miśkam i anastazja na kręsgosłup najlepszy basen, mówie Wam! Miałam i jeszcze mam niesamowite bóle kregosłupa, chodzic nie mogłam przez miesiąc, do tego kolano mi od spodu spuchło i przeciążyłam. Najpierw zażywałam ketonal w dawce dla słonia przez dwa tygodnie, lekko pomogło, potem czekałam na rehabilitacje, bo sama nie chciałam ćwiczyć, ale w końcu nie wytrzymałam, bo terminy strasznie długie i poszłam na aqua areobic. Na początku chodziłam na takie lekkie ćwiczenia-dla początkujących i od razu poczułam się lepiej, mniej bolało, mogłam się zacząć schylać po coś na ziemi etc. Teraz nie jest jeszcze dobrze ale żeby efekty było widać trzeba regularnie ćwiczyć przez 3 miesiące.
Teraz też zaczęłam rehabilitację i ćwiczę w domu co dziennie.
Dajcie znać jakbyście chciały sie przejsc na aqua lub po prostu na kawę. Wolę porozmawiać osobiście niż pisać na forum. Chętnie bym was poznała.
wszystkie pozdrawiam, czytam was, myślę o was i modle się za te, które mają kłopoty, dołki i za staraczki:-)
aniunnia wyluzuj, bo zwariujesz. na piasek najlepsza żurawina - jeść codziennie aby zakwasić organizm
Teraz też zaczęłam rehabilitację i ćwiczę w domu co dziennie.
Dajcie znać jakbyście chciały sie przejsc na aqua lub po prostu na kawę. Wolę porozmawiać osobiście niż pisać na forum. Chętnie bym was poznała.
wszystkie pozdrawiam, czytam was, myślę o was i modle się za te, które mają kłopoty, dołki i za staraczki:-)
aniunnia wyluzuj, bo zwariujesz. na piasek najlepsza żurawina - jeść codziennie aby zakwasić organizm
Ostatnia edycja: