reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Slodziutka - kochana chyba pomyliłaś Agi i przysłałaś mi wiadomośść na prv, moja wiercipiętka w brzuszku jeszcze nie ma kolki

Ja się już dziś pożegnam bo jakoś smutno mi dziś.
Dobrej nocki dziewczynki

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka ja Cię przytulam bardzo mocno, światełko dla twojego aniołka
[*], aż się popłakałam.

Kaśka ja ciągle wierzę, że będzie dobrze, jak chcesz to ja się za Ciebie pomartwię a ty sobie odpocznij do jutra.

Daa to prawie równo testujemy. Trzymam kciuki.

Agnieszka0204 ja słyszałam, że odgłos odkurzacza, suszarki a nawet pochłaniacza uspokają dzidzię z kolką. Moja siostra ma leżaczek z fisher price z wibracjami i to działa jak ma kolki.

Daa to prawie równo testujemy. Trzymam kciuki.

Ty za 4, ja za 10 dni ;-) Ale jakby nie patrzeć, to mam nadzieję, ze uda nam się zostać październikówkami ;-);-)

Dziewczynki nie wiecie może co u LucyF?? Albo mi gdzieś umknęła, albo się nie meldowała ostatnio...

ej
a ja za 12 dni bo owulka byla najprawdopodobniej wczoraj :-) moze dzis bedziemy poprawiac kudlatkami, choc rano byly :-)

dobranoc ja już uciekam

Coś mi BB szwankuje. Próbuję raz jeszcze
Agnieszka0240 prosze bardzo. Mam nadzieję że znajdziesz u Niej poradę i pomoc. Śliczności masz to FAKT!

Aga 34 rownież trzymam kciuki za wizytę. Nie można się cofać do tyłu i myśleć co by było gdyby. Ja na Waszym miejscu z tymi wszystkimi datami razy 4 zwariowałabym. Muszę "zapomnieć" nie tak by zapomnieć ale nie myśleć w ten sposób... Jest w Twoim brzuszku lokator i czeka na swój czas.. by przywiatać się z Tobą po tej stronie.. już tak nie dużo...

Pati.b nikt nie powiedział ze życie to bajka i że będzie łatwo. Niestety Pati jeśli nie chcesz takich tragedi (przepraszam ale taka jest prawda) musiałabyś przenieść się na inne forum. To forum ma taki charakter że zawsze i zewsząd będą dobiegać nas wspaniałe wieści o zaciążeniu i narodzinach jak i o tragediach.. nawet nas.. już aniołkowych mam.. popatrz nawet na siebie.. jaka byłaś pełna wiary w maju zeszłego roku i popatrz jak Bóg weryfikuje nam plany. My możemy tylko z pokorą je przyjąć. Nie nam narzekać.. a jeśli tak to tak jak pisałam.. od tego jest żałoba a potem co? Trzeba żyć dalej bo nie można całe życie przeznaczyć na rozpacz. Trzeba umieć żyć dalej. Bóg nie daje na nas nieszczęścia dlatego bo na nie zasłużyliśmy.. tylko może chce NAM coś przekazać? nauczyć pokory? Uwrażliwić? Wie że kto jak kto ale MY damy rade. Bo Bóg daje taki krzyż jaki jesteś wstanie unieść. Nic lżejszy (niestety) i nie za ciężki.. tylko taki z jakim Wie że sobie każda z nas poradzi.
Ehhh ciężkie to życie. Ale cóż w takim świecie przyszło nam żyć. Możemy tylko starać się dostosować...

Daaa więc i za Ciebie również trzymam kciuki.. mocnoo! Ja też czekam z własnego wyboru bo niby światełko zielone mam już od września zeszłego roku...zastrzyki napewno nie zaszkodzą a pomóc jak najbardziej pomogą!

Iwonka25 proszę bardzo

Aga34 wybacz :zawstydzona/y: już przesyłam do drugiej Agi ;-)

Daaa czy ja dobrze doczytałam 7 stycznia straciłaś ostatniego Aniołka? Aaaa to może ta owulka i ten cykl należą do Was. :tak:;-)

Agniesiu0240 zaczekaj już przesyłam Ci PM bo gdzie indziej poszło :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie KOchane
poczytałam oczy już do spania mnie ciągną
chciałam tylko napisać że to co nas spotyka jest tak bardzo niesprawiedliwe ale umiemy żyć codziennością i wiecie co JESTEŚMY WIELKIE!!!!!!
Kaśka modlę się za Was....
MODLĘ SIĘ ZA NAS WSZYSTKIE - zaczełam dzięki Wam znowu się modlić może to dziwne nie wiem sama ale chcę znowu zaufać Bogu już chyba pora przestać się gniewać :( Niedługo będzie 3 lata odkąd zabrał mi męża jutro miesiąc odkąd z nim jest również mój synek wierze w to ze Wiara czyni cuda i że wszystkim NAM ten CUD nadejdzie życzę Nam tego z całego serca
Dobranoc Kochane Buziaki

Do góry