Jestem i już czytam co u Was bo u mnie duuuużo:-)
Maluch nadgonił pięknie i już jest taki jak w 8 tc powinien być tzn duży
serduszko bije 150 uderzeń na minutę i jest to najpiękniejszy dźwięk jaki w życiu słyszałam. Mój gin jest cudowny i siedzieliśmy u niego godzinę choć na pacjentkę ma 20 min -kolejka za nami jak szok. L4 sam mi dał na 20 dni bo zwiększył dawkę duphastonuz powodu tych ból brzucha. Mam pić colę
na nudności oczywiście w niedużych ilościach bo ona neutralizuje kwasy i toksyny w żołądku a nogi do góry działają po ok 27 tc:-) i gadaliśmy o milionie rzeczy i o tym żeby nie czytać netu bo do niego w 25 tc przyszła babka o 3 w nocy do szpitala bo uwaga -zrobiła kupę w nocy a zawsze robi w dzień i może to serce nie bije i dzidziuś leży na jelitach bo ona tak przeczytała w necie
:-):-):-) z tych emocji i ja i On o zdjęciu zapomnieliśmy
Mazia jak samopoczucie ciężarówko:-)
Just wtedy sama Ci ten termometr wywalę:-)
Kasikz miłego wypoczynku jeszce raz życzę
Koti ja na mdłości mam częśte jedzenie w małych ilościach, 5 litrów wody dziennie
i colę -pół szklaneczki jak będzie tragicznie -a coli nie piłam 4 lata
nie wiem czy mam lekarza cudownego ale on po wynikach krwi wie czy jest stan zapalny czy nie -bo jak sam powiedział z krwi można odczytać czy drzazga w palcu wywoła stan zapalny
dlatego uważał że żadnej infekcji i zapalenia nie mam i miał rację choć badał mnie inny lekarz
Natalineczko świetne wieści:-):-):-)
Ilonka dyscyplinuję Cię. Czekam na wyniki badanek i to szybciorem:-)
Kaśka ktoś Cię nam podmienił chyba
gdzie ta odważna dziewczyna sie podziała -miękkie kluchy sie zrobiły -nie wierzę
Nikki co u Was -ponawiam pytanie:-)
Wiolka zależy z tym @ u mnie też był długi a przed zabiegiem 3 dni raptem -z tymi plamieniami ponad tydzień
Moniaq nie ma jak zakupowe przygody;-)
As a nie podaje sie raz? ja słyszałam że tylko po pierwszysm dziecku dlatego tak ważne jest tego pilnować, co do wyników histpat nie znam sie zupełnie -a Ty może coś z medycyną masz wspólnego?
Anetka83 witaj:-)
GosiaLew nie taka stara -moze musisz zabawek więcej skompletować:-) a pytanie nie jest głupie -głupia jest odpowiedź -czuję się jak zwykle;-)
Asiu jak będzie tak zawzięcie kopał jak teraz mi dokucza to mi chyba wszystko w środku poodbija
a ta księga to dla gości żeby sie wpisali -zależy w jakim są stanie to fajne rzeczy są -ja np mam naklejkę z krawata bo kolega był tak podekscytowany że zostawił taką wielką ze sklepu i skapnął się na ślubie -odkleił i z życzeniami w książkę wkleił:-)
Kinguś Ty to przytyłaś tyle co wróbel pewnie:-)
Majulek nie luboę niekompetentnych lekarzy. Czy byłaś w ciąży czy jesteś może stwierdzić badając poziom beta HCG, a USG to on nie ma
plamienia we wczesnej ciąży się zdażają i nie musi to być poronienie. Skoro nie wiesz czy byłaś w ciąży to nie musiałaś w niej być. A jakie to objawy ze myślisz ze to poronienie?
Kobietka witaj:-)
Jakbyście mniej napisały byłoby szybciej z odpowiedzią a tak -preczytać odpisać i zupę po drodze robić trzeba;-)
PS zapytałam go o to zachodzenie i półroczną przerwę -powiedział ze ostatnie wyniki badań potwierdziły że przy wczesnej utracie -do 12 tc nie należy czekać bo po pół roku udowodniono że kobiety mają problem z zajściem i wpadają w deprechę -są problemy z zagnieżdżeniem -najnowsze wyniki badań.
MAM ZAKAZ SIEDZENIA PRZY KOMPIE BO W CIĄŻY JEST NIEWSKAZANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZEBA TROCHĘ OSZUKIWAĆ