mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
agatko ten bodasek jest skopiowany od jednej dziewczyn a takie wygibasy to jedna nod drugiej ściąga tak więc śmiało :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo mi przykro że i ciebie to spotkało dla twojego aniolkaKarolina ja miałam zabieg łyżeczkowania 1. 04.2009 (prima aprilis, aż nie chciałam wierzyć) a 1.6.2009 dzidziuś zrobił nam niespodziankę na dzień dziecka Teraz jestem w 15 tygodniu i wszystko wskazuje na pomyślne donoszenie także trzymam kciuki że Wam też szybko się uda
ilonko dziękuje za troske musze ci powiedzieć że tak to nawet sie dobrze czuje tylko musze dużo leżeć ale ostatnio ginio pozwolił mi troche pochodzić ale bez przesady a dziś jeszcze ten katar mi daje w kość a jak ty sie czujesz mam nadzieje że ty dobrze sie czujesz:-)Motylku, serdeczne gratulacje!!!
Mazia gratuluję córeczki!! Jak się czujesz?
Agatko cieszę się, ze dobrze znosisz ciążę, oby tak dalej kochana. Dbaj o siebie
Ola81, Kaska trzymam kciukaski za was słoneczka
Z resztą trzymam za wszystkie dziewczyny starające się kciukaski
pozdrowionka dla wszystkich