reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ewciu - a ja byłam przełomowa, bo termin na 30 września miałam. Prawie tak jak Ty. Miejmy nadzieję, że jeszcze los się odmieni!

reklama
Hej kochane:*dawno mnie nie było..
ehh;/ ja mieszkam 30km od niego...
Wiecie co moja koleżanka zrobiła test była u lekarza powiedział,że nic nie widzi i dziś miała iśc na USG i była i co się okazało przyjechałam po nią i widzę jak stoi biedna i płacze okazało się, że ciąża pozamaciczna no i spowodowane to, że miała torbiela który pękł i wypchał ten pęcherzyk gdzieś tam poza macicę;/ jakaś masakra cały dzień byłam z Nią w szpitalu mają zdecydować jutro rano czy otwierać ją czy łyżeczkowanie bo Ona na nogę ma jeszcze mieć operację szkoda mi jej bidulka tak się dziś wypłakała:(

oj marc przykro mi... przy takiej ciazy chyba nie ma lyzeczkowania bo jest przeciez w jajowodzie z tego co wiem to da sie tez jakos lekami zadzialac :-( szkoda tylko ze kolejna dziewczyne takie cos spotyka

a co u ciebie?

w ogole to witam was bo chyba tu dzis nie pisalam :/

co u kaski i karolci322? urodzila juz? a kaska jak z malym?

mnie dopadlo cos ala mdlosci i kawa parzona smierdzi mi kupą :/... nie wiem co mi jest ehhh dziwnie sie czuje jakos tak bleee z rana :-D

haha:)kupą dobre;p no, ale tak już na razie przez jakiś czas będzie chociaż mi nie śmierdziała kupą;p
Lekarz mówił, że zobaczy z rana co i jak wiec się dowiem jak to będzie bo On musi zobaczyć jak to dokładnie tam wygląda bo ona jeden jajnik już ma usunięty, i płakała,że teraz też jej mogą usunąć:(więc wszystko lekarz chce zrobić,żeby było ok, ale przypadek znam taki,że komuś usunęli czegoś tam dużo nie mogła mieć dzieci, a tu proszę po 10latach cyk i urodziła zdrowego chłopca więc lekarz mówi,że wiele widział cudów i nic nie zakłada na tak czy nie.
No właśnie, a jak dziewczyny?Urodziły już

witajcie kochane
jestesmy w domku dalej 2w1
niestety jest bardzo źle moja szyjka odmówiła współpracy
jest juz zgładzona i ma tylko 7mm
wypuścili mnie abym w ciszy i spokoju czekała w domu na poród który będzie najgorszym dniem mojego życia
niestety potwierdziły się wszystkie najgorsze diagnozy wobec Karolka
dziś było konsylium na którym wszystko mi wyjasniono rozmawiało ze mną kilku specjalistów
musieliśmy podjąć z R najtrudniejszą decyzję nikomu nie życze by musiał przez to przechodzić
kochane obiecuję że się odezwę ale teraz potrzebuję spokoju
dziękuję wam za wszystko

kasiu cokolwiek sie stanie ja jestem z wami... nie wiem co ci wiecej powiedziec chyba tylko tyle ze modle sie za was zebys to wszystko przetrwala i miala sily na kazdy nastepny dzien

Witam wszystkie Panie
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Na początku witam wszystkie Aniołkowe Mamusie i bardzo dziękuję za słowa wsparcia.
Kobietka, Karolcia 81, czarna 76, carii, mlodam, wiolka1982, zjola, edyśG dziękuję że uświadomiłyście mnie że nie tylko mój mąż podchodzi tak do utraty naszego Dziecka. Dzieki Wam zrozumiałam że nie ma sensu z nim roztrząsać tego tematu. Chociaż momentami to trudne ……..Wiem że powinnam wyluzować ale taki mój kijowy charakterek co na myśli to na języku.
Kasikz jak się czujesz ? Twój suwaczek mknie szybciutko……..aż milo popatrzeć.Dziś już podobnie jak Ty mogę powiedzieć że uczucie macierzyństwa jest tak duże że pragnę drugiego Dziecka.
13x13 GRATULUJE Maleństwa ……życzę od dziś samych słonecznych dni
Kaska0201 podobnie jak inne dziewczyny modlę się za WAS
Mam również pytanie urodziłam w 24tc 04.02 pierwszą @ dostałam 08.03, drugą 06.04 a trzecią @ 25.04 czy ze mna coś jest nie tak ? czy powinnam wybrać się do lekarza. Czy powinnam się matwić. Wcześniej u mnie @ była jak w zegarku co 28 dni. Poza tym chciałabym już spróbować zajść w ciąże czy wg WAS to za wcześnie.?

Aniołek Julia Maria 04-06.02.2010 24tc (*)

reklama
Kasiu... jest mi cholernie przykro.... nigdy nie zrozumiem jakimi regułami rządzi się ten świat...nie tak miało być....cholera....

Do góry