reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej
nikt za nami nie tęsknił :-(
u nas ok-poza tym że brzuch mnie tak boli jakby mi coś rozrywali w środku.:wściekła/y:
na dodatek nie mogę się dodzwonić do mojego lekarza......-pielęgniarka nie odbiera może ma urlop....a do naszego wyjazdu muszę się pojawić u ginka.

Matylku-sliczną masz córunie.:tak:;-)prześliczną!!!!!-jeszcze raz gratuluję!!!
ja tez tak pomyślałam jak dziewczyny ze @ a próbuj do ginia zadzwonić moze on ci coś doradzi

Dzień dobry :-)
Módlcie się proszę za moje maleństwo bo życia sobie bez tej Kruzynki nie wyobrażam a jak Ją/Jego/Ich/Je zobaczę na USG to oszaleję już zupełnie.
Oczywiście :tak:My trzymamy poczwórne kciuki ;-);-)

Kinguś witaj -no mały szaleniec w brzuszku siedzi:tak:
Coraz więcej mała ma siły i jak czasem kopnie to aż mnie zgina. Już jest bardzo wysoko nawet kiedyś w okolicy żebra dostałam.

Czesc Dziewczynki:)
Na szczescie z dzidzia wszystko dobrze:)
Ma 21 cm i wazy 300 gram.Bardzo sie ciesze:)
Super:-D:-D:-D

A mnie moja córcia malutka tak kopie, no chyba drugi urwis mi się szykuje!
:-):-) To dziewczynki takie niegrzeczne są :-D:-D

bo albo będę miała okres albo coś sknocili przy zabiegu :-:)-:)-:)-:)-(
w dodatku mam dużo śluzu...tak jak w czasie dni płodnych.......:shocked2::dry:-już nic z tego nie kumam:no::confused:
To pewnie na @. Pierwszy cykl po zabiegu często jest bardzo zwichrowany ;-)

Cześć Dziewczyny,
toche mnie nie było a tu tyle się działo.
Witaj

Tak jestesmy w domu.Nie jest zle cyce bolą bo produkcja mleka idzie pełną parą i musze odciągac:sorry2:,ale lepiej tak niz za mało:tak:.Szwów własciwie juz nie czuje a Veroniak jak na razie w miare grzeczna.
Super:-)

Witajcie dziewczyny!
Witaj. Bardzo mi przykro
[*]

czyli następne badanie bety czy testy dopiero po nowym roku
Rok 2010 będzie Wasz. Przytulam;-)

A to na dodanie otuchy że moze sie udac.
Śliczna:-D:-D

Witam wieczorowo,
Jestem chwilowo przeszczęśliwa, bo mam lodówkę, pralkę, piekarnik, płytę ceramiczną i okap czyli praktycznie całe niezbędne agd - zmywarka i mikrofalówka to potem jak kasę nazbieramy. Meble do kuchni zamówione, za 3 tyg będą. Zresztą ja się cieszę nawet jak najmniejszą rzecz kupię do mieszkania. :-)
To już kuchnia prawie umeblowana:-)

Tarza się... biegnę, krzyczę, biegnę, krzyczę :-p i w czym się tarza?

Poza tym przyznam się Wam, że trzy razy zaszalałam z R bez zabezpieczenia i zastanawiam się gdzie ja tu kupię test ciążowy w razie czego :-p:zawstydzona/y:
Niestety pieski lubią się tarzać w tym co nie potrzeba;-)
Na pewno znajdziesz ;-);-)

My jednak postanowiliśmy poczekać do października ponieważ 26 września bierzemy ślub i w październiku jedziemy w podróż poślubna także może zmiana klimatu nam pomoże:)
Trzymam kciuki za owocną podróż poślubną

Kinguś pogłaskaj Kinie od e-cioci
Pogłaskana ;-);-)

Dziś mamy ostatnie zajęcia w szkole rodzenia, szkoda.

Nikki to super, że w pierwszych cyklach Wam się udawało. Pewnie masz regularne cykle i sobie bez problemu obliczyłaś chyba, że używałaś testów albo coś? przepraszam, że się tak dopytuje:)

Kasiamaj ja też tak miałam po zabiegu pełno śluzu i to jest objaw zbliżającej się @.

Just 79-
Ola 81- dzięki :tak:- miejmy nadzieję że wszystko ok.
Kinguś-
Patrycjaa-

Mazia24-właśnie się dowiedziałam że nie ma go bo się urlopuje :-(
ale mama zarejestrowała mnie na wszelki wypadek do ginka u niej w przychodni,jak mój nie wróci do do niej się wybiorę chciałabym żeby przed wyjazdem ktoś mnie zobaczył i zlukał moje wyniki.

Cześć,
Ola81 mało pisze bo składam tą szafę, kurde mam takie krzywe ściany(jak to w bloku z wielkiej płyty) że pół dnia mi zeszło żeby wszystko wypoziomować, to jednak nie jest najgorsze;
Zrobiłam dziś test owu, no i wyszedł pozytywny, a jeśli test pozytywny to owulacja nastąpi od 24 do 36 godz, kurde jak zwykle nie po mojej myśli bo mój dziś będzie w domku ale krótko i wraca w sobotę więc przepadnie, jedyna nadzieja w tym że jego wojsko zdoła sobie tam posiedziec od dziś dłużej; niby piszą że plemniki moga przetrwac w macicy do 5 dni, zobaczymy
Motylku dzidzia przeurocza
Sonita w ciązy faktycznie odradza się sushi i tatara, ogólnie surowe mięso

witam
Sonita - haha fajna ta teściowa :) zapisuje sobie takie rzeczy?? dobrze będzisz z nią miała
Patrycjaa - (*)(*)(*) dla Twojego aniołka,
kasiamaj - a dokąd jedziesz???urlopik?
pozdrawiam

Kochane wklejam Wam zdjeci mojej coreczki:)

Załączniki

• 11.08.09_2.jpg
    11.08.09_2.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 148
  • 11.08.09_3.jpg
    11.08.09_3.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry