reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

She1978 witaj, czas Ci tak szybko zleci, że nawet się nie obejrzysz a już będziesz zaobrączkowana:-)
Ja mam nadzieję w przyszłym tygodniu się przeprowadzić.
Teraz uciekam będę później.
Pozdrawiam

reklama
Kuba już w szkole i zosta ł bez problemu.
Chętnie i z piosenką na buzi:szok::szok::tak::tak:biegł :szok::szok::szok::szok: do szkoły:-D:-D:-D:-D
A ja się martwiłam :-D:-D:-D
Teraz ich problem jak z nim do 13.30 wytrzymają.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zaraz poczytam co u Was.

W sprawie teściowej dziś konsylium lekarskie.:eek::eek:

Witam:-)
Słuchajcie u Karoli z dzidzia wszystko ok. ALe KArola ma krwiaka 18 mm i jedzie do szpitala.
Karola trzymaj się

ja to myślę że u mnie będzie szedł brzuch później brzuch i dalej brzuch a później będę ja:-);-):-D
Ja też myślałam, że będę jak słoń wyglądać ale jest całkiem ok;-);-)

I nie zapomnijcie o mnie na pewno sie odezwę
Buziaki:-)
Wracaj szybciutko :tak:

tylko nie wiem czy doczekam tego trzeciego cyklu:sorry::sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D
Cieszę się, że wszystko dobrze.

proszę o kciuki o godz. 11
Zaciśnięte :tak:
Najpierw to były bardziej plamienia niż krwawienie, a teraz to zależy raz jest więcej raz mniej! Nic mnie nie boli, gorączki też nie mam!! Nie wiem co się ze mną dzieje:(
Każdy organizm jest inny u mnie było same plamienie nie było krwawienia ale też to plamienie trwało dłużej niż normalna @.

W sprawie teściowej dziś konsylium lekarskie.:eek::eek:
Mam nadzieje, że wymyślą coś mądrego.

Witam. Wlasnie sie dowiedzialam ze wczoraj poronilam. Chciala sie dowiedziec czy orientujecie sie jakie sa objawy przy poronieniu 2-3 tyg ciazy?? Ja mialam lekkie krwawienie i bolal mnie brzuch na dole w sumie boli caly czas tylko mniej.
Dzwonilam do lekarza to powiedzial ze prawdopodobnie poronilam ale on nie jest w stanie tego sprawdzic bo juz jest po wszystkim bo to byla bardzo wczesna ciaza i ze samo sie oczysci no chyba ze bede jeszcze plamila albo co to mam przyjsc. jakie jest wasze zdanie? prosze pomozcie:-(

Witam. Wlasnie sie dowiedzialam ze wczoraj poronilam. Chciala sie dowiedziec czy orientujecie sie jakie sa objawy przy poronieniu 2-3 tyg ciazy?? Ja mialam lekkie krwawienie i bolal mnie brzuch na dole w sumie boli caly czas tylko mniej.
Dzwonilam do lekarza to powiedzial ze prawdopodobnie poronilam ale on nie jest w stanie tego sprawdzic bo juz jest po wszystkim bo to byla bardzo wczesna ciaza i ze samo sie oczysci no chyba ze bede jeszcze plamila albo co to mam przyjsc. jakie jest wasze zdanie? prosze pomozcie:-(

Witaj. To na jakiej podstawie Twój gin twierdzi, że to poronienie skoro nie może stwierdzić, że byłaś w ciąży, bo była ona za wczesna? I wszystko na podstawie rozmowy telefonicznej?? Co to za lekarz??

Hej wszystkim!

Powiem szczerze, że mnie pocieszyłyście! Już mniej się martwię tym moim @, mam nadzieje ze już się wreszcie skończy!!!Tak więc Ola, póki co łopata mi nie potrzebna!!
My z K dziś będziemy sobie nagrywać wstęp do płytki ze ślubu i wesela(fajnie tak po 3 m-cach:-) ).Pomysłów jest kilka, zobaczymy jak wyjdzie:-) A płytka ogólnie fajna wyszła, wszystko jest w formie filmu, nawet na końcu będą takie jakby nieudane sceny:-) Macie może jakieś fajnie pomysły na tytuł??? Takie jakieś oryginalne! Pomóżcie:-)

To miejmy nadzieję że zastrzyk pomoże, i będzie po krwiaczku u Karoli!

GosiaLew - fajna masz siostrzenice:-) Mój chrześniak, niby taki odważny, że już chce wrócić do przedszkola do kolegów, a jak przyszło co do czego to płakał za mamą!!:-)

She
- my mieliśmy mieć księgę kości( w naszej kronice którą dostaliśmy) ale zapomnieliśmy ja wziąć na wesele:-( teraz czasem żałujemy!

As - mam nadzieję, że to całe konsylium lekarskie wymyśli coś mądrego, żeby ulżyć Twojej teściowej!Fajnie, że synuś taki chętny do szkoły!!!:-)

Kasia
- jak Twój egzamin?? Na pewno 0 błędów!!!!

Agatka
- czekamy na wieści z wizyty!

Uściski dla wszystkich:-)

Tzn moj lekarz nie stwierdzil ze jestem w ciazy o test mi tego nie wykazal o nimy po dobrym miesiacu test pokazuje, ale powiedzial ze 2-3 tyg ciaze mozna poronic takze pytam Was czy sie z takim czyms spotkalyscie? Jutro ide do lakarza takze mam nadzieje ze cos mi powie.

reklama
majulek1702 - witaj!!! Na prawdę dziwny ten Twój lekarz, że przez rozmowę telefoniczną stwierdził poronienie!! I że już po wszystkim!Skoro nawet nie miał pewności czy była ciąża!Po prostu brak słów!!!:-(

Do góry