reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane:-)

Chciałam się z Wami przywitać, bo dawno się nie odzywałam:eek:

U nas wszystko w porządeczku:-D Bartuś kopie jak szalony i się już mega rozpycha, więc czasem jak mi przywali to masakra:tak:

We wtorek mamy następną wizytę, a wyniki badań jakie zrobiłam przed wizytą są chyba dobre, więc się cieszę:-)

Buziaczki dla Wszystkich Dziewczyn i odezwę się na 100% po wizycie:-D

reklama
Witam sie rowniez,
ja po zabiegu plamilam prawie 2 tyg a @ przyszla 33 dni pozniej i trwala tez dosc dlugo. Mysle, ze nie ma reguly - organizm sam musi dojsc do siebie...

karola - nie zamartwiaj sie tak... wszystko jest w porzadku, zobaczysz...

hej Mama Sowka:-):-):-)

She - problem w tym, ze ja juz nie chcę pracować w warszawie, tylko gdzieś tu u mnie...a jeśli dalej tam zostanę to nigdy tu pracy nie znajdę, bo nawet nie ma jak cv gdzieś zanieśc, nie mowiać juz o np rozmowach, bo przeciez u nas jednodniowych urlopow sie nie dostaje:(więc sa 3 rozwiazanie..1. dalej tam siedziec i dawac sie wykorzystywac i miec nadzieje, że szybko bede mogla sie starac o fasolkę 2. zwolnic sie .3. prosic zeby mnie zaklad pracy zwolnil wtedy przez 6 mcy mam kuroniowke..szczerze mowiac trzyma mnie tam tylko mysl, że szybko ustabilizuje tarczyce i bedzie dzidzius...chociaz teraz to nawet nie mam kiedy do lekarza isc:(POPIEPRZONE to wszytsko:(:(:(

Wiolka dlatego ja pracowałabym dalej i jednocześnie szukałabym nowej pracy. No chyba, że już kompletnie nie będzie możliwe wytrzymanie tam, to jeśli wiedziałabym, że mój M nas przez jakiś czas sam utrzyma, to rzuciłabym to w cholerę. Szkoda zdrowia.

a mój brzuch dalej mały -to jak ma nie boleć...:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Agatko a pamiętasz jak było u Hani? Ona też pisała, że brzuszka ani widu ani słychu, aż tu nagle jednego dnia wyskoczyła piłeczka :-) Może u Ciebie będzie powtórka z rozrywki? ;-)

Witajcie kochane:-)

Chciałam się z Wami przywitać, bo dawno się nie odzywałam:eek:

U nas wszystko w porządeczku:-D Bartuś kopie jak szalony i się już mega rozpycha, więc czasem jak mi przywali to masakra:tak:

We wtorek mamy następną wizytę, a wyniki badań jakie zrobiłam przed wizytą są chyba dobre, więc się cieszę:-)

Buziaczki dla Wszystkich Dziewczyn i odezwę się na 100% po wizycie:-D

Mama Sówka czekamy na wieści :-) Cieszę się, że do nas zajrzałaś i że Synek daje Mamie znak o sobie :-)

Masz śliczny ciążowy suwaczek z tą kokardką :-)

U mnie @ rozkręciła się jak szalona. Niagara normalnie... Ale to dobrze, bo jutro w pracy będzie już spokojniej przynajmniej.

Miłej niedzieli Kochane.

czesc dziewczyny a ja nadal nie mam @ po zabiegu juz 7 tydzien mija biore ta luteine i nic cos zaczelam plamin dwa dni temu i koniec a ginka kazala mi brac luteine az nie dostane @ dziwne bo jak czytam to wszyscy dostaja z odstawienia co mi radzicie czy odstawic luteine i czekac na @ ... to juz dzis bedzie 9 dzien bralnia luteiny i nic .....

witajcie w niedzielkę
Ja siedzę samiutka w domu, mąż po Barcelonie sie szlaja:-)
Agatko - co do brzuszka, to moja koleżanka miała malutki brzuszek do samego porodu, przytyła chyba tylko z 10 kg i urodziła ślicznego zdrowego synka. A po porodzie właściwie wyglądała jakby nigdy nie była w ciąży. Więc sie nie martw.
Karolcia - wszystko będzie dobrze.
Mama Sówka- bardzo sie cieszę że u cieie wszystko dobrze.Koniecznie daj znać po wizycie
She to my mniej więcej na tym samym etapie cyklu jesteśmy. No może ja chwilkę do przodu, bo u mnie już @ się trochę uspokaja.
Buziaki dla Was

