O losie -ależ mam do nadrobienia.
S ma wychodne wiec mam troszkę czasu może dam radę
Wczorajszy wieczór był okropny -nie będę tego opisywać żeby nie obrzydzać obiadu bo to ta pora
W nocy obudziłam się o 4 i jak zombie łaziłam po pracy. Jutro do lekarza -zobaczymy co powie i doradzi.
Pierwsze co
KOTI gratuluję!!!!
tak bardzo sie cieszę i jest mi zarazem przykro ze bałaś się mojej mordki ale ja już taka jestem -żadnego smutania sama radość a to tak piękny powód do radości
ja już widzę ze będzie dziewczynka;-) a Ty jesteś marcówka sle do kwietniówek z sentymentu Cię zapraszam! a to Ty tą falę fasolinek zaczęłaś cichcem;-) a myszkot oryginalny:-)
Olu a ja widzę z perspektywy czasu że Ty nie piszesz co u Ciebie
każdemu odpowiadasz ale żeby się pochwalić co robisz to nic
Asiu nie da się szybciej tego ślubu zrobić? bo ja jestem tak tych sukienek ciekawa;-) a co do duphastonu to dobrze że już wiemy co i jak i mam nadzieję że w przyszłym cyklu zmienisz zdanie i powiesz że przez duphaston @ znika na 9 miesięcy:-) rewelacyjnu pomysł z szampanem
super pomysły a księgę pamiątkową masz? my mieliśmy dla rodziców kosze z żywymi kwiatami -do dziś pięknie kwitną a kosz jest np na owoce
Just samochód niewiele zmienia -podróż pociągiem 7,5h a samochodem 6-7h bo drogi są fatalne
i wyrzuć termometr ok? albo robisz to dla zabawy albo wywal termometr. Mi też nie skoczyła i nawet cykl bezowulacyjny NIBY miałami co? suwaczek mknie
Karola ja stawiam na chłopca
choć patrząc na determinację działania malucha to wygląda na dziewczynkę -przecież tylko baby są takie uparte i wytrwałe
trzymam kciuki za wstrzemięźliwość -też się staram przez ten ból brzucha
Ilonka oj maluch daje o sobie znać... i to jak. A jak Twoje wyniki
bo krew mam nadzieję już dawno pobrana
Natalineczka świetna piosenka
Kasiu jak nauka? Ty jutro masz egzaminek prawda? trzymam kciuki choć myślę że są zbędne kujonku:-) póki co nie pada ale kapanie jest chyba niedopuszczalne
Agniesia82 witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!! to badanie tarczycy jest ogólne z tego co ja miałam to TSH się zwie
As jak się czuje teściowa? mnie też trzustka boli niemiłosiernie i wiem ze to może być przez leki ale z trzustką nie ma żartów
Alutka popieram staraczki do pracy i to z zawzięciem i zamiłowaniem;-):-)
Kobietka22 bawić? nie ma problemu ale podejrzewam że nie oddałabyś tego szkraba nawet za milion dolców na 10 minut :-)
Wiolka1982 jak weekend?
Świstak bardzo mi przykro... tak mocno trzyma kciuki. Wierzę że w tym cyklu staranka będą owocne
Karolcia napiszę Ci to co kiedyś napisałam na innym wątku -jesteśmy egoistkami w swoim bólu -zachowujemy sie tak jakby strata dotyczyła nas dlatego ze my to przeżywamy fizycznie. Ale tak nie jest... Oni nie płaczą i nie mówią o tym ale też się boją, też cierpią i też mają żałobę... nie tylko Ty musisz być gotowa.
Ewelina28 jak się czujesz? nie poddawaj się -masz rację a ja trzymam kciuki i modlę sie za fasolinkę -oby się na 9 miesięcy zadomowiła w brzuszku
Moniaq zaczekaj na swoją dzidzię
choć powiem Ci szczerze że jak powiedziałaś o tych opuszczonych dzieciaczkach to smutno mi się zrobiło i zła się stałam zarazem. Jak można takie kruszyny zostawiać.... Ja za każdym razem zaszłam w drugim cyklu staranek. Zawsze est szansa ze uda się tak samo szybko czego Ci życzę
U mnie wszyscy wiedzieli o ciązy wiec i musiałam im powiedzieć o tragedii -choć niektórzy dzwonili i pytali jak się czujemy.... było im przykro. Tym którzy nie wiedzieli nic nie mówiłam.
