Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Tak bardzo chcę być w ciąży, lekarka mi powiedziała by zaczekać do pierwszej @ i jeśli tylko oboje chcemy to by próbować od razu bo nie wiadomo czy za pierwszym razem się uda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ból będzie mniejszy ale zapomnieć to żadna z nas nie zapomni i nie chce zapomnieć a co do moich staranek to po drugiej@ udało sie wiec bardzo szybko czego i wam życze z całego serca:-)Maziu dziękuję za gratulację już nam lepiej, wytłumaczyliśmy już to sobie ale wiadomo ból zostanie już zawsze w sercu.
Widzę, że spodziewasz się dzieciątka serdeczne gratulacje:* powiedz mi jeśli oczywiście możesz po jakim czasie udało Wam się zafasolkować? i jak to sobie wszystko obliczyłaś te dni płodne i w ogóle?
:-)witam
beta <0,100
czyli następne badanie bety czy testy dopiero po nowym roku
ale jest ok nie liczyłam na wyższą choć jednak w duchu marzylam ale cóż wychodzi na to co pisałam wczoraj poczekam aż spokojnie poprzychodzą na świat wasze maluszki i dopiero bedzie pora na mnie
idę sobie zrobić mega gorącą kąpiel bo ostatnio kąpiele zastępowałam szybkim prysznicem
zajrzę do Was jak R pójdzie do pracy i niech już idzie bo mnie znerwił
PATRYCJA przytulam i dla Twojego Aniołka zapalam (*)
kurcze nie moge sie napatrzec jest taka słodziutka ja też bede miec córeczke :-):-):-):-):-):-) szczerze zęby do monitora jeszcze raz wielkie gratulacjeA to na dodanie otuchy że moze sie udac.
Witaj, dla twojego AniołkaWitajcie dziewczyny!
Mogę się do Was przyłączyć?? Może powiem kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, za miesiąc wychodzę za mąż. Niestety połowa mojej radości odeszła miesiąc temu z poronieniem i zabiegiem Straciłam swojego Aniołka w 7 tc. Dokładnie miesiąc po poronieniu dostałam @ (w sobotę). Codziennie siedzę nad kalendarzem i obliczam kiedy możemy zacząć się znów starać. Niestety nie wiem jak mam teraz sobie to wszystko obliczyć
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie i pomożecie.
Pozdrawiam
Ilonka – jak to już staranka- czy ja dobrze pamiętam, rozem miałyśmy czekać do stycznia???;-);-)
Gosia Lew- a Ty czemu do stycznia masz czekać? To może ja z Tobą się umówię?