reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a mnie od wczoraj w nocy lewy jajnik chyba boli, bo czuje takie klucie az na biodro idze, jakbym miala posiniaczone... to 12dc wiec czy to juz owulka?? zglupialam bo sama nie wiem czy to jajnik czy cos innego, jak sie dotke za biodro to tak jakbym dotykala mega siniaka.. ide zupke gotowac powoli a potem mielone klipsiki zrobic. papa agus gdybys nie zdolala sie umowic do gina to jedz sobie na pogotowie-bedziesz spokojniejsza

Próbuję dzwonić - nawet siłą wpakuję mu się dziś do gabinetu :) - nie pozwolę żeby coś znowu było nie tak. @ miałam równo miesiąc temu 9. 10. To dopiero sam początek. Nie wytrzymam kolejnej nocy - mój mąż też nie.

W dzień tli trochę ten ból czasem mocniej - ale dopiero od wczoraj. Do tej pory to był tylko ból w nocy i trwał tak 15-30 min. Pewnie na brzuchu spałam ale czy to może być od tego.?

a mnie od wczoraj w nocy lewy jajnik chyba boli, bo czuje takie klucie az na biodro idze, jakbym miala posiniaczone... To 12dc wiec czy to juz owulka?? Zglupialam bo sama nie wiem czy to jajnik czy cos innego, jak sie dotke za biodro to tak jakbym dotykala mega siniaka.. Ide zupke gotowac powoli a potem mielone klipsiki zrobic. Papa agus gdybys nie zdolala sie umowic do gina to jedz sobie na pogotowie-bedziesz spokojniejsza
pati to chyba owulka ja zawsze miałam w 12 dc owulkę więc po ty jak opisujesz ten ból to raczej na pewno jest owulka:-):-).
agulus masz rację idź do ginka i musi cię przyjąć. Wszystko będzie dobrze nie martw się za bardzo bo to dzidzi szkodzi i tak jak piszesz jak to dopiero początek to to może być zagnieźdzanie się dzidzi.

w dzień tli trochę ten ból czasem mocniej - ale dopiero od wczoraj. Do tej pory to był tylko ból w nocy i trwał tak 15-30 min. Pewnie na brzuchu spałam ale czy to może być od tego.?
raczej nie od tego moim zdaniem to jest zagnieżdzanie ale nie jestem ginekologiem i musisz jak najszybciej iść do niego.

Witam dziewczynki

Chciałam nadrobić Waszą produkcję ale poddaję się, nie dam rady :(((.

Dla nowych aniołków zapalam (*).

Czy któraś z Nas jeszcze przez ostatnie dni zaciążyła ???? bo nie mogę nic odnaleźć

reklama
Witajcie dziewczyny. Jestem Aniłkową mamą, mojego skarba straciłam w 8tc, 08.04.2009. Właśnie powinnam rodzić:-(
Piszę do Was, bo od 2 tyg wiem, ze znowu mam szansę na bycie mamą. Jestem w 6tc. Już od 2 tyg, jestem na zwolnieniu lekarskim, gdyż bolał mnie brzuch i plamiłam, było to gdzieś około 5 dni przed przyjściem @- na szczęście nie przyszła:-) Tak jak większoś mam po stracie jestem bardzo wystraszona i pełna obaw. Mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona i z Wami ten czas będzie mi mijał szybciej. Już byłam u lekarza, ale USG nie miałam robionego. Na to badanie idę 16 listopada. Z jednej strony chcę, żeby to było już z drugiej, żeby to badanie odwlec. Boje sie usłyszeć wyrok. 3razy robiłam bete, bardzo ładnie rosła. Dziś zrobiłam czwarty raz i czekam na wyniki. Trzymajcie kciuki, zeby było dobrze. W kwietniu miałam zabieg łyżeczkowania, później zrobiam troche wyników, miałam lekarza, do którego chodziłam prywatnie i to on zlecił mi badania. Ma, zaburzenia hormonalne, zbyt niski progesteron. Od sierpnia brałam luteinę, no i teraz też biorę.. Oj ale się rozpisałam!
Chciałabym się jeszcze szczególnie przywitać z Gosią Lew:-) Nie wiem czy mnie pamietasz, byłam z Wami na listopadówkach 2009, tylko odeszłam w kwietniu. Bardzo przeżyłam, to co mnie spotkało i nie wchodziłam na forum, dlatego nic o Tobie nie wiedziałam. Przytulam teraz.
Milego dnia i powodzenia dziewczyny:-)

Do góry