reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kaska 0201 - jestem z Tobą.

Karola - gratulacje!

Witam pozostałe babeczki.

Po tym wszystkim, co przeczytałam jestem w szoku! Tak bardzo mi przykro :-(, gdy któraś z nas cierpi!

Kasiu... jestem całym serduszkiem z Tobą, z Wami, bo przecież to nie tylko Ty, ale i Twój mąż, no i Wercia przezywacie teraz najcięższe chwile w życiu... Choć moja wiara w Boga została zachwiana, to mimo to, modlę się za was...
Karola... gratuluję!!!!

Kasieńko bardzo mi przykro... z całego serducha jestem z Tobą :*

Karola serdeczne gratulacje :) czekamy na zdjatka maleństwa...

A ja zmykam do pracy... Miłego dnia Dziewuszki :*:*:*

Witam wszyskie kobietki:happy:
karola gratulacje i zeby Zuzia szybciutko rosla:happy:

kasiu tak mi przykro.....

maruszka no wlasnie sie zastanawialam co u ciebie bo sie nie odzywasz i myslalam ze tak jak Pati w tajemnicy trzymasz kreski, ja trzymam za Ciebie kciuki na pewno sie uda jak juz wrzucisz na luz i przestaniesz liczyc:tak:

Pati a Ty jak sie czujesz?

olu a jak tam u Was?

Kasiu - bardzo mi przykro. Całym serduszkiem jestem z Wami. Tak bardzo mialam nadzieje że jednak wam sie uda. Ach ten świat

Karola - gratuluje. W końcu masz corcie przy sobie

reklama
kaska...brak słów....to nie moze sie tak skonczyc.....nie moze.....nawet nie moge sobie wyobrazic co przezywacie...jedyne pocieszenie w mezu i cudownej Werci...
karola gratuluje!!!
a ja....po wizycie jestem tak samo "zielona" jak przed....eh... juz chyba nie bede wierzyc w cud....lekarz powiedzial ze macica raczej nie wyglada na ciazowa,ze endometrium za male(6.3mm)wyczytalam ze po lyzeczkowaniu naturalna grubosc endo moze sie zmniejszyc a ja mialam przeciez 3 zabiegi!!!i moze z "natury jest cienkie-juz sama chwytam sie kazdej nadzieji,kazdej wymowki i chocby najmniejszej szansy....ale jakis pecherzyk zobaczyl tylko nie byl pewien czy to ciazowy...powiedzial ze ani nie moze potwierdzic ani zaprzeczyc ciazy...dla potwierdzenia musialam oczywiscie zrobic bete i wlasnie z niej wrocilam...wynik po 18....kurde ale przeciez @ dalej nie ma-jest juz 5\6 dni po terminie a mnie sie to nigdy nie zdazylo zeby az tyle sie opoznila...no chyba ze w ciazy bylam...no i te dwa blade testy i jeszcze tempka ciagle na poziomie 37st......ja juz sama nie wiem....ani sie nie ciesze ani nie zalamuje bo to nic nie da...tylko jestem poprostu ciekawa....no nie wiem czy moge polegac na intuicji ktora w takich momentach moze byc falszywa ale ona podpowiada mi ze jest dzidzius......przeciez musialo by byc cholernie nie fair gdyby po tym okazalo sie ze dwa raczej pozytywne testy i brak @ wskazuje na brak ciazy....

Ostatnia edycja:
Do góry