karolcia81
czekam na szczęście.....
Kurcze zaczęłam się zastanawiać, czy sobie sama nie zaaplikować Duphastonu, bo mam w domu.....ale nie wiem czy bez konsultacji z ginem to dobry pomysł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana mam taką nadzieję i to szybko. Bo ze mną chyba coraz gorzej zaczyna mnie przytłaczać ta pustka znowu. Boję się że to się nigdy nie zmnieniKasikz to skoro u nas na BB taka moda zachodzenia parami ostatnio, to może i my razem zafasolkujemy?
Karocia przestań, jest dobrze. Musi być dobrze.Witam się z Wami, ale tylko na chwilkę...bo mam doła i potrzebuje mocnego kopa w dupsko, a wiem, że na Was mogę liczyć....
Dziewczyny jestem potwornie przerażona, całą noc nie spałam tylko się macałam po piersiach.....bo praktycznie przeszły mi wszystkie objawy fasolki, czuje się świetnie, nic nie boli, nawet spać mi się nie chce.....
Boje się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I mam przeczucie, że wszystko będzie do dupy!!!!!!!!!!!!!!
Popłakuje sobie cały dzień i mam czarno widzenie!!!!
Pomocy!
Kurcze zaczęłam się zastanawiać, czy sobie sama nie zaaplikować Duphastonu, bo mam w domu.....ale nie wiem czy bez konsultacji z ginem to dobry pomysł.
Kochana mam taką nadzieję i to szybko. Bo ze mną chyba coraz gorzej zaczyna mnie przytłaczać ta pustka znowu. Boję się że to się nigdy nie zmnieni
Wiem, że uspokoje się dopiero po wizycie u gina....jeszcze cały cholerny długi tydzień.....
Karolcia tylko bez paniki to ostatnia potrzebna rzeczBedzie dobrze bo musi być to nasze motto tak?
A moja tempka powróciła do 37,1 wczoraj miałam mega owulacje była dopiero wczoraj bo mnie zebrało tak ,że na kucka chodziłam i normalnie czułam pod ręką taką gólke, która co troche przesuwała się w dół w okolicy jajowodu potem zniknęła i już nie boli fakt mam brzucha jakbym go nie miała może dlatego namacałam tempka się trzyma pozostało czekać co będzie jeśli wczoraj była owulka to za 5-6 dni się coś zagnieździ jeśli jest.