Buziaczka -tak to jest z tymi zaległościami
a co będzie jak tydzień wolnego będę miała? akąś blokadę strony założę
Kinguś jaki Ty masz malutki ten brzuszek -zgrabny taki:-) jak to maleństwo się tam ułozyło że tak malutko miejsca zajmuje -ja to myślę że u mnie będzie szedł brzuch później brzuch i dalej brzuch a później będę ja:-);-)
Kasikz czas w pracy faktycznie szybciej leci
i poczujesz większy luz i nim się obejrzysz będą dwie kreseczki:-) udanych wakacji
Ruda dziękuję za troskę -w pociągu okropnie dobrze ze chociaż korytarz był żeby sobie pochodzić bo masakra
a wygląd hipopotama mnie czeka (no chyba że ta moja Kruszka tak dłużej będzie mnie męczyła) ale co tam!!! oby brzdąc był zdrowy
Modlę się za siostrę -może nie mówi bo nie chce Tobie przykrości sprawiać? I nie przepraszaj -rozpisuj się ile wlezie
hahaha -ja tak w kółko jak katarynka powtarzam "że organizm sam wie"
masakra
GosiaLew życzę Ci radości za niedługo
jest teraz wyż -wyż ma dzieci i tak co pokolenie będą problemy z przedszkolem i szkołą;-) bardzo dobrze tej idiotce powiedziałaś -niech najpierw myśli a potem mówi
Daaa co u Ciebie -prasujesz sprzątasz a w tygodniu też zajęta i masz -jakieś ploty?:-) no to czekam na teściora:-)
Agnieszka0240 przesyłam spóźnione życzenia -szczęścia, zdrowia i radości -mam nadzieję że przyjmiesz i takie po czasie:-)
Gloria w streszczeniu z mojej sytuacji -samopoczucie zatrutego kota -nawet teraz siedzę z puszką kukurydzy po lewej stronie i miską po prawej a komp przede mną
Gosia udało udało -to akurat nie zależy od Twojego "wątpienia" ja trzymam kciuki ale na wszelki wypadek -przytulaj się dalej -tak w razie obsuwy owulki;-) macica po łyżeczkowaniu jest osłabiona ale jeśli malec się zagnieździ to znaczy że doszła do siebie i już
Motyl jak ja lubię jak Ty tu zaglądasz -bo takie samo zdanie mam jak Ty:-) a pisz lepiej co u Was!!! mała pewnie grzeczna po mamusi;-) a tatuś widzę córci z rąk nie wypuszcza -no przykro mi kochana ale chyba ma nową miłość -jak to mój S mówi -my ze smerfetką razem będziemy czytać bajki i spać -a mama w swoim pokoju:-):-):-)
Lenka29 i niech dba i mu w tym wogóle nie przeszkadzaj
a ty gdzie te więzadła naderwałaś
uważaj na siebie mała uważaj -a robota nie **** dwa dni postoi i dwa miesiące nie zaszkodzi;-)
Ena święte słowa -uda sie i doczeka się każda z Nas
życzę szczęścia i wiele radości. Sny są przepowiednią -ale jeśli ona nie chce bliźiaków to niech wybierze tego który ma umrzeć -może Bóg posłucha? a moze masz jej wytłumaczyć błąd w myśleniu i to jest ostrzeżenie? trzymam kciuki żeby zmądrzała
Ola15 witaj co u Ciebie? jak sie czujesz? jak sobie radzisz? martwię się o Ciebie ale przyjmuję że nie masz ochoty rozmawiać....
Mazia dlatego ja kopiuję wchodzę jeszcze raz na odpowiedź nie zamykając drugiego okna i loguje się jeszcze raz jak trzeba wklejam i dopiero daję zatwierdź a w desperacji kopiuję do Worda:-):-):-):-)
Gosiak84 więc po cichutku gratuluję
i czekam z Tobą na wzrost betki i wizytę u ginka :-):-)
Iławianka dziękuję i życzę zadowolenia z pracy
Alicja1985 witaj a kciuki zawsze się przydadzą
dziękujemy:-)
Nikki to masz dużego mężczyznę w domu:-) jak Ty się czujesz? dzidziuś już skacze zebyś się nie musiała denerwować?
Iza30 witaj!!!
Mówiłam że to krwiak u
Karoli a ten konował jej nie widział!!!!
Dziewczynki ja uciekam bo się fatalnie czuję -u mnie poranne mdłości to mit
jutro lekarz....