ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
karola322 Ty pewnie znowu 12 h????? Byliście już z wynikami mamy u jakiegos lekarza???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez tak pomyślałam jak dziewczyny ze @ a próbuj do ginia zadzwonić moze on ci coś doradzihej
nikt za nami nie tęsknił :-(
u nas ok-poza tym że brzuch mnie tak boli jakby mi coś rozrywali w środku.
na dodatek nie mogę się dodzwonić do mojego lekarza......-pielęgniarka nie odbiera może ma urlop....a do naszego wyjazdu muszę się pojawić u ginka.
Matylku-sliczną masz córunie.;-)prześliczną!!!!!-jeszcze raz gratuluję!!!
Oczywiście My trzymamy poczwórne kciuki ;-);-)Módlcie się proszę za moje maleństwo bo życia sobie bez tej Kruzynki nie wyobrażam a jak Ją/Jego/Ich/Je zobaczę na USG to oszaleję już zupełnie.
Coraz więcej mała ma siły i jak czasem kopnie to aż mnie zgina. Już jest bardzo wysoko nawet kiedyś w okolicy żebra dostałam.Kinguś witaj -no mały szaleniec w brzuszku siedzi
SuperCzesc Dziewczynki
Na szczescie z dzidzia wszystko dobrze
Ma 21 cm i wazy 300 gram.Bardzo sie ciesze
:-):-) To dziewczynki takie niegrzeczne sąA mnie moja córcia malutka tak kopie, no chyba drugi urwis mi się szykuje!
To pewnie na @. Pierwszy cykl po zabiegu często jest bardzo zwichrowany ;-)bo albo będę miała okres albo coś sknocili przy zabiegu :-----(
w dodatku mam dużo śluzu...tak jak w czasie dni płodnych.......-już nic z tego nie kumam
WitajCześć Dziewczyny,
toche mnie nie było a tu tyle się działo.
Super:-)Tak jestesmy w domu.Nie jest zle cyce bolą bo produkcja mleka idzie pełną parą i musze odciągac,ale lepiej tak niz za mało.Szwów własciwie juz nie czuje a Veroniak jak na razie w miare grzeczna.
Witaj. Bardzo mi przykroWitajcie dziewczyny!
Rok 2010 będzie Wasz. Przytulam;-)czyli następne badanie bety czy testy dopiero po nowym roku
ŚlicznaA to na dodanie otuchy że moze sie udac.
To już kuchnia prawie umeblowana:-)Witam wieczorowo,
Jestem chwilowo przeszczęśliwa, bo mam lodówkę, pralkę, piekarnik, płytę ceramiczną i okap czyli praktycznie całe niezbędne agd - zmywarka i mikrofalówka to potem jak kasę nazbieramy. Meble do kuchni zamówione, za 3 tyg będą. Zresztą ja się cieszę nawet jak najmniejszą rzecz kupię do mieszkania. :-)
Niestety pieski lubią się tarzać w tym co nie potrzeba;-)Tarza się... biegnę, krzyczę, biegnę, krzyczę i w czym się tarza?
Poza tym przyznam się Wam, że trzy razy zaszalałam z R bez zabezpieczenia i zastanawiam się gdzie ja tu kupię test ciążowy w razie czego
Trzymam kciuki za owocną podróż poślubnąMy jednak postanowiliśmy poczekać do października ponieważ 26 września bierzemy ślub i w październiku jedziemy w podróż poślubna także może zmiana klimatu nam pomoże
Pogłaskana ;-);-)Kinguś pogłaskaj Kinie od e-cioci
Tak, od razu, w każdą z moich 4 ciąż zachodziłam od razu w pierwszym cyklu staranek. Tyle, że miałam poronienie po lekach, bez łyżeczkowania, więc tylko do pierwszej @ czekaliśmy.A Tobie Niki udało się od razu zajść w ciążę po stracie? Jeśli można wiedzieć oczywiście