Wow, cudna :-) Albo coś Ci chciała powiedzieć, albo to usg już tak ją nudziło, że ziewać zaczęła ;-)Kochane wklejam Wam zdjeci mojej coreczki![]()
Jej, ale to nie samowite, że tak można dzidziusia podglądać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, cudna :-) Albo coś Ci chciała powiedzieć, albo to usg już tak ją nudziło, że ziewać zaczęła ;-)Kochane wklejam Wam zdjeci mojej coreczki![]()
to dobrzeidz i sie zbadaj i niech zobaczy twoje wyniki bedziesz mogła wtedy spokojnie jechać ale przyznaj sie gdzioe sie wybieraszJust 79-
Ola 81- dzięki- miejmy nadzieję że wszystko ok.
Kinguś-
Patrycjaa-
Mazia24-właśnie się dowiedziałam że nie ma go bo się urlopuje :-(
ale mama zarejestrowała mnie na wszelki wypadek do ginka u niej w przychodni,jak mój nie wróci do do niej się wybiorę chciałabym żeby przed wyjazdem ktoś mnie zobaczył i zlukał moje wyniki.
kochana to do dzieła niech mąż szykuje armie do dziełaCześć,
Ola81 mało pisze bo składam tą szafę, kurde mam takie krzywe ściany(jak to w bloku z wielkiej płyty) że pół dnia mi zeszło żeby wszystko wypoziomować, to jednak nie jest najgorsze;
Zrobiłam dziś test owu, no i wyszedł pozytywny, a jeśli test pozytywny to owulacja nastąpi od 24 do 36 godz, kurde jak zwykle nie po mojej myśli bo mój dziś będzie w domku ale krótko i wraca w sobotę więc przepadnie, jedyna nadzieja w tym że jego wojsko zdoła sobie tam posiedziec od dziś dłużej; niby piszą że plemniki moga przetrwac w macicy do 5 dni, zobaczymy
Motylku dzidzia przeurocza
Sonita w ciązy faktycznie odradza się sushi i tatara, ogólnie surowe mięso
jest śliczna ja takiego nie mam ale co to spać sie dzidzi chciało:-)Kochane wklejam Wam zdjeci mojej coreczki![]()
napewno wiecie przeciez że my tu wszystkie za was wszystkie kciuki trzymamy żeby was tak mążowie szybko zafasolkowali ;-)Wow, cudna :-) Albo coś Ci chciała powiedzieć, albo to usg już tak ją nudziło, że ziewać zaczęła ;-)
Jej, ale to nie samowite, że tak można dzidziusia podglądaćMam nadzieję, że kiedyś mi też będzie to dane, żeby swojego ludka tak oglądać
Tak, używałam testów, bo cykle miałam nieregularne, a testy to wg mnie genialny wynalazek. Poza tym ja zawsze czuję owulację, także testy tylko potwierdziły. A wiesiołka polecam również, bo miałam po nim świetny śluz i to na pewno pomogło.Nikki to super, że w pierwszych cyklach Wam się udawało. Pewnie masz regularne cykle i sobie bez problemu obliczyłaś chyba, że używałaś testów albo coś? przepraszam, że się tak dopytuje![]()
Kasiamaj ja też tak miałam po zabiegu pełno śluzu i to jest objaw zbliżającej się @.