciąży albo do momentu aż uwieżę że tym razem się uda.
Zacznij kochana wierzyć, bo ja wierzę, że Twoje dziecko w Ciebie nie wątpi, więc dlaczego Ty wątpisz? Nie wierzysz? Szybciutkie postanowienie poprawy. :)

Kurcze dziewczyny coraz bardziej bola mnie jajniki, chyba@przyjdzie:-(Cycki to mnie tak bolą, że nawet z myciem mam problem:( No cóż jak przjdzie@ to będe próbowac nadal, moze tez zaplanuje tak jak dziewczyny na czerwiec, będzie nam raźniej:-D
Działaj już, nie ma co zwlekać. Trzymam kciuki by @ nie przylazła. Swojego czasu było na forum tak, że 3 staraczki w miesiącu musiały zaciążyć, ba nawet zapisy na miesiące były i ba zdarzało się, że były trafione zatopione. A teraz z tych zapisów rodzą się dzieciaczki nasze, jak dzisiejsze chłopaki :)

Ostatnia edycja:
Liljanna-dzięki kochana,działam działam cały czas.pisałam już o moich gimnastykach tj. świecach hehe.Mam nadzieje, że w końcu będzie trafiony zatopiony. Mocno w to wierzę. W końcu do trzech razy sztuka:-)
Linnea-będzie dobrze zobaczysz, nie zamartwiaj się, bo przeciez wiesz że to szkodzi.Mi lekarz za "drugim" razem powiedział, że to stres spowodował utratę maluszka. więc prosze nie zamartwiaj się, tylko jak najcześciej sie usmiechaj!!!

Witam.
Martusionku i Gosiu tu też Wam serdecznie gratuluję Chłopców .
Kubusiu i Tomaszku witajcie po tej stronie brzuszka. :tak::-):-)

A ja niedawno wróciłam z klubu .Byłam na Pilatesie .
Grupa malutka ,bo zaledwie 6 osób ,więc było bardzo fajnie .
Trenerka świetna i już bym mogła isć ponownie. ;-):biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

patka, skoro masz tak niski progesteron 38dc to znaczy ze masz cos nie tak w tym cyklu, moze nie było owulacji? Bo generalnie nawet jesli nie ma ciazy to w fazie lutealnej jest wysoki progesteron.

Ja mialam takie wyniki jak ty, kiedy mialam cykle bezowulacyjne, po takim cyklu nie pojawia sie tez @, wiec trzeba wywolac
No i standard, sprawdzic co jest przyczyna niskiego progesterony w tej fazie

a, i skoro beta taka niska i progesteron taki niski na pewno nie jestes w ciazy. przykro mi, progesteron powinien byc tak ok 20

Linnea82 robiłam kilka testów i ostatni wyszedł z taką mega bledziudką kreseczką dlatego zrobiłam bete, ona pokazała,że ciąży nie ma. Mnie martwi progesteron, termin do lekarza mam dopiero na 14 lutego.
Emy dzięki za odpowiedź, podejrzewałam, że pewnie będę musiała @ wywołać

Ostatnia edycja:
Patka-ja też jak ostatnim razem robiłam test to wyszła ledwo widoczna druga kreska, beta ujemna,po tygodniu beta 30, ale niestety nie wyszło:-(Trzymam kciuki kochana;-)

Dziewczynki czytam Was... ale już na pisanie jest gorzej.. jak ogarnę się z PW to będę częściej obiecuję.
A tymczasem mam prośbę
proszę nie piszcie po jednym zdaniu (przynajmniej się starajcie) a jak coś to edytujcie posta i tam dopisujcie to co się Wam przypomni. Bo będzie mniej do nadrabiania stron.. i lepiej się wtedy czyta..
Z góry dziękuje za wyrozumiałość

martusionek!!! nareszcie gratuluję!

Gosiu Lew Wam również..
niech synkowie rosną Wam i będą Waszą pociechą. Nie ma wspanialszej rzeczy na ziemi jak bycie matką.

Dobranoc kochani

reklama
Witajcie dziewczęta.Parę dni temu byłam u gin. w moim mieście ponieważ niepokoił mnie ten brak bólu piersi ale z dzieciątkiem wszystko w jak najlepszym porządku. CRL:4,64 ;) serduszko bije jak dzwon ;) żadnego rozszczepu kręgosłupa nie widać.odrazu jestem spokojniejsza.

Do góry