reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edytko kochana jak fajnie że jesteś. HURRA!!!! I mam nadzieję że zrobisz mały porządeczek jako moderator. Ja z reguły nie jestem w stanie przeczytac wszystkiego co tu sie piszę więc nawet sie nie odzywam,. Co u Ciebie słychać??? Jak miło zobaczyc Twoje posty :-)

CARRI a z Toba kochana to ja sobie porozmawiam na GG bo tak to sie nie robi, żeby na tyle czasu koleżanki bb-owskie zostawiać:wściekła/y: Teraz prosze mi tu nadrobić te miesiące co Cie nie było i pisac co się u Ciebie działo.:wściekła/y::wściekła/y:.

Gloria skarbie TY mój jak fajnie że i Ty jesteś:-):-):-). Ostatnio na GG nie zdążyłam wejść:-( Przepraszam.

Witam dziewczyny
Ja od wczsoraj dziwnie sie czuje taki dziwny nie czy ból lewego jajnika ,trudno to okreslic moj sluz jest bialy taki srkoaty,ale to dopiero 21 dc owulacja juz byla robilam testy.zobaczymy co bedzie.zbieram sie do pracy zycze milego dnia:tak:

Witam Kochane.

Edytko- jak super że znowu się pojawiłaś Brakowało Cię tutaj. W końcu jesteś pierwszą osobą która tu na BB pomogła mi się uporać po zabiegu.

Selenko - Madzia rośnie jak na drożdżach. Prześliczna.

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.

Dzien dobry dziewczynki...
Nic sie nie wyspalam...Po 3 jeszcze niespalam i sie krecilam...
No a do tego A krecil sie jeszcze gorzej niz ja...Boli go dziaslo po wyrwanym wczoraj zebie i lapie dodatkowo choroba...Tak wiec krecil sie i piszczal...
Milego dnia.

Witajcie Dziewczyny ponownie! Jak już napisałam szybciutko wczoraj, wizyta u nowego gina bardzo pozytywna - gdyby nie wcześniejsze historie, nie miałby żadnych obaw, pęcherzyk ładnie umieszczony w górze macicy, serduszko bije :-) Powiedział, że najbliższe trzy tygodnie będą najważniejsze - jeśli nic się nie zadzieje, to już będziemy mogli być wogóle spokojni... Dalej biorę Duphaston 3x1, nawet na przytulanki bez problemu pozwolił, bo nie ma żadnych niepokojących objawów :-D
Wprawdzie powiedział, że z taka historią dobrze by było,gdybym poszła na L-4, ale powiedziałam mu, jak mało mam stresującą i obciążającą pracę i uznał że nia ma takiej potrzeby w takiej sytuacji. Następna wizyta 16.12 - po niej to już nie wytrzymam i pochwalę się wszystkim, bo na razie wiecie tylko Wy i "sprawca" oczywiście :-D

Muszę Wam powiedzieć, że po tej wizycie poczułam się, jakbym się obudziła z permanentnej drzemki... w tym okropnym okresie niepewności miałam wrażenie, że nic do mnie nie dociera, na niczym nie byłam w stanie się skupić - nareszcie minął największy stres! Tak "daleko" jeszcze nie byłam, dwa poronienia były zanim serduszko się pojawiło... Mój mąż też taki szczęśliwy, że prosto z gabinetu lekarza zabrał mnie na zakupy do jubilera, taką miał potrzebę zrobić mi jakiś prezent :laugh2: Kochany jest bardzo :tak:

Mam nadzieję, że udzieli Wam się moja energia, która we mnie wstąpiła - wszystkiego dobrego dla Was!

:confused2:
Dzien dobry dziewczynki...
Nic sie nie wyspalam...Po 3 jeszcze niespalam i sie krecilam...
No a do tego A krecil sie jeszcze gorzej niz ja...Boli go dziaslo po wyrwanym wczoraj zebie i lapie dodatkowo choroba...Tak wiec krecil sie i piszczal...
Milego dnia.

Hej Aga. Lepiej odpoczywaj bo już niedługo a będzie Ci coraz trudniej wypocząć

A ja tak się zastanawiam... sledzę swój suwaczek na którym mam dziś równy 13 tydzień i pisze że dzidziuś ma 6,5 cm.Ja na USG byłam tydzień temu i lekarz i wyszło że dzidziuś już wtedy miał 6,5 cm. Coś mi się wydaje że jednak jestem o tydzień dłużej w ciąży niz wskazuje suwaczek bo nawet termin porodu zmienił mi sie z 3 czerwca na 26 maja.:confused2::confused2::confused2: nic juz nie wiem z tego.

Ostatnia edycja:
cześć i ja postanowiłam zajrzeć co się u was dzieje :) bo u mnie nic nowego
Pati trzymam kciuki, żeby @ nie przylazł
Witam nowe mamy aniołków
[*]
no i witam starą kadrę :)
pozdrowionka

reklama
cześć królewny moje kochane

CARRI, GLORIA, SELENA, SŁODZIUTKA, ANGELKA123 jak miło Was zobaczyć po tak długiej nieobecności
OLA81 mam nadziejęże Ty również wróciłaś na dobre
AGA34 według suwaczka mój dzidziol tydzień temu czyli w 6tc powinien mieć 4mm a miał na usg 8mm
zobaczymy co mi dzisiaj gin powie w sumie idę założyć kartę ciąży i badania obejrzeć ale pewnie po tej poniedziałkowej akcji będzie chciał mnie zbadać i usg też zrobić chociaż odpukać nie plamię

a powiedzcie mi miałam duphaston na recepte przepisany a i tak zapłaciłam 100% czy powinna być to recepta z literką p

miłego dnia

Do góry