reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam nadzieję gabrysiaa, że uda nam się zajść w podobnym terminie, czego Tobie i sobie życzę.
Ja dostałam tabletki, bo są jednak najwygodniejsze, a przede wszystkim dlatego, że przed chłopcami leczyłam PCO i teraz nie chcę ryzykować następnych cyst, nawet jeśli lekarz powiedział że wszystko się uregulowało jak narazie.

Znalazłaś dobrego specjalistę do twojej szyjki?

GosiaLew, czytam, że masz meblowanko. Dużo biegania ale satysfakcja ogromna. Życzę miłych pomiarów i przyjemnych zakupów.

Nikki, gratuluję córeczki

kaska0201 co to za smutki się do ciebie przyplątały??? może to jakis ciążowy nastrój, co? i ta @ wogóle nie przydzie?

reklama
kasiamaj ja zabieg miałam 30.07, bo zabiegu nic mnie nie bolało, potem jak juz wyszłam do domu, trochę mnie dół brzucha bolał, w niedziele to myślałam że życie skończe, takie miałam skurcze w dole brzucha, potem już było lepiej, teraz czasem czuje taki leciutki ból jak na okres i czasem jakby jajniki mnie trochę kłują..
tez jeszcze trochę plamię..

Dziś byłam u teściowej, ale pyszne bułeczki z wisienkami upiekła:)

Dobrej nocki wszystkim życze!

witam was słoneczka z pracy na szczęście dzisiaj do 18.00 bo juz nie mam naprawdę siły:-:)-(
życzę wam miłego dzionka i oczywiście słonecznego:-):-)

witam was słoneczka z pracy na szczęście dzisiaj do 18.00 bo juz nie mam naprawdę siły:-:)-(
życzę wam miłego dzionka i oczywiście słonecznego:-):-)

Witam;-)
OJOJOJ w taki słoneczny dzień i na dodatek sobota to napewno się nie chce pracowac:no: ale co zrobić, byle do 18 :tak:oby szybko przeleciało
pozdrawiam miłej pracy;-)

Witam;-)
OJOJOJ w taki słoneczny dzień i na dodatek sobota to napewno się nie chce pracowac:no: ale co zrobić, byle do 18 :tak:oby szybko przeleciało
pozdrawiam miłej pracy;-)
też mam nadzieję że szybko zleci na szczęście mam jutro wolne bo u nas w niedzielę też się pracuje niestety:-:)-(
a ja jutro i w poniedziałek mam na szczęście wolne:-) w końcu o d półtora tygodnia byłam prawie codziennei po 12h więc już chce mieć wolne:-):-)

witam
EMY juz nawet nie marzę żeby to była ciąża te dwa dni pewnie były reakcją ze jednak nic z tego i czekam na @
nie mam juz zadnych objawów tylko piersi ale one jakieś dziwne mi się wydają niby bolą niby nie najbardziej w okolicach sutków
ach szkoda gadać
poczekam do środy i wszystko się wyjaśni
w każdym razie bieganie za piłeczką przyniosło jakieś rezultaty tzn. już nie becze tak się wypociłam ze teraz nie ma wody w organiznie na łzy
idziemy z Wercią na zakupy i będziemy szykować sałatkę bo wybieramy się dziś do mojego taty na grillka
pewnie jeszcze zajrze ale już wam życze miłegoweekendu

Ostatnia edycja:
Gabrysiu, myśle, że to nie o to chodzi, ze ci lekarze tacy domyslni jak piszesz. Raczej to ten problem, ze bardzo czesto jak pacjent sam nie dopyta to lekarz nic nie powie. A tak nie powinno byc. Bo podczas wizyty mozna dowiedziec sie o zakazie zaciazania i z wrazenia zapomniec poprosic o pigulki, czy rade nt. antykoncepcji
ja tylko żartowałam z tą domyślnością lekarzy ;-) same wiemy jacy są ci nasi ginekolodzy....
Wczoraj zaszczepiłam się przeciw żółtaczce.łapa mnie boli brrrrr
za miesiąc kolejna dawka i na zabieg a później.... czyli po odczekaniu kilku miesięcy zobaczymy może tez podzielę się wiadomością o II kreseczkach.

