Kasiu bardzo sie ciesze że Wercia coraz bliżej już jest Swojego wózeczka
Wicie co pożale się Wam i pochwalę Nas tutaj -jestem raz dziennie na tym forum kwietniowym ale kurczę -tam jakoś dziwnie jest. Wszyscy się boja, martwią, straszą... nie ma tam optymizmu i nadziei takiej jak tu
Tu po prostu wiem że nie jestem sama i nie usłyszę od nikogo że -nie wiadomo, a moze coś nie tak... tutaj zawsze jest dobrze i zawsze jest nadzieja. Wsparcie. Moze zmieni się stuacja po tym magicznym I trymestrze ale póki co tylko płakać ze mój pęcherzyk ma 0,46cm a nie 6mm -w sumie jaki pęcherzyk -już tak mówię nawet -przecież to maluszek mój!!! Boże paranoja
Agatko trzeba sie cieszyć z tego że kropek jest. Dlatego podejrzewam że ja do końca 1 trymestru na żadne fora ciążowe typowe nie bedę wchodziła. Tam tak jak piszesz nie ma takiego wsparcia jak tu miedzy nami
Tam jest tylko obawa i strach. A nam to nie potrzebne, my mamy sie ciszyć z tego że znowu nam sie udało i że tym razem to ciąża na całe 9 miesięcy
U mnie w domu emocje co nieco opadły, ale do porządnej rozmowy się jeszcze nie zebraliśmy. Dzieki za Wasze rady w sprawie małżeńskich konfliktów. Na spokojnie to wszystko się wie, że trzeba rozmawiać, że różni jesteśmy, itd., ale w nerwach ciężko o tym pamiętać. A do tego jeszcze dochodzi to, ze "w tym cały ambaras, żeby dwoje chciało na raz" gadać ze sobą na poważne tematy
Just na taka rozmowę na spokojnie to tez potrzeba czasu. Ale pamietaj że to podstawa trzeba rozmawiać. I nie daj żeby problemów przybywało, bo później ogarnąć to wszystko bedzie coraz trudniej. Powodzenia Wam życzę
:-):-)
Gabrysia-
Mazia-jedziemy w kraj....
-zaczynamy od Łodzi,po Sosnowiec,Częstochowę aż do Zgorzelca a potem do Niemiec.
Kasiu no to super zwiedzanie i super urlop Ci się szykuję. Mam nadzieje że odpoczniesz i wrócisz do nas zrelaksowana
:-):-)
To tylko ja:-)
Trzeci dzień się @ spóźnia. Ale będę wytrwała i testu nie zrobię jeszcze. Byłam na usg tydzień temu na kontroli i ginka oglądała moje jajniki i było po jajeczkowaniu. .:-)
Gosiu kochanie zrób test, bo nie tylkoTy zyjesz w niepewności
Oj ja też żebys wiedziała. Myślę o Tobie i jestem ciekawa bo może to być kropek. I bedzie następnym kropkiem na Forum.
:-):-):-) Zrób sobie teścik i napisz nam jak wyszedł. A ja juz trzymam kciukasy. Jak wyjdzie negatywnie to bedę za Ciebie trzymała &&&& w przyszłym miesiącu
Witam wieczorowa pora
Mam nadzieje ze jeszcze ktos mnie pamieta;-)
Melduje ze zyje :-)
:-)
No no w końcu
Bo juz myslałam że zaginęłas gdzieś w POlsce;-);-) Czekamy na relacje z wycieczki i jakieś fotki oczywiście
:-):-)witajcie dziewczynki:-):-) ja jestem w pracy i na nic nie mam siły:-) gosia ty skarbie zrób tak jak ci serce podpowiada jeżeli czujesz się dobrze to zacznjicie staranka nasze organizmy wiedzą kiedy sa gotowe na to żeby był dzidziuś. jeżeli będzie gotowy to wtedy zajdziesz chwilę wcześniej jeśli nie bęxzie gotowy to nie zajdziesz tak szybko.ja jestem po zabiegu 4miesiące i narazie nam się nie udało ale mam nadzieję że szybciutko będą dwie kreseczki:-):-) miłego dnia kochane
Kochana zwolnij trochę tempa bo nam sie wykończysz i kto będzie odwiedzał BB:-):-)
Kurde dziewczynki a u mnie jak wczoraj wieczorem wyłączyli mi neta tak włączyli dopiero dzis rano buuuuuuuuuuuuuuuuu:-
-
szok:
Ale najważniejsze że jest
Pozdrawiam Was wszystkie i miłego czwartku zyczę