reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane ale piszecie że nie mogę nadążyć z czytaniem.
agniesia ogromne gratulacje:-):-) ekstra wiadomość:-):-).
viola ja cię proszę nie myśl tak bo to nie twoja wina. Niestety na wiele spraw nie mamy wpływu i gdyby to od nas zależało to zrobiłybyśmy wszystko żeby nasze maleństwo zatrzymać. Więc proszę nie obarczaj się winą bo to nie twoja wina.
A mi jest smutno bo siedzę jak ten kołek pól nocy nie spałam bo się martwiłam i teraz znowu jestem sama i nie wiadomo kiedy mąż wróci i czy nie przyjedzie w nocy. Szlak mnie zaraz trafi.
kochane nasze aniołki mamusie pamiętają o was i strasznie was kochają. Zawsze będziecie przy nas , w naszych sercach i pamięci.
kochane dziewczynki te nasze skarby patrzą na nas z góry i się smucą kiedy jesteśmy smutne i płaczemy . Wszystko jakoś powolutku się ułoży i wszystko będzie dobrze. Przytulam was wszystkie
A ja Ciebie tulę.....:-):-)

reklama
a ja ciebie tulę.....:-):-)
:-):-) jakoś mi smutno ale jak tu jestem z wami to jakoś mi lżej na duszy. A ja chyba wekendu z mężem nie spędzę bo kazali mu przyjechać do pracy i powiedział im że nie bo ja jestem w ciąży i siedzę sama beż niego całe dnie to mu powiedzieli że albo przyjdzie na całą sobotę albo może wogóle nie przychodzić i tym sposobem będę sama jak kołek do niedzieli. Już mnie szlak trafia powoli.

:-):-) jakoś mi smutno ale jak tu jestem z wami to jakoś mi lżej na duszy. A ja chyba wekendu z mężem nie spędzę bo kazali mu przyjechać do pracy i powiedział im że nie bo ja jestem w ciąży i siedzę sama beż niego całe dnie to mu powiedzieli że albo przyjdzie na całą sobotę albo może wogóle nie przychodzić i tym sposobem będę sama jak kołek do niedzieli. Już mnie szlak trafia powoli.
Musisz sobie skarbie jakieś zajęcie znaleźć na weekend, albo gdzieś się wybrać....no widzisz....taka praca.....a w razie co to masz Nas.....i jakos czas Ci szybciutko zleci:-)

musisz sobie skarbie jakieś zajęcie znaleźć na weekend, albo gdzieś się wybrać....no widzisz....taka praca.....a w razie co to masz nas.....i jakos czas ci szybciutko zleci:-)
ewelinka ja za bardzo nie mogę wychodzić więc wyjście raczej nie wchodzi w gre. Skarbeczku wiem że mam was ale w wekend każda z was odpoczywa i mało która siedzi na bb.jakoś dam radę ale strasznie mi go brakuje .

Witajcie Dziewuszki:-D

Agniesia gratuluję i życzę spokojnej ciąży:-D

Czesc dziewczynki.
Wlasnie wrocilam od lekarza.Z dzidzia wszystko dobrze.Ma ok 1,5 kg,serduszko bije prawidlowo...no i dalej jest dziewczynka-hihi.
Nastepna wizyta 5 listopada.

Super wiadomości i córeczka już bardzo duuuuuża:-D

U nas wszystko w porządeczku:-D Sóweczka już coraz mocniej kopie:-D niby tydzień tylko minął od pierwszego kopniaka, którego Mężuś poczuł, a teraz już czuje bardzo wyraźnie i mocno i strasznie się dziwi:-p mamy wizytę 20 października i może poznamy płeć:-) powoli zaczęłam robić listę co musimy kupić (po troszkę rzeczy już mamy) i od listopada już zaczniemy kupować co miesiąc troszkę rzeczy, żeby do lutego wszystko już było:-D

Buziaczki Dziewczyny i trzymajcie się dzielnie:-)

reklama
Witajcie Dziewuszki:-D

Agniesia gratuluję i życzę spokojnej ciąży:-D

Super wiadomości i córeczka już bardzo duuuuuża:-D

U nas wszystko w porządeczku:-D Sóweczka już coraz mocniej kopie:-D niby tydzień tylko minął od pierwszego kopniaka, którego Mężuś poczuł, a teraz już czuje bardzo wyraźnie i mocno i strasznie się dziwi:-p mamy wizytę 20 października i może poznamy płeć:-) powoli zaczęłam robić listę co musimy kupić (po troszkę rzeczy już mamy) i od listopada już zaczniemy kupować co miesiąc troszkę rzeczy, żeby do lutego wszystko już było:-D

Buziaczki Dziewczyny i trzymajcie się dzielnie:-)
Super wieści!!!!
Pozdrawiam i ciepełka życzę:-):-):-)

Do góry