reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny,

czy Wy też macie tak strasznie zimno?
czarna76 - to odpoczywaj póki masz urlop, jakieś SPA sobie zrób, zapodaj jakiś film romantyczny (albo i nie)- ehh rozmarzyłam się. Co to za przychodnie masz gdzie nie ma kolejek?! U nas to nawet w Wigilię tłumy emerytów.
karolcia81 - do czerwca zostało tylko kilka miesięcy, może jakiś urlop;-)a po urlopie teścik:-)

https://www.babyboom.pl/forum/members/silentenigma-85677.htmlSilentenigma - witam, gratuluję II kreseczek, trzymam kciuki &&&&& za właściwy rozwój i spokojna ciążę do końca.
aneczka - trzymam &&&&& za mocno bijące serduszko, daj znać jak będziesz po wizycie.
trawa - gdzie jesteś??
Ja jestem na etapie latania do WC i sprawdzania czy wszystko w porządku, zwariuję normalnie, cały czas mam wrażenie że coś ze mnie leci, ale na szczęscie sucho (przepraszam za taką dosłowność)
Chciałam Wam już dzisiaj złożyć życzenia na Nowy Rok, bo wyjeżdżamy.
Starającym się - upragnionych II kreseczek, zafasolkowanym -spokojnej ciąży bez stresów, a wszystkim mamusiom - cierpliwości dla swoich pociech:happy:

Ja pitole jak dziś wieje brrr.

Ja mam zgage i bez ciąży bo mam częste zapalenia żołądka i chyba nadkwasote jakąś , w każdym razie ja zostawiam na noc w szklance(ba w szklance w kuflu wysokim) wode z cytrynką i miodem i ją potem wypijam po troszku i jakoś lżej mi wtedy.;-)

Kłaczek- no to współczuje kociakowi sie namęczyl biedaczek , mnie czasem przeraża na wsi to ,że nawet nie szczepią zwierzaków no niech np wilk ,którego mają sie urwie i kogoś pogryzie , a potem będzie zdziwienie ,że sie czepiają ,albo ,że psa będą chcieli uśpić , no brak wyobraźni ,M cały czas teściowi wbija do głowy ,że kotki powinny dostawać zastrzyki w okresie rui bo co roku każda rodzi conajmniej dwa mioty a są 3 i aż sie boje pomyśleć co on robi z tymi kotkami bo w tym roku widziałam 4 tylko w tym klakier pozostałe 3 pojechały w różne strony Polski ,a gdzie reszta?:no::crazy:.Nie wierzę ,że tylko tyle było skoro dwie kotki miały brzuchy bo trzecią to wogóle podejrzewam ,że jest kotem tylko ,że nie chce sie dać złapać ciagle jej/jego nie ma raz na tydzień sie pokazuje,a najlepsze jest to ,że ja pochodze z miasta i tylko ja oglądam kotki żeby sprawdzić płeć bo oni nie wiedzą jak:baffled::sorry2:.

As - jak tam w sprawie Twojego zdrówka bo ja przez te Świeta strasznie do tyłu jestem z bb.

A co z Ilonką gdzie sie podziała?

Hej Kochane....
dzisiaj byłam na badaniu poziomu homocysteiny.....
jutro wynik...
ciekawe co mi tam wyjdzie...może nie jest tak źle...
wyczytałam, że
"kobietom u których stwierdzono poziom homocysteiny powyżej 16 zaleca się przez co najmniej trzy miesiące przed zajściem w ciąże przyjmowanie leków"
normy to od 5 do 14....
zobaczymy co tam u mnie wyjdzie.....

Cześć dziewczyny !!!!

As to prawda że migdałow nie powinno się jeść zbyt dużo ale przeczytam że w małych ilościach nie są szkodliwe wystarczy 1 lub 2 i przechodzi. A moj zapas z tego że sa bardzo drogie luzem potrafią kosztować nawet 45 zl a ja trafiłam za 22 zl stad zapas mały bo różnica ogromna

klaczku As ma rację najlepiej je pogryź i rzuć na taką papke

Jankesowa muszę spróbować tą wodę z cytryną

Witam....
Dawno nie pisałam, bo jakoś weny brak... ale czytam Was codziennie....
GRATULUJĘ ZAFASOLKOWANYM I ŻYCZĘ SPOKOJNYCH, NUDNYCH CIĄŻOWYCH MIESIĘCY!!!

A ja czekam na @, która pewnie pojawi się w najmniej spodziewanym momencie.... w poniedziałek robiłam test, ale pojawiła się I krecha :( dziś mam 33 dc i @ nie widać.... organizm zaczyna bzikować.... jak tylko pojawi się @ to idę zrobić prolaktynę i inne hormony... Kolejny bezowocny cykl :((( Może następny będzie mój....

No właśnie... Gdzie się ukryła Ilonka???????????

Jestem ,
Anastazja - sama się zdziwiłam że taki spokój w przychodni , gdyby były kolejki to bym nie czekała a tak wykorzystałam okazję
o 11 odbieram wyniki badań i ide do lekarza - mam nadzieje że dziś też mi się tak uda

Karolcia , to czekam razem z Tobą na ten wynik , ciekawe jak wyjdzie bo już troche bierzesz te leki
No właśnie , Ilonka gdzie jesteś ? I Zjola zniknęła , halo , hop ,hop !!!

A , i moje panny dziś wracają , nareszcie ! Zdecydownie za cicho w domu jak ich nie ma.

Ostatnia edycja:
Witam was serdecznie....
Dawno nie pisałam, kupe czasu bo nawet przez jakis czas nawet nie wchodzialm na forum.
Jak widac na suwaczku udalo mi sie zafasolkowac i juz niedlugo spodkam sie z dzidziusiem. Mialam kilka problemow w czasie pracy ( bo pracuje na nocki jako opiekun do osob starszych ) wiec mialam bole i takie tam inne przyczyny tego iz chorowalam troszeczke. NIe wiem moze to przez ten strach po poronieniu , strach ze znow cos sie stanie.

Ale naszczescie wszystko jest na dobrej drodze czego i ja Wam z calego serca zycze.
Gratuluje zafasolkowanym i trzymam za was kciuki by wszystko sie dobrze skonczylo i wasze miesiace ciazy mijaly spokojnie i bez zmartwien.

BUZIACZKI dla WAS :)

Cześć dziewczyny
U nas wszystko jest super, maleństwo rosnie ma prawie 6 cm, wczoraj mieliśmy usg genetyczne i echo serduszka maleństwo całe i zdrowe, nawet pomachało do nas maleńką rączką a później zaczęło pakować ja do buzi. nudności jeszcze mnie nie opuszczają, a nawet doszły wymioty, ale to nic najważniejsze że maluszek rządzi.
Gratulują wszystkim nowym zafasolkowanym
Zapalam (*) dla nowych aniołków.
Pozdrawaim

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010
[*]