reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak bardzo chcę być w ciąży, lekarka mi powiedziała by zaczekać do pierwszej @ i jeśli tylko oboje chcemy to by próbować od razu bo nie wiadomo czy za pierwszym razem się uda.

reklama
Patrycja witaj i dla Twojego Aniołeczeka
[*].Pytaj sie ile wlezie jestem pewna ze karzda pomoże jak bedzie mogła.I wiem ze łatwo sie mówi ale nie mysl tak intesywnie o nastepnej ciąży bo to w starankach nie pomaga.Wyluzuj troszeczke.Gratulacje ze zbliżajacego sie slubu ,a dokładną date mozna poznac?

A to na dodanie otuchy że moze sie udac.

Załączniki

• P1000083.jpg
    P1000083.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 48
  • P1000086.jpg
    P1000086.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 47
Maziu dziękuję za gratulację:) już nam lepiej, wytłumaczyliśmy już to sobie ale wiadomo ból zostanie już zawsze w sercu.
Widzę, że spodziewasz się dzieciątka:) serdeczne gratulacje:* powiedz mi jeśli oczywiście możesz po jakim czasie udało Wam się zafasolkować? i jak to sobie wszystko obliczyłaś te dni płodne i w ogóle?
ból będzie mniejszy ale zapomnieć to żadna z nas nie zapomni i nie chce zapomnieć a co do moich staranek to po drugiej@ udało sie wiec bardzo szybko czego i wam życze z całego serca:-)

witam
beta <0,100
czyli następne badanie bety czy testy dopiero po nowym roku
ale jest ok nie liczyłam na wyższą choć jednak w duchu marzylam ale cóż wychodzi na to co pisałam wczoraj poczekam aż spokojnie poprzychodzą na świat wasze maluszki i dopiero bedzie pora na mnie
idę sobie zrobić mega gorącą kąpiel bo ostatnio kąpiele zastępowałam szybkim prysznicem
zajrzę do Was jak R pójdzie do pracy i niech już idzie bo mnie znerwił
PATRYCJA przytulam i dla Twojego Aniołka zapalam (*)
:-)
kasia bardzo mi przykro ale z tego co widze to nie jest tak źle ale może rzeczywiście daj sobie czas a wtedy niespodzianka bedzie:-)

Witajcie dziewczyny!

Mogę się do Was przyłączyć?? Może powiem kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, za miesiąc wychodzę za mąż. Niestety połowa mojej radości odeszła miesiąc temu z poronieniem i zabiegiem:(:( Straciłam swojego Aniołka w 7 tc. Dokładnie miesiąc po poronieniu dostałam @ (w sobotę). Codziennie siedzę nad kalendarzem i obliczam kiedy możemy zacząć się znów starać. Niestety nie wiem jak mam teraz sobie to wszystko obliczyć:(

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie i pomożecie.

Pozdrawiam
Witaj, dla twojego Aniołka
[*]. Pytaj o co chcesz dziewczyny sa tu wspaniałe więc jak będą umiały to odpowiedzą.

Motylku na Twoją córcie to aż słów brak taka sliczna:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam wieczorowo,
Jestem chwilowo przeszczęśliwa, bo mam lodówkę, pralkę, piekarnik, płytę ceramiczną i okap czyli praktycznie całe niezbędne agd - zmywarka i mikrofalówka to potem jak kasę nazbieramy. Meble do kuchni zamówione, za 3 tyg będą. Zresztą ja się cieszę nawet jak najmniejszą rzecz kupię do mieszkania. :-)

Ilonka – jak to już staranka- czy ja dobrze pamiętam, rozem miałyśmy czekać do stycznia???;-);-)
Gosia Lew- a Ty czemu do stycznia masz czekać? To może ja z Tobą się umówię?:tak:

Gabrysia ja mam umowę do końca stycznia.

Agatka13 trzymam kciuki. A działkę pod domek już macie upatrzoną?? Ja jak byłam teraz na urlopie to mi się spodobały Karkonoskie tereny, tam bym sobie działeczkę kupiła, w okolicach Jeleniej Góry, po prostu cudnie.

Patrycjaa witaj, dla twojego aniołka
[*]. Mi lekarka kazała czekać 4 miesiące.

Motylku córcia naprawdę śliczna.

Kaśka0201 nie zamartwiaj się na siłę, bo to tylko pogarsza, szkodą żeby Ci się psychika zblokowała.

NO a mi @ się spóźnia już drugi dzień.

reklama
Do góry