reklama
Kuba już w szkole i zosta ł bez problemu.
Chętnie i z piosenką na buzibiegł do szkoły
A ja się martwiłam
Teraz ich problem jak z nim do 13.30 wytrzymają.
Zaraz poczytam co u Was.
W sprawie teściowej dziś konsylium lekarskie.
Chętnie i z piosenką na buzibiegł do szkoły
A ja się martwiłam
Teraz ich problem jak z nim do 13.30 wytrzymają.
Zaraz poczytam co u Was.
W sprawie teściowej dziś konsylium lekarskie.
kinguś
Nie poddam się
Witam:-)
Karola trzymaj sięSłuchajcie u Karoli z dzidzia wszystko ok. ALe KArola ma krwiaka 18 mm i jedzie do szpitala.
Ja też myślałam, że będę jak słoń wyglądać ale jest całkiem ok;-);-)ja to myślę że u mnie będzie szedł brzuch później brzuch i dalej brzuch a później będę ja:-);-)
Wracaj szybciutkoI nie zapomnijcie o mnie na pewno sie odezwę
Buziaki:-)
Cieszę się, że wszystko dobrze.tylko nie wiem czy doczekam tego trzeciego cyklu
Zaciśnięteproszę o kciuki o godz. 11
Każdy organizm jest inny u mnie było same plamienie nie było krwawienia ale też to plamienie trwało dłużej niż normalna @.Najpierw to były bardziej plamienia niż krwawienie, a teraz to zależy raz jest więcej raz mniej! Nic mnie nie boli, gorączki też nie mam!! Nie wiem co się ze mną dzieje
Mam nadzieje, że wymyślą coś mądrego.W sprawie teściowej dziś konsylium lekarskie.
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
witam wszystkie w piękne popołudnie
agatka jeszcze nie dała znać jak po wizycie?
Witam. Wlasnie sie dowiedzialam ze wczoraj poronilam. Chciala sie dowiedziec czy orientujecie sie jakie sa objawy przy poronieniu 2-3 tyg ciazy?? Ja mialam lekkie krwawienie i bolal mnie brzuch na dole w sumie boli caly czas tylko mniej.
Dzwonilam do lekarza to powiedzial ze prawdopodobnie poronilam ale on nie jest w stanie tego sprawdzic bo juz jest po wszystkim bo to byla bardzo wczesna ciaza i ze samo sie oczysci no chyba ze bede jeszcze plamila albo co to mam przyjsc. jakie jest wasze zdanie? prosze pomozcie:-(
Dzwonilam do lekarza to powiedzial ze prawdopodobnie poronilam ale on nie jest w stanie tego sprawdzic bo juz jest po wszystkim bo to byla bardzo wczesna ciaza i ze samo sie oczysci no chyba ze bede jeszcze plamila albo co to mam przyjsc. jakie jest wasze zdanie? prosze pomozcie:-(
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Witam. Wlasnie sie dowiedzialam ze wczoraj poronilam. Chciala sie dowiedziec czy orientujecie sie jakie sa objawy przy poronieniu 2-3 tyg ciazy?? Ja mialam lekkie krwawienie i bolal mnie brzuch na dole w sumie boli caly czas tylko mniej.
Witaj. To na jakiej podstawie Twój gin twierdzi, że to poronienie skoro nie może stwierdzić, że byłaś w ciąży, bo była ona za wczesna? I wszystko na podstawie rozmowy telefonicznej?? Co to za lekarz??
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
witam wszystkie w piękne popołudnie
U nas plucha i szarówa :-( A Agatka póki co milczy.
wiolka_1982
Fanka BB :)
Hej wszystkim!
Powiem szczerze, że mnie pocieszyłyście! Już mniej się martwię tym moim @, mam nadzieje ze już się wreszcie skończy!!!Tak więc Ola, póki co łopata mi nie potrzebna!!
My z K dziś będziemy sobie nagrywać wstęp do płytki ze ślubu i wesela(fajnie tak po 3 m-cach:-) ).Pomysłów jest kilka, zobaczymy jak wyjdzie:-) A płytka ogólnie fajna wyszła, wszystko jest w formie filmu, nawet na końcu będą takie jakby nieudane sceny:-) Macie może jakieś fajnie pomysły na tytuł??? Takie jakieś oryginalne! Pomóżcie:-)
To miejmy nadzieję że zastrzyk pomoże, i będzie po krwiaczku u Karoli!
GosiaLew - fajna masz siostrzenice:-) Mój chrześniak, niby taki odważny, że już chce wrócić do przedszkola do kolegów, a jak przyszło co do czego to płakał za mamą!!:-)
She - my mieliśmy mieć księgę kości( w naszej kronice którą dostaliśmy) ale zapomnieliśmy ja wziąć na wesele:-( teraz czasem żałujemy!
As - mam nadzieję, że to całe konsylium lekarskie wymyśli coś mądrego, żeby ulżyć Twojej teściowej!Fajnie, że synuś taki chętny do szkoły!!!:-)
Kasia - jak Twój egzamin?? Na pewno 0 błędów!!!!
Agatka - czekamy na wieści z wizyty!
Uściski dla wszystkich:-)
Powiem szczerze, że mnie pocieszyłyście! Już mniej się martwię tym moim @, mam nadzieje ze już się wreszcie skończy!!!Tak więc Ola, póki co łopata mi nie potrzebna!!
My z K dziś będziemy sobie nagrywać wstęp do płytki ze ślubu i wesela(fajnie tak po 3 m-cach:-) ).Pomysłów jest kilka, zobaczymy jak wyjdzie:-) A płytka ogólnie fajna wyszła, wszystko jest w formie filmu, nawet na końcu będą takie jakby nieudane sceny:-) Macie może jakieś fajnie pomysły na tytuł??? Takie jakieś oryginalne! Pomóżcie:-)
To miejmy nadzieję że zastrzyk pomoże, i będzie po krwiaczku u Karoli!
GosiaLew - fajna masz siostrzenice:-) Mój chrześniak, niby taki odważny, że już chce wrócić do przedszkola do kolegów, a jak przyszło co do czego to płakał za mamą!!:-)
She - my mieliśmy mieć księgę kości( w naszej kronice którą dostaliśmy) ale zapomnieliśmy ja wziąć na wesele:-( teraz czasem żałujemy!
As - mam nadzieję, że to całe konsylium lekarskie wymyśli coś mądrego, żeby ulżyć Twojej teściowej!Fajnie, że synuś taki chętny do szkoły!!!:-)
Kasia - jak Twój egzamin?? Na pewno 0 błędów!!!!
Agatka - czekamy na wieści z wizyty!
Uściski dla wszystkich:-)
Tzn moj lekarz nie stwierdzil ze jestem w ciazy o test mi tego nie wykazal o nimy po dobrym miesiacu test pokazuje, ale powiedzial ze 2-3 tyg ciaze mozna poronic takze pytam Was czy sie z takim czyms spotkalyscie? Jutro ide do lakarza takze mam nadzieje ze cos mi powie.
reklama
wiolka_1982
Fanka BB :)
majulek1702 - witaj!!! Na prawdę dziwny ten Twój lekarz, że przez rozmowę telefoniczną stwierdził poronienie!! I że już po wszystkim!Skoro nawet nie miał pewności czy była ciąża!Po prostu brak słów!!!:-(