reklama
Ilonko bardzo mi przykro :-( [*] Przytulam Cię bardzo.
Kasiu jestem z Tobą i modlę się za wyniki.
Edytko tak tu Ciebie brakowało. Cieszę się, że wróciłaś. Wiem, że potrafisz bardzo pomóc ukoić rozdarte serduszka mam po stracie. Twoje posty zawsze były dla mnie jak miód na serce ... . Jesteś tu bardzo potrzebna.
Kasiu jestem z Tobą i modlę się za wyniki.
Edytko tak tu Ciebie brakowało. Cieszę się, że wróciłaś. Wiem, że potrafisz bardzo pomóc ukoić rozdarte serduszka mam po stracie. Twoje posty zawsze były dla mnie jak miód na serce ... . Jesteś tu bardzo potrzebna.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dzień Dobry.....
Ja dziś w totalnej rozsypce.....ale mimo wszystko życzę Wam miłego dnia....
Ja dziś w totalnej rozsypce.....ale mimo wszystko życzę Wam miłego dnia....
WITAM JESTEM TAKA WŚCIEKŁA ZE MASAKRA WSTAŁAM RANO, POSZŁAM NA BADANIE GLUKOZY STAŁAM W KOLEJCE A SIĘ OKAZAŁO ŻE W TEJ NASZEJ PRZYCHODNI NIE ROBIĄ OBCIĄŻENIA GLUKOZY I ZARAZ SZLAK MNIE TRAFI BO MUSZE JUTRO JECHAĆ NA DRUGI KONIEC MIASTA A U NAS TAKA ZAMIEĆ ŻE CIĘŻKO NOSA WYŚCIUBIĆ Z DOMU.
NOC JAK ZWYKLE DO DUPY TELEFONY Z PRACY DZWONIŁY MĘŻA OD 4.30 A SPAĆ POSZŁAM PO 24.00 WIĘC PO SPANIU I WSTAWANIE DO KIBELKA Z 4 RAZY DAŁO MI DZISIAJ W KOŚĆ.
ŻYCZĘ WAM KOCHANE MIŁEGO DZIONKA. BUZIACZKI
KASIU JESTEM Z TOBĄ MYŚLAMI I WIERZĘ ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE.
ILONKA STRASZNIE MI PRZYKRO , ZAPALAM ŚWIATEŁKO DLA TWOJEGO ANIOŁKA (*).WCZORAJ JUŻ PRZECZYTAŁAM ALE NIE MIAŁAM SIŁY ODPISAĆ BO SIĘ POPŁAKAŁAM :--(.
NOC JAK ZWYKLE DO DUPY TELEFONY Z PRACY DZWONIŁY MĘŻA OD 4.30 A SPAĆ POSZŁAM PO 24.00 WIĘC PO SPANIU I WSTAWANIE DO KIBELKA Z 4 RAZY DAŁO MI DZISIAJ W KOŚĆ.
ŻYCZĘ WAM KOCHANE MIŁEGO DZIONKA. BUZIACZKI
KASIU JESTEM Z TOBĄ MYŚLAMI I WIERZĘ ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE.
ILONKA STRASZNIE MI PRZYKRO , ZAPALAM ŚWIATEŁKO DLA TWOJEGO ANIOŁKA (*).WCZORAJ JUŻ PRZECZYTAŁAM ALE NIE MIAŁAM SIŁY ODPISAĆ BO SIĘ POPŁAKAŁAM :--(.
Ilonko, tak bardzo mi przykro :-( bardzo mocno przytulam
(*) dla Aniołeczka
Kasiu, modlę się o dobre wieści i siły dla Was
(*) dla Aniołeczka
Kasiu, modlę się o dobre wieści i siły dla Was
Aga, a może spróbuj zmiany mleka. Może w tym, które teraz mała je jest coś co ją uczula i stąd te kolki?Gosiu podaje jej herbatke...
Edytko poprosze namiary na ta znajoma...Czytalam o kolkach u dzieci i wlasnie boje sie,ze jej to nie minie i bedzie sie meczyla tak dlugo...
