reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasikz to skoro u nas na BB taka moda zachodzenia parami ostatnio, to może i my razem zafasolkujemy?
Kochana mam taką nadzieję i to szybko. Bo ze mną chyba coraz gorzej zaczyna mnie przytłaczać ta pustka znowu. Boję się że to się nigdy nie zmnieni:no:

Witam się z Wami, ale tylko na chwilkę...bo mam doła i potrzebuje mocnego kopa w dupsko, a wiem, że na Was mogę liczyć....

Dziewczyny jestem potwornie przerażona, całą noc nie spałam tylko się macałam po piersiach.....bo praktycznie przeszły mi wszystkie objawy fasolki, czuje się świetnie, nic nie boli, nawet spać mi się nie chce.....
Boje się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I mam przeczucie, że wszystko będzie do dupy!!!!!!!!!!!!!!
Popłakuje sobie cały dzień i mam czarno widzenie!!!!
Pomocy!:zawstydzona/y:
Karocia przestań, jest dobrze. Musi być dobrze.

Karolcia, rozumiem cię, bo sama jak będę w ciąży to wolałabym mieć spotkania z szuwarkiem niż brak objawów, ale musisz być dobrej myśli, nie możesz cały czas się nakręcać, ze coś się stanie albo, ze jest nie tak. Myśl pozytywnie!! I żadnego Duphastonu bez konsultacji z ginem nie bierz!!Takich leków nie można brać od tak sobie.

Kurcze zaczęłam się zastanawiać, czy sobie sama nie zaaplikować Duphastonu, bo mam w domu.....ale nie wiem czy bez konsultacji z ginem to dobry pomysł.:confused:

Oszalałaś? Żadnych takich leków bez nakazu lekarza! Co to za samowolki??

Kochana mam taką nadzieję i to szybko. Bo ze mną chyba coraz gorzej zaczyna mnie przytłaczać ta pustka znowu. Boję się że to się nigdy nie zmnieni:no:

Zmieni, zmieni. Trzeba być dobrej myśli.

Choć mi dziś też ciężko, bo mam z M dzień milczenia...

Wiem, że uspokoje się dopiero po wizycie u gina....jeszcze cały cholerny długi tydzień.....:szok:

Karolcia Twoje obawy są naturalne. Przeżycia z przeszłości plus burza hormonów robią swoje. Ale musisz postarać się wyluzować. Bierz przykład z naszej Agatki. Cofnij się do kilku jej postów. Zobacz ile w niej wiary w lepsze jutro. Będzie dobrze, zobaczysz.

Karolciu, wiem ze ten termin wydaje ci się długi niczym rok kalendarzowy, ale zobaczysz będzie dobrze, musi być. Tydzień szybko zleci, a ty może dla oderwania się od tego negatywnego myślenia wypożycz albo kup sobie ciekawą książkę albo gazetę i poczytaj. Może choć na chwilkę ci to pomoże

Witam dziewczyny
macie jakies sposoby na zajscie w ciazę jakie pozycje najlepsze mam tyłozgiecie macicy.:-)
I drugie pytanko czy codziennie czy co 2 dzień czy wasi męzczyzni brali jakie witaminki:)
Pozdrawiam

Karolcia tylko bez paniki to ostatnia potrzebna rzecz:tak:Bedzie dobrze bo musi być to nasze motto tak?
A moja tempka powróciła do 37,1 wczoraj miałam mega owulacje była dopiero wczoraj bo mnie zebrało tak ,że na kucka chodziłam i normalnie czułam pod ręką taką gólke, która co troche przesuwała się w dół w okolicy jajowodu potem zniknęła i już nie boli fakt mam brzucha jakbym go nie miała może dlatego namacałam :tak: tempka się trzyma pozostało czekać co będzie jeśli wczoraj była owulka to za 5-6 dni się coś zagnieździ jeśli jest.

reklama
Karolcia tylko bez paniki to ostatnia potrzebna rzecz:tak:Bedzie dobrze bo musi być to nasze motto tak?
A moja tempka powróciła do 37,1 wczoraj miałam mega owulacje była dopiero wczoraj bo mnie zebrało tak ,że na kucka chodziłam i normalnie czułam pod ręką taką gólke, która co troche przesuwała się w dół w okolicy jajowodu potem zniknęła i już nie boli fakt mam brzucha jakbym go nie miała może dlatego namacałam :tak: tempka się trzyma pozostało czekać co będzie jeśli wczoraj była owulka to za 5-6 dni się coś zagnieździ jeśli jest.

To trzymam kciuki za zagnieżdżanie :-)

Do góry