witam
w każdym razie bieganie za piłeczką przyniosło jakieś rezultaty tzn. już nie becze tak się wypociłam ze teraz nie ma wody w organiznie na łzy
ooo proszę jaki świetny sposób :) też muszę wypróbować :tak:
pozdrawiam

też mam nadzieję że szybko zleci na szczęście mam jutro wolne bo u nas w niedzielę też się pracuje niestety:-:)-(
a ja jutro i w poniedziałek mam na szczęście wolne:-) w końcu o d półtora tygodnia byłam prawie codziennei po 12h więc już chce mieć wolne:-):-)
No to jak najbardziej należy sie wolne:tak:
nawet lepiej się pracuje że jeszcze tylko dzisiaj i przed Tobą dwa dni wolnego:-)

reklama
Dzień dobry ja tylko na chwilkę ;-);-)
Jakie Kinia ma śliczne pucusie :-) Urocza...

Dzięki;-)

Wiesz Kinguś mnie zawsze co jakiś czas pobolewały piersi. Czasem mniej czasem bardziej. Ale przeważnie przed @. Dopiero jak zadałaś mi pytanie o duphaston to mnie olśniło. W ostatnim cyklu brałam 2x dziennie od 17 do 27dc. Może to faktycznie efekt uboczny..
Mnie zawsze właśnie po duphastonie bolały dlatego o niego pytałam;-)

A ja dziewczynki czuję się cudownie i oby tak pozostało. Za chwilkę kończę pracę i ruszamy w drogę. Postanowiłam sobie tym razem pracować jak najdłużej i szczęśliwie. Nie piszę "jeśli wszystko będzie dobrze" bo będzie
No pewnie, że będzie:tak:

te fotki to macie gdzieś na zamkniętym bo ja nie mogę znaleźć
Jeśli o moje chodzi to są w albumie
Forum BabyBoom - kinguś's Album: Maleństwo

Ja dziś byłam z siostrą na mieście.. jutro mamy wesele w rodzinie.. najchętniej bym nie poszła, ale z drugiej strony nie chcę się tak zamykać w swoim "pancerzu" bo potem będzie mi jeszcze gorzej. Zawsze mogę po prostu wcześniej wrócić jak będzie mi tam bardzo źle...
Może warto się jednak wyrwać troszkę :tak::tak:

Zrobiliśmy grilla, R padł, a ja sprawdzam co tam w internecie piszczy :-)
Specjalistka od cytomelagii powiedziała, że mój wynik 1.42 IgM Cytomegalii jest bardzo niski i ona na takim poziomie miała całą ciążę i wszystko ok.
:confused::confused:)
Widzę, że urlopik w pełni :-D:-D
To rzeczywiście dziwnie, wiesz mi się wydaje sporo osób ją ma a nawet nie wie. U mnie w szkole rodzenia na 10 dziewczyn tylko 2 się badały (w tym ja oczywiście)

Witajcie dziewczynki ;-):-)

Piszę, żeby się pochwalić, że skończyłam już chemię. Zaśniad pokonany!!!!:tak::tak::-D
kinguś, jak ciąża? jakie cudne poliki ma twoja córcia..
Wspaniałe wiadomości przynosisz:-) Tak mocno Ci kibicowałam ;-);-)
U nas wszystko dobrze, już bliżej niż dalej ;-);-)

dziewczyny mam pytanie do tych które miały zabieg...-czy długo po tym bolał was brzuch???
Mnie chyba nie bolał. A dostałaś jakiś antybiotyk po zabiegu??

Byłam dziś u lekarza i dziewczynka na 99%,
No to gratuluję :-):-):-)
Just-mnie bolał zaraz po zabiegu troszeczkę....ale szybko przeszło -teraz czasem własnie mam jakieś ukłucia....
no i zawsze przed @ mnie bolał i potem podczas jajeczkowania...dlatego zawsze wiedziałam kiedy je mam.
Może owulacja Ci się przesunęła. Mi lekarz mówił, że bardzo często po zabiegu przed @ jest owulacja.

poszłam sobie z Wercią na dworek posiedziałam popłakałam koleżance w rękaw i poszłam grać w ping-ponga tylko buciki miałam mało wygodne ale i tak sie wymęczyłam że zmykam spać
Kto wygrał?? ;-);-);-)

Do góry