reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 TAK SIĘ CIESZĘ z dwóch kreseczek :-D:-D:-D:-D

Motylku! Nowy etap w Twoim życiu i życzę Ci samego szczęścia i radości!
GRATULUJĘ!

Zrobiliśmy grilla, R padł, a ja sprawdzam co tam w internecie piszczy :-)
Specjalistka od cytomelagii powiedziała, że mój wynik 1.42 IgM Cytomegalii jest bardzo niski i ona na takim poziomie miała całą ciążę i wszystko ok.
:confused::confused:
Teraz to mi namieszali, z tego co mówi i w sumie to logiczne skoro co druga kobieta przechodzi cytomelagię wcale nie jest to takie zabójcze...
No ale wolę dmuchać na zimne i odczekam jeszcze, a poza tym to mogę i tak być w ciąży... ;-)

Pozdrawiam i przesyłam świetną energię z półwyspu :-)
(ale tu są słodkie dzieciaczkiiiiii! :zawstydzona/y:;-))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jakie badania są najważniejsze przed zajściem w ciążę a po poronieniu? jak byłam na wizycie po tym przykrym wydarzeniu to gin zrobiła mi cytologię i nie znając nawet wyniku powiedziała, że spokojnie mozemy się starać :szok: na mój nie lekarski rozum dziwne było to ze żadnych badan z krwi nie kazała zrobic.
w przyszłym tygodniu ide na wizytę mam nadzieje że do konkretnego juz lekarza bo polecony przez kilka zaufanych kolezanek:tak:

Witajcie dziewczynki ;-):-)

Piszę, żeby się pochwalić, że skończyłam już chemię. Zaśniad pokonany!!!!:tak::tak::-D
Narazie się odtruwam, ale teraz musi być już tylko lepiej. W następnym tygodniu wpadam do PL odwiedzić rodzinkę. Mam teraz brać pigułki, żeby w żadnym wypadku nie zajść w ciążę, istniało duże ryzyko usunięcia macicy, teraz muszę się wzmocnić i wygoić
od stycznia mam odłożyć pigułki, żeby przygotowaać się do staranek może już w marcu.
Jedyne co się nie zmienia to tęsknota za moimi chłopcami

Piszcie co u was. Tak długo mnie nie było.
Jak się miewają świeże mamusie? Pewnie nie macie dużo czasu na BB
Co u Syli????
Koti słońce, co u Ciebie? Mam nadzieję, że miesiąc miodowy ciągle trwa... A nasze sierpniówki już się na dobre rozkręciły i bobaski przychodzą na świat

Nikki, agnieszka0240, widzę, że u was już połmetek, gratuluję

kinguś, jak ciąża? jakie cudne poliki ma twoja córcia..

13x13- gratuluję fasolki, życzę szczęśliwych 9 m-cy

jak się miewa sóweczka mamo sówko???

Chciałabym napisać do was wszystkich, niestety nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich postów.
Serdecznie pozdrawiam i przesyłam całuski

Emy jak dobrze Cie widziec :-) Dobrze, ze wracasz do zdrowia. Nim sie obejrzysz bedzie marzec ;-) Zbieraj siły kochana i dbaj o siebie. Zagladaj do nas czesciej ;-) u mnie nadal sielankowo ;-) U nas nie ma miodowego miesiaca, cale zycie takie ma byc hihi ;-)

reklama
witajcie dziewczynki ja dopiero wróciłam do domku z pracy było dzisiaj ciężko same marudy a ja szału dostanę nie długo od tych wariatów:-):-):-) skarbeczki uciekam zaraz lulu jutro odezwę się rano z pracy. buziaczki kochane kolorowych snów:-):-):-)

Do góry