reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mammi - witaj... przykro mi...mysle, ze to normalne uczucie i nie ma sie co dziwic... ja tez jestem pacjentka tego szpitala bo mam z tamtad lekarza prowadzacego... tam rodzilam tez synka 5 lat temu...
wszystkie chyba po takich przezyciach mamy obawy ze stracimy fasolke ale musimy zachowac spokoj - uwazanie nie zaszkodzi wiec odpoczywaj ile sie da a z natura czesto nie dajemy rady wygrac...

reklama
WITAJCIE KOCHANE NIE TYLKO WY SIĘ MARTWICIE BO JA TEŻ MAM JAZDY, DOBRZE ŻE JUTRO WIZYTA BO SZAŁU ZA CHWILE DOSTANĘ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
KAROLCIA A TY GDZIE SIĘ PODZIAŁAŚ?? NIE MARTW SIĘ ŻE NIE MASZ ŻADNYCH OBJAWÓW JA TEZ TAK MIAŁAM NA POCZĄTKU ŻE USTĘPYWAŁY NA DWA DNI A PÓŹNIJ DAŁY TAK POPALIĆ ŻE MASAKRA I WYMIOTY MAM DO TEJ PORY WIĘC SKARBECZKU SPOKOJNIE.TYLKO ODEZWJI SIĘ TU DO NAS BO SIĘ MARTWIĘ O CIEBIE.
MAMMI ZAPALAM ŚWIATEŁKO DLA TWOJEGO ANIOŁKA (*).TO NORMALNE ŻE SIĘ BOISZ , JA SWOJE PIERWSZE MALEŃSTWO STRACIŁAM W 13TYGODNIU I UWIERZ STRACH BÓL DALEJ JEST. TERAZ JESTEM W 17 TYGODNIU I OD POCZĄTKU MAM PROBLEMY I LEŻAŁAM PRZEZ PIERWSZE 3MIESIĄCE ALE NA SZCZĘŚCIE DZIDZIA ROŚNIE ZDROWO I TERAZ MUSI BYĆ DOBRZE I NIE MA INNEJ OPCJI:-):-).
EWITKA ZAPALAM ŚWIATEŁKO DLA TWOJEGO ANIOŁKA (*). MASZ RACJĘ ŻE INACZEJ JEST JAK JEST DZIDZIA W DOMKU. JA STRACIŁAM PIERWSZĄ DZIDZIĘ I NIE MOGĘ DO TEJ PORY DAC SOBIE Z TYM RADY WIERZĘ ŻE TA KRUSZYNKA W NIEBIE TERAZ CZUWA NAD NAMI I WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE BO JESTEM W 17TYGODNIU:-):-). BÓL I STRACH ZAWSZE POZOSTANIE A MY NIESTETY MUSIMY NAUCZYĆ SIĘ Z TYM ŻYĆ.

WITAJCIE KASIA, GOSIA I AGNIESZKA,ILONKA, KOBIETKA,KAZIKS,AGUSKA, IWCIA1234:-):-)

KASIU CZY MI SIĘ DOBRZE WYDAJE ŻE TY DZISIAJ MASZ EGZAMIN NA PRAWKO CZY COŚ MI SIE POKIĆKAŁO.
BUZIACZKI KOCHANE ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA

Karolcia ni martw sie ja tez sie caly czas macalam czy wszystko boli i oczywiscie wtedy przechodzilo caly czas mi sie wydawalo ze piersi przestaly bolec i nic nmi nie jesy sa potem wracalo gin tez mnie pytal czy bola piersi i potem bolaly i objawy byly caly czas a i tak straciklam aniolka wiec nie ma znaczenia czy sa czy ich nie ma kazdy przechodzi ciaze inaczej wiec spokojnie u ciebie chyba 5 tydzien ja w tym czasie nic nie czulam a pieri zaczely bolec od 6 tyg

dobrze pamiętasz KAROLA dzisiaj o 17 kolejna próba
chciałabym żeby byla ostatnia moze moj brzuszkowy pomocnik coś mi podpowie i sie uda
własnie wrócilam z jazd nie bylo tak źle ale super tez nie
zobaczymy co ma być to będzie
kurcze jak mnie mdli i spać sie chce a tu trzeba po Wercie śmigac do szkoły

dzien dobry :) wpadlam tylko sie przywitac bo mam kupe zajec... za tydzien nastepne kolokwium z matmy, a z tego chyba bedzie te 5:) jeszcze trzy zalicze na 5 i mam z glowy egzamin, co z tego ze mnie znowu uznaja za kujonice-mam na roku takich studentow ze szkoda gadac, dla nich moja pomoc rowna sie z wymadrzaniem sie, wiec sie juz do nich nie odzywam bo szkoda nerwow :, poza tym mezus mnie seksualnie wykorzystuje... przyszedl po nocce i mnie obudzil jak juz sie pakowal do srodka.... wkurzylam sie, ze tak bez gry wstepnej i ja na dodatek zionelam oddechem smoka bez umytych zabkow, ochrzanilam go a on nic sobie nie zrobil z tego tylko powiedzial "bez gadania i marudzenia-musze cie zaplodnic", jeszcze tak sie nie usmialam, potem juz bylo milo... teraz on spi a ja sie staram nie klikac za glosno a to trudne, wiec zmykam sie pouczyc :) papa

Hej dziewczyny potrzebuję wsparcia. Od kilku dni mam ataki bólu w nocy tak silnego że ledwo co się da wytrzymać pali mnie cały dół brzucha. Dziś w nocy miałam aż 3 takie ataki. A wczoraj po zrobieniu sobie testu okazało się że jestem w ciąży - tak upragnionej. Taki bóle miałam w ostatniej ciązy na samym początku i się to żle skończyło. Dlatego strasznie się boję o moje maleństwo - i do tego nie mogę dodzwonić sie do mojego gina.Czy któraś z Was miała podobne bóle??

jak cie tak boli to wez nospe, moze byc zwykla, ale wiem ze forte tez braly dziewczyny, a najlepiej jedz sobie na pogotowie, tam cie jakis lekarz zbada i pewnie ci cos da.

a poza tym to gratulacje!!!

Biorę nospę. Strasznie się cieszę ale tą moją radość zagłusza strach o dzidzię - ten ból jest nienormalny - mam nadzieję ze mój gin mnie dzisiaj przyjmie. Dzieki

reklama
kasiu to trzymam mocno kciuki:-):-):-).
aguska ja nie miałam takich bóli, jak kichłam to łapał mnie skurcz jakiś tam ból był na początku ale nie aż taki silny jak ty opisujesz. Może dzwoń dalej do swojego gina i umów się na wizytę. Tak mi się wydaje że może masz takie bóle bo dzidzia się zagnieżdza.
A tak wogóle gratulacje:-):-):-):-).
Beatka
a jak ty się czujesz??

Ja zaraz idę odebrać wyniki badań i po bułeczki bo trzeba jakieś śniadanko w końcu zjeść:-):-):-).

Do góry