reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Emy witaj!!!

wczoraj o tobie myślałam,to chyba Cie myslami sciagnełam :-)
nie mogłam sobie przypomnieć Twojego nicku
ciesze sie ,ze juz po zaśniadzie
Motylku ogromne gratulacje!!!

witajdzie dziewczynki,miłego weekendu zycze

reklama
hej
no...straszne tu pusto.....
wpadłam na chwilkę się przywitać-Kuba zasnął a ja zupkę gotuję.
ekologiczną :-D-bo wszystko mam od babć z ogródków.-zupka buraczkowa.:-)
dziś już trochę zrobiliśmy z małym szkodnikiem
pomagał mi myć samochód.
byliśmy na zakupach
i padł biedaczek z przemęczenia.:-D

Gabrysia-dzięki :tak:
Nikki-a ten lactovaginal -to co to???-czopki??? na receptę???
o mężu nic nie mówili,ale sama chciałam zapytać przy okazji jak będę na wizycie sprawdzającej po zabiegu.
ruda-ano ;)-fajnie u nas jest-tzn.w naszych okolicach.
Wiolka-to zabieg miałyśmy tego samego dnia -bo ja też 30-ego.
Kinguś -dostałam Amotaks być może masz rację z tą owulacją???muszę o wszystko wypytać ginka jak pójdę na wizytę.
a album zaraz zobaczę -dzięki ;-)

miłej sobotki Wam życzę. :tak:;-)
wpadnę wieczorkiem.

uprzedzę Nikki :zawstydzona/y:
Kasiamaj-lactovaginal - bez recepty można dostać, stosuje się(dopochwowo) w celu przywrócenia lub uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej pochwy.
ja brałam strasznie dużo antybiotykow przez pelne 40 dni...dobrze po czymś takim (antybiotykoterapii)właśnie stosować ten lek, ja jeszcze maści - clotrimazolum, doustnie acidolac i jogurciki...
pozdrawiam

Witam Was dziewczynki!!!
Odpoczywam i jest mi dobrze -brzuch troszkę ciągnie poza tym nic się nie dzieje.

Nikki nic nie biorę -żadnych dopalaczy ani luteiny ani duphastonu i bez badań progesteronu nie zacznę nic brać. Ostatnio to nie pomogło więc nie będę się taraz spinała i udawała że to taki cud medycyny na wszystkie bolączki ciążowe. Póki co było to raz po przytulankach i oby się nie powtórzyło. Cieszę się że u Was ok dziewczynki:-D

Mazia
jak samopoczucie -bobasek koło suwaczka naprawdę cudny:tak: skąd wy takie rzeczy bierzecie?:confused:

Kasiamaj
witaj mnie nie bolał wcale bo miałam do leków na obkurczenie macicy przeciwbólowe proszki od lekarza -ciągnął tylko przez cztery dni wieczorami ale to chyba od latania w dzień i nagłego rozluźnienia mięśni jak się kładłam. Lekarz kazał dużo chodzić żeby wszystko się lepiej oczyściło.

Ola jak tam się czujesz, kiedy do ginki idziesz?

Gloria
zabraniam kopać doły! :wściekła/y: koniec -piękna pogoda leć witaminki słoneczne łapać -ponoć słońce pomaga na chandrę -ja tam wolę solarium;-) 10 minut i dawka dzienna ciepła zaliczona:-)

Wiolka no to miłej imprezy -niech procenty dobrze na Ciebie wpływają:-) niestety mnie też nie było 24h a tu tyle napisane ze szok. Ale staram się przeczytać choć już mi się miesza;-)

Madziak
pozdrowienia dla Ciebie!!!

Danula
witaj a co u Ciebie się dzieje, nie jesteś tutaj za często:confused:

Sonita ja myślę osobiście ze jeśli chodzi o te chorubska to są groźne jak się zachoruje w ciąży... moze jak się ma już którąś z nich (toxo czy cyt) to już jest mniej groźne -już organizm ma przecież przeciwciała. Co lekarz to opinia a ja uważam że będzie dobrze.:tak:

Malina
upominaj się o skierowania albo chociaż listę badań do zrobienia -mi mój powiedział że może mi spisać badania ale to będzie kosztowało -no trudno. Niech kosztuje bylebym spokojniejsza była.

Emy
dziękuję i cieszę się że masz za sobą leczenie. Teraz kochana dbaj o siebie i trzymam kciuki żeby czas zleciał Ci szybko i porzyjemnie do czasu staranek:tak: a później jeszcze przyjemniej ;-)

Koti81
jaki jest przepis na sielankę -proszę podaj mi go bo o ile jest dobrze to czasem mam takie nerwy że piekiełko robię w domu:baffled::szok:

Karola
odsapnij trochę od tej roboty -a niestety muszę Ci powiedzieć że ja też zaliczam się do takich wariatów...:sorry2:

Ruda
mnie też zadziwia mój optymizm ale jestem nim naładowana jak armata wojenna:tak::-D dziękuję. Olej teściową -z zasady musi Cię nie trawić moja jest super bo daleko. Jest taki kawał "-Mamo poznałem dziewczynę i chcę Ci ją przedstawić, przyprowadzę jutro 3 koleżanki i zobaczymy czy zgadnisz która to moja wybranka. Tak też się stało. Posadził na kanapie wszystkie trzy i wprowadził mamę do pokoju. Mama na to -to ta ruda w środku. Syn pyta -skąd wiesz? na to mama -bo od razy mnie wk****a" życie:-)

Just
tak to jest że po zabiegu musimy się pożegnać z tym co było przed -czuje się właściwie wszystko inaczej i trzeba się siebie na nowo uczyć...:-(

Lenka trzymaj proszę bo bardzo przydadzą mi się każde kciuki!!!:tak::tak: gratuluję zielonego światełka:-D:-D:-D:-D

Gabrysiaa
daj znać co z wynikami!!! oczywiscie trzymanie kciuków za cudowne wieści!!!:tak:

Kasiu
ja już do tej kruszyny tak gadam że chyba i bez słyszenia już ma mnie dość:tak: a o ciociach wie już wszystko i dziękuje za kciuki:-)

GosiuLew jak Ty tyle zajęć masz to nie dziwię się że na odpoczynek brak czasu -to cudownie że mebelki i sprzęty kupujesz -my wznowiliśmy szukanie działki dopiero. Zobaczymy co będzie -miłego leniuchowania na plaży:tak:

Kinguś
jak Ty te upały z takim brzuniem znosisz? ja umieram zawsze jak jest gorąco i duszno a Ty jak sobie z tym radzisz? no chyba ze jesteś bardzo ciepłolubna jak mój S to wtedy sprawa jasna:tak:

Ola15 Tobie również spokojnego i miłego weekendu życzę!!

Agnieszko
-same dziewczynkki bo tak dobrze robota wykonana:tak: mój tato ma dwie córy i zawsze się chwali że nie odwalił kichy tylko porządnie do sprawy podszedł:-D:-D:-D

Ja uciekam -moze zajrzę jutro choć net tutaj wolno chodzi.
Powiem Wam szczerze że S bał się cieszyć i widziałam to po nim więc powiedziałam mu że ja się cieszę i nie przestanę się cieszyć żeby dom szybko budował i... chyba oszalałam...

Pozdraiwiam!!!

reklama
Do góry