czesc dziewczyny a ja nadal nie mam @ po zabiegu juz 7 tydzien mija biore ta luteine i nic cos zaczelam plamin dwa dni temu i koniec a ginka kazala mi brac luteine az nie dostane @ dziwne bo jak czytam to wszyscy dostaja z odstawienia co mi radzicie czy odstawic luteine i czekac na @ ... to juz dzis bedzie 9 dzien bralnia luteiny i nic .....
Ja na @ czekałam prawie 3 miesiące, wcześniej też miałam tylko jakieś plamienie. Brałam duphaston 8 dni (ale pani zawsze mówi o 10 dniach) i potem po pięciu dostałam. Natomiast może u ciebie jeszcze za wcześnie , może organizm potrzebuje jeszcze troszę czasu

Jeśli chodzi o rozmiar brzuszków,
to ja będąc w ciąży z Kacprem miałam bardzo mały...
przytyłam tylko 11 kg
A jak stałam to z tyłu wcale nie było widać, że jestem w ciąży...
Na tych zdjęciach byłam w 7 miesiącu ciąży...
(przepraszam za jakość zdjęć, ale nie mam skanera...:zawstydzona/y:)

Załączniki

• 08112009486.jpg
    08112009486.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 55
  • 08112009487.jpg
    08112009487.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 53
  • 08112009488.jpg
    08112009488.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o rozmiar brzuszków,
to ja będąc w ciąży z Kacprem miałam bardzo mały...
przytyłam tylko 11 kg
A jak stałam to z tyłu wcale nie było widać, że jestem w ciąży...
(przepraszam za jakość zdjęć, ale nie mam skanera...:zawstydzona/y:)

nie uwierzyłabym że byłaś w 7 miesiącu :) moja siostra też miała to szczęście, ze z jednym synem przytyła 9kg, a z drugim 13kg ale u mnie pewnie będzie na odwrót. Co prawda ja w poprzedniej ciąży nic nie przytyłam przez 3 miesiące, ani nie zgubiłam, ale brzuszek mały kiełkował, więc myślę, ze u mnie szybko by było widać

Beatka, a może u ciebie będzie tylko plamienie przy pierwszym @. Ja miałam w prawdzie @ po 23 dniach od zabiegu, ale było to bardziej też plamienie niż normalny @, ale przyjęłam to, za @

reklama
Just nasza Pani doktor dziękuje za opinje na temat moich tempek dziś jest 36,8 jajnika już nie czuje więc pewnie się wyowulował już, tylko pewnie skoro tempka spada to nic z tego no nie dziewczynki?:-( ehh czeba zaczekać jak to mawiam.
E tam doktor, u mnie jest tak, że w pierwszej fazie cyklu temepratura jest mniej więcej w przedziale 36,1-36,5, a drugiej 36,6-37. Tak, więc spadek oznaczający że niebawem przyjdzie @ oznacza powrót do temperaturki 36,1 i to się dzieje przynajmniej u mnie w dniu nadejścia @ czy dzień wcześniej.
Byliśmy też u drugiego brata M na budowie (zaczął stawiać dom) i mój kochany pies postanowił się wyperfumować w g.... Mimo mycia póki co smród tylko mniejszy nadal się za nim ciągnie. Masakra....
.
No to Was psiak urządził :szok::-D:szok:
dobrze, że @ w końcu przyszła :tak:

Wiolka, trzymam kciuki za salomonowe rozwiązanie spraw pracowych, bo wiem dobrze, jak męczące jest takie zawieszenie we wkurzającympracowym otoczeniu

Lenka, trzymam kciuki za nóżkę :-)

Dziewczyny....oczywiście te zafasolkowane....jak to u Was z seksem...bo my odkąd zobaczyłam dwie kreski na teście nic nie robiliśmy...i trochę mi się już tęskni za przytulankami, ale boje się i chyba przed wizytą u gina nic nie zrobimy?:-(
A jak Wy sobie z tym radzicie? :confused:
Czy ewentualnie inne metody zaspokojenia wchodzą w gre?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U mnie nijak, bo ginka powiedziała, że przez pierwszy trymestr lepiej się wstrzymać, w końcu czas do 13 tyg. to nie wieczność. No więc ciężko bo ciężko ale się trzymamy

Koti, zdrówka, te wszelakie zarazy mogłyby sobie w końcu odpuścić i dać Ci spokój

Violka, :szok::szok::szok: ja żadnego brzuszka nie wiedzę :szok::szok::szok:

Do góry