reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam. Wlasnie sie dowiedzialam ze wczoraj poronilam. Chciala sie dowiedziec czy orientujecie sie jakie sa objawy przy poronieniu 2-3 tyg ciazy?? Ja mialam lekkie krwawienie i bolal mnie brzuch na dole w sumie boli caly czas tylko mniej.
Dzwonilam do lekarza to powiedzial ze prawdopodobnie poronilam ale on nie jest w stanie tego sprawdzic bo juz jest po wszystkim bo to byla bardzo wczesna ciaza i ze samo sie oczysci no chyba ze bede jeszcze plamila albo co to mam przyjsc. jakie jest wasze zdanie? prosze pomozcie:-(
ja tez jestem zdziwiona że ginio przez tel stwierdził cos takiego zgadzam sie z She i 1978 i wiolą ale dobrze ze sie wybierasz do ginia może wtedy dowiesz sie wiecej oczywiście trzymam kciuki żeby to nie było poronienie napewno daj znać

reklama
Ostatni okres mialam 2 dni a zawsze mam 5 dni, a testu nie robilam. Zobaczymy jutro co lekarz powie, bo ten co gadal przez telefon to jakis kompletny dupek. Oby nie mial racji

Do góry