Jestem jestem po wizycie:-) rano pojechałam oddać krew -progesteron w normie a hcg odpowiednie dla 5-6 tc
Pani była tak uprzejma że zadzwoniła do mnie chwilę po tym jak dotarłam do pracy żeby powiedzieć że na 10 zwolnił się termin wizyty -widziałam swoją "plamkę" ma 0,46cm
lekarz powiedział ze wszystko jest ok, mam się oszczędzać itp a on teraz jedzie na urlop ale 2go września mam przyjść jako pierwsza i dzwonić w każdej chwili w razie niepokoju -jest cudowny.Dał mi duphaston bo tak uważa za słuszne i tyle
Wiolka1982 dziękuję -każde kciuki i każda modlitwa są mile widziane
A za moim kochanym Aniołkiem tęsknie bardzo...
Karola nie pracuj tyle dziewczyno bo Cię tam wykończą łobuzy wyzyskiwacze!!!
Mazia więc jest nas dwie do modlitwy -ja tak bardzo trzymam kciuki za każdą z nas, tak bardzo wierzę ze każdej jest pisane szczęście ze musi nam się udać i się uda
Olu jestem z Ciebie dumna!!! a czy Twój czas to już kochana nie ty decydujesz -tam, gdzieś ktoś uważa że wie lepiej od nas i chyba musimy mu w to wierzyć choć jest tak ciężko z tą wiarą. Dziękuję za kciuki
Kasiu dziękuję za wszystkie pary kciuków. Coś mi sie wydaje że jak odpuścisz to... hmmm mam nadzieję ze żadnych hormonów do stycznia nie zamierzasz brać tylko na kalendarzyku polegać?
Agnieszka dziękuję za gg-wiadomość
cudownie ze maluszek rośnie jak na drożdżach oby tak dalej i już połóweczka za Wami -pięknie!!!!
córeczka cudowna!!!
Just niestety mężczyźni nie wiedzą jak mają rozmawiać dlatego nie rozmawiają... kiedy coś powiedzą albo się na nich drzemy, albo obrażamy albo zaczynamy płakać -to co oni prości mają zrobić?! ogłupiały chłopaki i trzeba im jasno i prosto powiedzieć -chcę rozmawiać nawet jeśli takie są moje reakcje, chcę się wypłakać, wykrzyczeć a Ty mnie słuchaj aż przestanę. Życzę szybkiego rozwiązania problemów
jeśli chodzi o hormony są dwie szkoły -jeden lekarz daje leki drugi czeka jak mój - miał nosa...
OlaPM -przyszła mamusia- tak!!! potwierdone naocznie
Gabrysiaa dziękuję za kciukasy. Najczęstsze kłótnie są przez co? przez dialogi "co ci jest?" "nic" "no jak to nic -co ci jest" itp itd każdy wie jak kończy się ta bajka
Ilonka dziękuję i Tobie gorąco z wsparcie. Trzymam kciuki za badanka i staranka
Nikki niech kopie ile wlezie -niech da mamie porządnie popalić a co!!!a co do porodu w kwietniu jestem za!!! nawet lekarz zapowiedział ze tym razem mnie nie opuści
Kasiamaj a który to dzień cyklu bo nie ma suwaczka? moze są dni płodne? a moze coś rozrabialiscie i to nie płodne i nie na @ hmmm
przyznaj sie?
Kasiakz dziękuje i wcale nie będę narzekała jak sie więcej dzidziów okaże
a co tam byleby zdrowe były!!!
No widzisz
Motylku -pokazałaś dzidizę pokazałaś męża a wiesz jak bosko mężczyzna z dzidzią wyglada -taktycznie niedobra zagrywka
córunia jest piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Patrycjaa witaj i zostań z nami -dla Twojego Aniołka zapalam (*). Każda z nas na początku była zagubiona i to zagubienie trwa dłuzszy cza a tesknota i ból zostają na zawsze ale tutaj uczymy się zyć i cieszyć -zaprazam i mam nadzieję że dziewczyny pomogą Ci tak jak mi. Motylek ma rację - ja też myślałam już teraz dziecko -hormony padły i załamka. Kiedy wróciłam do pracy wszystko odeszło i po drugiej @ modlę się i czekam aż mój mały cud bedzie w moich ramionach.
Gosia Lew gratuluję usprzęcania. Działka w pomorskim -ja jestem z dolnego śląska -Kotlina Kłodzka więc z gór nad morze
Lenka witaj co u Ciebie?
Sonitka Ty jesteś nad morzem tak? to prezerwatywy i testy ciążowe są wszędzie ;-) a dzis był artykól że psy potrafią liczyć do pięciu i rozumieją 150 słów -nie wiem ile wykrzyczałas ale część pewnie zakumał
Gosia dzień dobry
Kinguś gratuluję ukończenia szkoły -egzamin za 9 tygodni
Gloria no to nie zaszkodi spróbować
5 dni z nogami do góry będziesz leżała a nawet jak na chwilę wpadnie to jakże miłe wspomnienia z domku bedzie miał...
Ja uciekam do garów bo głodna jestem i po jednym wyjeździe a przed drugim musimy z S trochę ogarnać. Jestem szczęśliwa dziewczyny i tego Wam też szybko zyczę
Do jutra
Papa