mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
agatko ten bodasek jest skopiowany od jednej dziewczyn a takie wygibasy to jedna nod drugiej ściąga tak więc śmiało :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo mi przykro że i ciebie to spotkało dla twojego aniolkaKarolina ja miałam zabieg łyżeczkowania 1. 04.2009 (prima aprilis, aż nie chciałam wierzyć) a 1.6.2009 dzidziuś zrobił nam niespodziankę na dzień dzieckaTeraz jestem w 15 tygodniu i wszystko wskazuje na pomyślne donoszenie także trzymam kciuki że Wam też szybko się uda
![]()
ilonko dziękuje za troske musze ci powiedzieć że tak to nawet sie dobrze czuje tylko musze dużo leżeć ale ostatnio ginio pozwolił mi troche pochodzić ale bez przesady a dziś jeszcze ten katar mi daje w kość a jak ty sie czujesz mam nadzieje że ty dobrze sie czujesz:-)Motylku, serdeczne gratulacje!!!
Mazia gratuluję córeczki!! Jak się czujesz?
Agatko cieszę się, ze dobrze znosisz ciążę, oby tak dalej kochana. Dbaj o siebie
Ola81, Kaska trzymam kciukaski za was słoneczka
Z resztą trzymam za wszystkie dziewczyny starające się kciukaski
pozdrowionka dla wszystkich