reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Gorąco polecam artykuł na ten temat, Poronienie - informacje dla Ciebie

Myślę że coś w tym jest. Ściskam;-)
Dobry artykuł. Ja wiem, że mój K. też przeżywa stratę na swój sposób, i wciąż przypomina że będziemy jeszcze szczęśliwymi rodzicami. To bardzo dużo!
A dziś popłakuję, jak i Wy, jak nikt nie widzi...I dobrze mi z tym- i z Wami, oczywiście;-)

artykul dobry ale to nie znaczy ze maz moze mi wyrzucac ze sobie z wami pisze, dla mnie to nie sa glupoty ;)

moj kocur chyba tez tak uwaza bo siedzi na fotelu i gapi sie w monitor i cos do mnie gada bo pomialkuje dziwnie...

Dziękuję dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie, moja psychika już wysiadała a tu masz....

Nie smućcie się, łatwo się mówi. Przytulam wszystkie. :tak:

Witam wszystkie Panie.Mam na imię Anna i 30 latek.jestem mamą ślicznej styczniowej panienki z 2008 r. W maju tego roku straciliśmy nasze drugie dzieciątko.Staram się o tym nie myśleć ale jestem u kresu wytrzymałości,wciąż mi się popłakuje.Chciałabym mieć jeszcze dziecko ale panicznie boję się kolejnej ciąży.Wciąż mam przed oczyma lekarza w szpitalu który mówi mi że "już po wszystkim,jutro zabieg".Pomóżcie proszę bo zaczynam bzikować.

dziewczynki odebrałam wyniki,
po 1 nie ma żadnych wrzodów jak twierdził lekarz:wściekła/y:
po 2 żołądek jest wporządku
mam jedynie zapalenie błony śluzowej opuszka dwunastnicy
nie mam bakterii helikobacter pyroli wystarczy wyleczyć to zapalenie i po bólu.
Powinnam się cieszyć, ale dziś mam jakąś chandre nigdy wcześniej nie myślałam głośno o aniołku nie mówiłam o tym bo wszyscy uważają, że nie ma oczym mówić jakto nie ma?To było nasze malenstwo, dzięki wam mam z kim o tym porozmawiać bez krytyki , bo wy nie udajecie ,że to nic takiego zawsze cierpiałam sama po cichutku , jestem wam wdzieczna za to ,że jesteście, wpisałam dzisiejszy dzień do kalendarza pewnie mój M jak wróci to zapyta po co to napisałam, że dziś dzień aniołków , a ja własnie chce pamiętać i kończe z udawaniem , że ich nie ma bo są i czuwają nad każdą mamą zapalam światełka dla wszystkich aniołków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*), nie będe się kryła z tym mam prawo cierpieć jeśli mi źle.Mój M też nie pamięta chociaż był tam ze mną to bał się czekać pod drzwiami siedział w samochodzie i pewnie płakał moja mama ze mną była, potem chyba się wstydził pokazać łzy bo zmknął się w łazience , a ja mu powiedziałam ,że nie ma czego się wstydzić, i teraz mówi tak jak wasi M , że po co rozdrapywać, mężczyźni już tak mają, że nie chcą wracać do przykrych i bolesnych spraw, ale napewno oni też o tym myślą tylko nie mówią o tym, na pewno cierpią tak jak my w końcu to tatusiowie.
Zapisałam się do innej pani doktor do, której chodziłam wcześniej trzeba poczekać na wizyte, ale warto dam jej wyniki i poprosze o skierowania na reszte badanek no i czas na dentyste brrr,
ale wszystko dla maluszka , moja mama od początku mówiła, że nie mam żadnych wrzodów ona zawsze jak coś powie to potem okazuje się, że dobrze podejrzewała, i po poworcie powiedziała, mówiłam ,że nie masz tam nic strasznego i zapytałam jej , a co myślisz o mojej przyszłej ciąży wszystko będzie dobrze? mama na to powiedziała , że na pewno bo innej opcji nie ma ona chce zostać babcią:tak:, poprawiła mi tym chumor już chce żeby był koniec badanek i będzie można robić maluszka:-).

reklama

[*]

Kocham cię moja Kruszynko...
Tosiu....
Miałabyś 12 tygodni..
Powoli zbliżałabyś się do tego okresu,
gdzie byłabyś bezpieczna...
Nie udało mi się Ciebie utrzymać..
Przepraszam....

Do góry