reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gloria w 9dc po owulce:szok: kurcze mają te nasze organizmy niespodzianki:tak:nigdy nie wiadomo kiedy jest owulka u ciebie, no ja mam takie boleści przy owu ,że nie sposób przegapić , ale ostatnio poszliśmy z M na całość a tu klapa i @ przyszła wredna @

Boleści też mam, a że @ to wredota to każda z nas wie, zawsze przychodzi.
Mój organizm w ogóle zwariował, szkoda gadać.

reklama
mówi sie,żeby o tym nie myśleć ,ale jak tu nie myśleć prawda? zwłaszcza, że człowiek wsłu****e sie szczególnie w organizm wtedy jak wie,że może ktoś tam zamieszka w brzuszku :tak:
carri ty jesteś z żor jak Pati.no ja uciekam po mału bo już późno sie zrobiło mój M ogląda mecz ,ale pewnie zaraz sie skończy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my tu w sumie Marto dawniej to po imieniu byłyśmy.. więc wal śmiało. Wolę Edyta jak słodziutka :laugh2::cool:

GoisuLew!!! Ehhhh jak widać ten wątek ma ukryty magnetyzm..

Andzi to Madzi zdjęcie uwielbiam! Ale już nie takie "młode" jest :-p

Naprawdę zmykam

hihihi Carri Wiesiu ma się super.... aż nad to. Urwis z niego - ten fakt się nie zmienił. Dziękuje i pozdrowie Go.

Kobietko22 nie da sie nie myśleć, i nie miej wyrzutów,że myślisz. Ja myslałam non stop i planowałam ciążę. Kupiłam nawet testy owulacyjne. Jak tylko lekarz powiedział "działać" policzyłam, zadziałaliśmy i jest Magdusia. Myslenie nie przeszkadza. Trzeba wierzyći..zrobić badania. Ja miałam co leczyć.

Agnieszko0240 zmykaj. To i ja również pójdę.
Nowe Aniołkowe mamy ostrzegam ze BB uzależnia!:laugh2::rofl2:

Już mnie nie ma! Dobranoc

Gloria musimy działaś i wierzyć.... ja dalej wierzę

reklama
Do góry