Agatko mala dostaje tylko mleko z butelki(ja mialam znikome ilosci pokarmu).
Człowiek milczy nadalJust człowiek się odezwał może?
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Tak mnie jakoś......
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=A1o8q0ce_5I&feature=related"]YouTube- Rozmowa z Aniołem[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=A1o8q0ce_5I&feature=related"]YouTube- Rozmowa z Aniołem[/ame]
WITAM JESTEM TAKA WŚCIEKŁA ZE MASAKRA WSTAŁAM RANO, POSZŁAM NA BADANIE GLUKOZY STAŁAM W KOLEJCE A SIĘ OKAZAŁO ŻE W TEJ NASZEJ PRZYCHODNI NIE ROBIĄ OBCIĄŻENIA GLUKOZY I ZARAZ SZLAK MNIE TRAFI BO MUSZE JUTRO JECHAĆ NA DRUGI KONIEC MIASTA A U NAS TAKA ZAMIEĆ ŻE CIĘŻKO NOSA WYŚCIUBIĆ Z DOMU.
Karola normalnie ja mam tez dzisiaj peszka jak nic, pojechalam na badanie krwi,a tu zonk krążyłam w okół przechodni i nie było gdzie zaparkowac, wiec sie wróciłam na chate nawet nie odśnieżone,masakra jakas!!!
A tak poza tym to witam i o zdrowie pytam :-)
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Ilonka bardzo mi przykro. Dla Twojego Aniołka zapalam
[*]. Trzymaj sie kochana.
Słodziutka u mnie tak jak CI wczoraj napisałam :idę na laparoskopię bo torbiel mi się zrobiła i odrazu sprawdzą mi drożność jajowodów. Ułożyłam sobie plan działania na początku roku. Że idę na HSG( ale z racji tego że mam torbiel to zrobią mi dwa w jednym przy laparoskopii sprawdzą drożność, więc jeden ból mniej), Później daję nam dwa cykle po sprawdzeniu drożności na staranka, jeżeli nic nie wyjdzie to w czerwcu jedziemy do kliniki leczenia niepłodności. I stamtąd nie wyjdę dopóki nie usłyszę słów "Gratuluję, jest pani w ciąży". To tyle u mnie. NO i oprócz tego czeka mnie przeprowadzka ale dalej jeszcze nie wiem gdzie. Chciałabym tez dalej się dokształcić - na stare lata też mi się zachciało;-);-)- ale na naukę nigdy nie jest za późno. No to chyba tyle co u mnie
[*]. Trzymaj sie kochana.
Słodziutka u mnie tak jak CI wczoraj napisałam :idę na laparoskopię bo torbiel mi się zrobiła i odrazu sprawdzą mi drożność jajowodów. Ułożyłam sobie plan działania na początku roku. Że idę na HSG( ale z racji tego że mam torbiel to zrobią mi dwa w jednym przy laparoskopii sprawdzą drożność, więc jeden ból mniej), Później daję nam dwa cykle po sprawdzeniu drożności na staranka, jeżeli nic nie wyjdzie to w czerwcu jedziemy do kliniki leczenia niepłodności. I stamtąd nie wyjdę dopóki nie usłyszę słów "Gratuluję, jest pani w ciąży". To tyle u mnie. NO i oprócz tego czeka mnie przeprowadzka ale dalej jeszcze nie wiem gdzie. Chciałabym tez dalej się dokształcić - na stare lata też mi się zachciało;-);-)- ale na naukę nigdy nie jest za późno. No to chyba tyle co u mnie
reklama
słónce tylko sie boje zebym na poniedziałek miała wyniki bo mam wizyte a nie wiem ile sie czeka na wynik z glukozy.karola normalnie ja mam tez dzisiaj peszka jak nic, pojechalam na badanie krwi,a tu zonk krążyłam w okół przechodni i nie było gdzie zaparkowac, wiec sie wróciłam na chate Nawet nie odśnieżone,masakra jakas!!!
A tak poza tym to witam i o zdrowie pytam :-)